Gezenbilir Kartepe - Kuzuyayla Off-Road Gezisi (16 Aralık 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gevis 2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,753
Gezenbilir Kartepe - Kuzuyayla Offroad Gezisi (16 Aralık 2007)

Canın sağolsun Uğur,

Ocakla değişiriz :smiley:

Etiketler

Birden Abi; senin mahsur kaldığın yer gerçekten de kötü :smiley: ben dünyanın en fazla karının; buzunun ve soğunun içinde hem de 4x4 le mahsur kaldım ;D her yer tepsi gibi dümdüz namussuz memlekette... Ama Gezenbilir arkadaşların gezilerinin fotoları bir nebze de olsa şifa oluyor... Ve işin pis tarafı... 1 sene buralardayım... E tabi ki aralarda kaçıp gelirim inşallah ama... Bir gelirim ilkbahar; bir gelirim yaz bitmiş; bir gelirim havalar soğuk... Pehhh! Ne biçim iş bu bee! Emeklilik sonrası hayalim olan 3-5 masalı Antalya' daki meyhane planlarımı (e tabi kapının önünde 5,2; denizde 9 mt bi patpat...) şimdiden uygulamaya geçirsem mi ne? Yaşlandıktan sonra gurbet zor geliyor be dostlar ;D ;D ;D

Merhaba Fatih, teşekkürler,

BFG, AT lastiklerin kar performansı kötü çıktı, biz de lastiklere ip sardık, müthiş işe yaradı.
Senin işler yoğun galiba Allah bereket versin, müsait olunca görüşelim.

Selamlar,

_DSC1055.jpg

_DSC1054.jpg

_DSC1050.jpg

_DSC1044.jpg

yukarıdan aşağıya yol açma operasyonu
_DSC1033.jpg

_DSC1029.jpg

_DSC1013.jpg

_DSC1002.jpg

_DSC0990.jpg

_DSC0986.jpg

_DSC0985.jpg

_DSC0983.jpg

_DSC0980.jpg

_DSC0974.jpg

_DSC1057.jpg

Yapma, ben de tam 1 sene aradıktan sonra jantlarıma uygun BFG AT bulmuştum. Beğeniliyor deniyordu piyasada. Çizsek mi listeden napsak?

nutkey' Alıntı:
Merhaba Fatih, teşekkürler,

BFG, AT lastiklerin kar performansı kötü çıktı, biz de lastiklere ip sardık, müthiş işe yaradı.
Senin işler yoğun galiba Allah bereket versin, müsait olunca görüşelim.

Selamlar,

videolar çok güzel sagol Mert :D
fotoğraflarda çok iyi, orada benim gibi trekcilerle karşılaşmışsınız, onlarda ne güzel görüntü vermişler ama dimi :D
hepinize teşekkürler o güzellikleri bana da yaşattığınız için :D :D :D

Zerrin hanım... onlar yanımızdan geçtikten sonra, ayak izlerinden ben biraz takip ettim..Sonra adım atılış şeklinden kendi kendime :Bizde yürüdüğümüzü zannediyormuşuz dedim..İşin tekniği bile var :smiley:

Jeep34' Alıntı:
Zerrin hanım... onlar yanımızdan geçtikten sonra, ayak izlerinden ben biraz takip ettim..Sonra adım atılış şeklinden kendi kendime :Bizde yürüdüğümüzü zannediyormuşuz dedim..İşin tekniği bile var :smiley:

Aynen hocam. Bu karda yürüyüş tekniğini öğrenmem halüsinasyonlarla dolu 12 saatlik bir yürüyüşte gerçekleşmişti ;D

Uğur çoook haklısın, nasıl iyi bir pilot olmanın (örnek gezenbilir ailesi pilotları ;) ) incelikleri varsa kendini yormadan ve tempolu olarak, üstelik sırtında en küçüğü 30 lt olan içi dolu çantalarla ;D yürümekte aynı şekilde teknik incelikler gerektiriyor :D :D :D

Jeep34' Alıntı:

Murat bu söylediklerine katılıyorum, benim de Temmuz sonunda 45 C derece sıcaklıkta 20 km lik birtreking deneyimim var :eek: parkur zorluk derecesini hesaba hiç katmıyorum ;) ::smiley: yürüyüşün sonunda teknik falan hiç anlamı kalmamıştı, hepimiz dağılmıştık ;D ;D halüsinasyonlar şehirde de devam ediyordu :D :D :D

VitaEsMorte' Alıntı:
Aynen hocam. Bu karda yürüyüş tekniğini öğrenmem halüsinasyonlarla dolu 12 saatlik bir yürüyüşte gerçekleşmişti ;D

şapkadan çıkartacaz bişeyler Tayfun merak etme :smiley:
muhtemelen bayramin 3. gunu falan olur, malum herkes ziyaretlere gider ilk 2 gun
bir de Pazar günü korkunç bir dönüş trafiği olacağını hesaba katarsak ctesi uygun gibi duruyor

Zerrin hanıma katılıyorum fotolar ve videolar gercekten keyifli geçtigininin delili
şanssızlık yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun
selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,770
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
avrupacerrahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR