Gezenbilir Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 293
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,431
Ynt: Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007)

Sedat teşekkürler, tekrar yaşattın o onları bize. :smiley:

Etiketler

yücel' Alıntı:
haksızlık etme birden abi her insanın gününde olmadığı zamanlar vardır
hakanda ogün gününde değildi o kadar her zaman güzel kareleri yakalar :smiley:

Ya benimde o yüzden zoruma gitti ya..Sen herzaman en güzel kareleri yakala,makina elinden düşmesin..Sonra o kanalları pas geç..Zaten resimleri yayınlama işini serkana bırakmasından işkillenmiştim ben.. ;D

Valla abi Hakan'a ben de kızmıştım ama şimdi düşününce hatırladım
o sırada arabadan inme fırsatını bulamadı ki fotoğraf çeksin ;D

Ben Hakan'ın zor şartlar altında (heleki senin aracında) fotoğraf çektiğini biliyorum..Ama benim 1 tene bile fotom yok :( ...Birden Allahtan bir tane çekmiş...Gittiğimize hanımı inandıramadım yaw :D

Transporter' Alıntı:
Eline,gözüne saglık Sedat..Hakan sende o avatarın altından ''photo''yu sil bence. ???.o kanalları unutmuş degiliz :mad:

Birden Hakan'a 7 sene sonra bira içtiren o etaptı işte..Elleme Hakan'ı :smiley:

Valla Mustafa abi diğer grupla gitseydik hem daha çok yemek yerdik, hemde bol bol fotolarımız olurdu :D

MK51' Alıntı:
Uğur sen çekmedin mi bu gezide bir şeyler?

Abi o etapları hiç takılmadan geçmek için pür dikkat kanal etütü yaptım :smiley: ..Cılız bir kaç önemsiz foto var...Benim için bulunmaz bir etap ve fırsattı....Yanlış anlaşılmasın ama hiç takılmadan etapları tamamladığım için ayrı bir haz aldım :smiley:

:smiley: uğur abi benim araçlada serkanın resimleri var arabayı kiraladığımı düşünmüşler ben takas edip başka yere gitmişim sanki
ama yinede o kanalların zevkini vermezdi abi diğer grupta resim çektirmek :smiley:

Haklısın Yücel...Gezinin her şekli güzeldir..Ha bizim grup ha diğer :smiley:
Ama biz hardı baştan kabul etmiştik :D ...

neriman dedim sana o kadar sabah mustafayı kaldır gel diye bak görüyorsun böreksiz kaldım sandeviçlere yumulurken görüntülendim :smiley:

4l gemiş olsun bence her araç orjinalken...
sedat hocam eline sağlık...
fotomontaj o fotomontaj aslında o bir dilimdi dimi serkan ;D

Jeep34' Alıntı:
Haklısın Yücel...Gezinin her şekli güzeldir..Ha bizim grup ha diğer :smiley:
Ama biz hardı baştan kabul etmiştik :D ...
evet uğur abi etaba girerken korkma yücel hiç acıtmaz bu etpa demiştin ;D
sonra senin arabanın arkasında suzukiyle rampa tırmanıp tırmanmadığını denedik :smiley:
helal olsuın valla harika çıktı rampayı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR