Gezenbilir Karavan Bölümü Yeni Yönetim Yapılanması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,603

orsaalabanda

Zirve
Dostlarım,

Geçen yıllar içerisinde çok güzel bir birliktelik oluşturduk ve birlikte çok güzel işler ortaya çıkardık. Artık neredeyse herkes birbirini tanıyor, tekerlekler dönüyor, birlikte geziler düzenleniyor. Amaçlar, tercihler, yol haritaları artık net olarak önümüzde..

Bugünlere birlikte geldik. Bundan sonra da yine birlikte ilerleyeceğiz. Birlik olursak aşamayacağımız engel yoktur.

Ortaya çıkan mevcut durum çerçevesinde karavan yönetimde ve moderasyonda görev almak istemiyorum. Yeni yönetim kadrosunun etkin olarak çalışabilmesi için bu durum önemli ve gerekli. Oluşacak yeni yönetim kadrosunda söz sahibi olacak abilerim İstanbul'dalar... Yaşadığım şehir nedeniyle ben zaten toplantılarına katılıp yeterince etkin olamayacağım. Yeni yönetimi bundan sonra çok daha ciddi sorunlar bekliyor. Onlara ayak bağı olmak istemiyorum ve yönetimsel konularda ben olmadan daha iyi anlaşacaklarına inanıyorum. Belki benim misyonum da buraya kadarmış..

Tüm camianın tek forum altında toplanması nedeniyle mutluyum, huzurluyum. Nereye kadar sürecek, nasıl devam edecek, bunları zaman gösterecek... Dileğim, birlik olup çok güzel işler ortaya konulmasıdır.

Özetle, benden buraya kadar...

Yüz yüze görüşme fırsatı bulduğum ya da bulamadığım, karavanı olan ya da olmayan, hepinizi tanımaktan ayrı ayrı mutluluk duydum. Moderasyon görevim nedeniyle istemeden de olsa kırdığım, incittiğim birileri varsa özür dilemek ve görevimden helalleşerek ayrılmak isterim.

Yanlış anlaşılmaması için; Başka bir yere gittiğim ya da artık yazmayacağım anlamı çıkarılmasın. Normal üye statüsüyle buradayım. Hiç bir yere gitmiyorum ve doğru bildiğimi yazmaktan hiç bir zaman geri durmayacağım.

Hepinizi çok seviyorum, hakkınızı helal edin.

Yeni yönetim kadrosu net olarak şekillendiğinde duyurusu yapılacaktır. Bu görevde aktif olarak yer alacak dostlarımıza başarılar dilerim.

Not: Teknik admin tarafından moderatör yetkimin alınması zaman alabilir. Bu yazının yayınlandığı andan itibaren moderasyon anlamında aktif olmayacağım. Kararım kesindir, bu konuda baskı yapılmamasını rica ederim.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Karavan Bölümü Yeni Yönetim Yapılanması

Kararın ne olursa olsun, bugüne kadar vermiş olduğun emek ve hizmetler için kendi adıma her hakkım helal olsun.

Gezilerde görüşmek üzere...

Ahmet

Cem paşama şimdiye kadar gösterdiği azmi ve tüm emekleri için ne kadar teşekkür etsek azdır. Aramızdan ayrılmaması için kendisine çok baskı yaptım ama yeterli olmadı sanırım :smiley: Vermiş olduğu son kararına saygı duymaktan başka yapacak birşeyimiz kalmadı. Her daim forumda, kamplarda, etkinliklerde yine birlikteyiz zaten. En kısa zamanda görüşmek üzere...

Cem,
Karavan camiası için çok emek verdin. Eğer bir hak varsa oda senindir. Sen hakkını helal et. Her başımız sıkıştığında yazdık, olmadı telefon ettik. Kahrımızı çektin. Çok teşekkürler Cem.

Bugüne kadar gösterdiğin samimi niyet ve çaba için teşekkürler. Ama üzüldüm.

Gezenbilir'de Karavan bölümü açıldığından beri takipçisi olan bir üye olarak önce Özdal'ın, sonra kısmen benim, en çok da Cem'in emeği geçmiştir. Cem'in siteye yeni üye olduğu
dönemde yaptığı bir güncellemeyi burada tekrar anmakta fayda var:

" Büyükşehirlerin sıkıntılı karmaşasından ve günlük yaşam stresinden uzaklaşmayı düşünen hemen herkesin aklının bir köşesinde kaçıp gitmek, belki ancak emekliliğinde de olsa, küçük bir yelkenli sahibi olup özgürlüğe yelken açmak düşüncesi bulunur. Zamanı geldiğinde kimileri cesaret edemez, kimileri daha maceraperesttir, denemekten zarar gelmez der. Daha önceden tuzlu sukarın yakıcı aşkıyla zehirlenmiş olanlar ise tüm yaşantılarını ve ekonomik birikimlerini o ana göre planlar ve bir an önce ulaşabilmek düşüncesiyle yanıp tutuşurlar.
Aradan yıllar geçer. Deniz o ilk gençlik yıllarında bırakılan deniz değildir. Kirlenmeye başlar. Rengi değişir. Denizde yaşanan dostluklar unutulmuş, dostların izi kaybedilmiş, geriye kalanlar da değişmiştir. Üç tarafı denizlerle çevrili güzel ülkemizde denizcilik teşvik edilip destekleneceğine köreltilmiş, özellikle de amatör denizciliğin önüne türlü bürokratik engeller konulmuş, gerçek denizseverler karada yaşamaya mahkum edilmiştir. Dövize endeksli tekne fiyatları almış başını gitmiş, yalnızca tekne sahibi olmak değil, tekne sahibi olup masraflarını karşılayabilmek de orta bütçeli insanlar için imkansız hale gelmiştir. Doluya koyarsın almaz, boşa koyarsın almaz. Hayallerin, umutların tükendiği noktadır bu.
Derken... Gezenbilir diye bir site keşfedersin. Doğa sporları, kampçılık, trekking, karavan... Evet evet neden olmasın ki? Karavan pekala olabilir. Hem daha az satınalma maliyeti, hem daha az masraf... Yüzen bir evim olmasa da tekerlekli bir evim olabilir. Hem de daha kısa zamanda...Yaşamında köklü değişiklikler yapmaya gerek kalmadan... Belki yeni dostlar... Yüzünüzün bir köşesinde yeniden beliriveren tanıdık gülümseme... Gözlerinizde aniden parlayan o bildik ışık...
Kısaca benim hikayem... Gezenbilir ile tanıştıktan sonra geriye kalan yaşantımı amfibik formda sürdürmeye karar verdim. Kimbilir belki sıkıntıları da olur, sürüngen forma evrimleşirim Olsun alışırım. İçinde doğa olduktan sonra nerede yaşadığınızdan çok ne yaşadığınız ve nasıl yaşadığınız önemli.
Umarım beni de aranıza kabul edersiniz.
Tüm doğa ve kültür dostlarına merhaba!"

Merhaba sevgili Cem, hoşgeldin...

Bu tür oluşumlarda sorumluluk almak; zaman, huzur vb. ciddi bir özveri istediği gerçek. Özellikle yaptığınız işi sizin gibi ciddiye de alırsanız, bu özveri daha da çoğalacaktır.Size, sevdiklerinize sağlıklı ve keyifli geziler dilerim.

Karşılıklı konuşup tanışma fırsatı bulamadıysakta, seni yazılarından ve anlatım tarzından dolayı iyi tanıdığımı sanıyorum.
Kararın bizleri üzmüş olsada, alınan karara saygılıyız.
Herşeyin güzel gönlünce olmasını diler, sağlıklı, mutlu ve huzurlu geziler dilerim. Birgün biryerlerde mutlaka karşılaşacağız...
Saygılarımla...

Sevgili Cem,
Aklına, fikrine ve emeklerine sağlık...eee ben şimdi kimle tartışacağım :smiley:))))))
Seni seviyoruz ve her daim birlikte olacağız kısmetse....
sevgiler,

Sevgili Cem dostum seni ve diğer ağabeylerimi hiç görüşememiş olsam da hergün selamlaştığım komşularım kadar yakın hissediyorum çok başarılı bir moderasyon yaptığını kimse inkar edemez başarılarının özel hayatında da devam etmesini diliyor aktif gezenbilirciliğe devam edeceğini umut ediyorum
Kadir Yaz

Cem Moderatörlüğün konusundaki düşüncelerimi daha önce alınan kararlar uygulaması duyurusu yapıldığı bir topic'te belirtmiştim.Yinelemek isterim.Karavan bölümüne üye olduğumda görev sende idi,daha önceki arkadaşlarımızın katkılarınıda yadsımadan,senin görevi üstlendiğin süre zarfında bu bölümün seviyeli ,faydalı çıtayı yükselten uslupla yönetildiğine inananlardanım.Kararını üzülerek ,saygı ile karşılıyor.Daha fazla zaman ayırabilecek ortam doğduğunda Türkiye karavancılığına yararlı oluşumların içinde seni görebileceğimizden kuşku duymamaktayım.Teşekkürler emeğin için.

Onore edici yazılarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Uzun süre öncesinden bildiğiniz üzere, moderasyon benim için tesadüfen gelişen bir olaydır. Bu görevi Oğuz abime yardım etmek amacıyla ve hatta belki de layıkıyla benden daha iyi üstlenebilecek büyüklerim olduğu halde, onların görevi kabul etmemesi nedeniyle üstlenmiştim.

Sonrasında Oğuz abi "karavanturk hakkında" isimli başlıkta açıkladığı nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kaldı ve ben de devam ettirdim. Hatta o zamanlar belki de Oğuz abi gerekçelerini ayrıntılı olarak açıklayamadığı için bu ayrılma yanlış anlaşıldı ve "ikimiz arasında bir sorun olduğunu" düşenenler bile oldu. Halbuki birbirimizi çok severiz.

Ben de ilelebet moderatör olarak kalacak değildim. Uzunca süre devam ettim ama daha iyileri için yer açmak da gerekiyor.

YAŞASIN ÖZGÜR KARAVANCILIK... :D Dilim de sivridir aslında. Bakalım bundan sonra moderatörler benimle nasıl başa çıkacak? :D Şaka tabi.. İşin mutfağında bulunan biri olarak ne kadar zor olduğunu biliyorum. Yeni yönetime başarı dileklerimi bir kez daha yinelemek isterim.

Sevgili Cem kardeşim.

Bu güne kadar yapmış oldugun seviyeli moderatörlük için teşekkür ederim.Senin karavancılık için daha çok işler

yapacak kapasiten olduğunu biliyorum.Karavancılık seni bekliyor.Sen hakkını helal et.

UKKF Onursal BŞK.

Hayati Kaplan

Ben bu siteye üye olduğumda sevgili kardeşim ve meslektaşım Cem sen vardın iyiki de vardın karavan dünyası benim için senin moderatörlüğünde güzeldi karar senin, (benim için ihtiyacım olan bilgileri bana sundun) herşey için teşekkürler ama görevini devam ettirmeni dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR