Gezenbilir Karavan Bölümü Yeni Yönetim Yapılanması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,604
Ynt: Gezenbilir Karavan Bölümü Yeni Yönetim Yapılanması

Cem kararını üzülerek ama saygıyla karşılıyorum, sen bu işi gerçekten güzel götürdün. Ama madem bu senin almış olduğun kararın, diyecek bir şey bulamıyorum...
Her zaman burada birlikte olacağımıza inaniyorum. Bu güne kadar yaptıkların için sana teşekkür ederim...

Etiketler

Cem moderatörlükten ayrılma kararına üzüldüm ama kararına saygılıyım. Hayırlısı olsun. Bizim sende bir hakkımız yok ama varsa da helal olsun. Asıl sen hakkını helal et.

Cem bey
Bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetler için teşekkür ederiz. Sivil hayatta başarılar...

Cenk Aydar

Cem Paşam,

Gezenbilir'e ve Karavancılara verdiğin emekler ve zamanlar için çok teşekkürler.
Bir kampta görüşebilmek ve yakından tanışabilmek dileği ile.

hatırlarsanız Oğuz beyle Cem moderatör olduğun dönemde moderetörler ve bizler arasında sürtüşmeler yaşanıyordu, forumlardan ayrılmak isteyen birçok kişiden biriydim, Oğuz beyle Cem'in moderatör olduğunu duyunca vazgeçmiştik,
çünki seni kendimizden saymıştık içimizden biriydin ve bizim nasıl düşündüğümüzü bilen arkadaşımızdın, umarım yerini alacak arkadaş veya ağbilerimiz senin gibi bizlere yaklaşır, bu kararı almana üzüldüm ama biliyorumki senin açından doğru, bu yüzden senin hakkın var bizlerde bizden yana helal olsun :smiley:

Cem Bey saygıyla karşılıyorum aslanahmet gibi düşünüyorum.Bizim sende bir hakkımız yok ama varsa da helal olsun. Asıl sen hakkını helal et.

Cem bey her ne kadar tanışmasakta içimizde bazı ateşlerin yanmasına sebep oldunuz.
Kararınızı saygı duymaktan başka yapacak bir şey yok, keyifli geziler ve paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz.

Biz Cem ile burada tertip sayılırız aynı dönemde üye olduk kendisiyle yüz yüzede görüşme fırsatım oldu bigisi birikimi ve uzlaşmacı tavırlarıyle verilen görevi çok güzel yerine getirdi sebebi ne olursa olsun verdiğin karara saygı duyuyoruz ama hep forumda yanımızda olmandan dolayıda çok mutluyuz burada tek amaç var doğa,karavan ve dostluk dostluğumuz baki olsun bizden sana hakkımız helal olsun....

Sevgili Cem,kararına saygı duyuyorum,hayırlısı böyle olur inşallah,sevgiler...

Cem,
Bir kaç gündür bekliyorum, bir şeyler olur da kararını gözden geçirirsin diye.Hemen "kral öldü yaşasın kral" diyemedim..Bekledim.Yine de bekliyorum aslında.
Moderatörlüğünde kullandığın akılcı ve yumuşak yaklaşımların ile hiç "toz kalkmadan" güzel günler geçti Gezenbilir de.
Yazıların, fikirlerin ve yumuşak üslubun ile karavancılık çıtasının yükselmesinde önemli katkıların olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Kendisini bu toplumun bir parçası olarak görenler bu sevda dan vazgeçemezler inan.
Sen de vaz geçme. Bu arıza bir gün onarılır ve yola bırakılan yerden devam edilir...
Teşekkürlerimle,

Rüzgar

Sevgili dostlar ve değerli ağabeylerim,

Hepinize ayrı ayrı cevap verip teşekkür etmek isterim.. Hakkım varsa benden de herkese, hepinize helal olsun. Ama bir yandan da bu konuya sürekli mesaj gönderip gündemi işgal etmek istemiyorum. Yeni yönetim yapılanmasının duyurusu yapıldığında gündemde olmalı bu konu başlığı. Benim moderatörlüğüm sadece ufacık bir ayrıntı. Hiç bir zaman bu konuya bir paye ya da rütbe olarak bakmadım. Yazmaya ve paylaşmaya yine eskisi gibi devam edeceğim ve etmekteyim.

Birliktelik açısından güzel gelişmeler yaşanıyor. Ben sadece birazcık yoruldum ve bu görevi daha ileri götürebilecek abilerime bırakmak istiyorum. Daha ötesi için kendimi hazır hissedemedim. Tüm arıza bundan ibarettir. :smiley: Kırgınlık, küskünlük gibi algılanmasın. Zaten bu öyle bir topluluk ki, isteseniz de hiç kimseyle küs kalamazsınız. Herkesle her yerde bir gün yüz yüze geleceğiz.

Hüseyin ağabey, taş taş dedin taşın altına koyduk elimizi. Senin taş dediğin koca bir kaya imiş. Allahtan elimi ve keza burnumu fazla derinlere sokmamışım ki cartdadanak böyle sıyırdık işi. Şimdi bir de çıta probllemi çıkarıyorsun ki yükseltebilen beri gelsin. İleride havuz problemi sormayacaksın değil mi? :D

Sevgili Cem;

Bugüne kadar beklemem kabullendim anlamı çıkmasın düşüncesidir. Kararını gözden geçirmek ve yeniden diyebilmen içindi.

Kararına saygı duymaktan başka yapacağım birşey yok. Bülent'in tabiriyle 5 benzemezin yaptığı işlerde emeğin yadsınmaz ve
unutulmayacak kadar güzeldi. Bundan sonraki süreçte 4 benzemez seni hep arayacağız ve Cem olsaydı nasıl olmasını isterdi
diye aklımızdan geçecek ve belki birgün yeniden diyebileceğini ümit ederek bu başlıkta sadece sana veda ediyorum.

Herzaman aramızda yanımızda ve kamplarda birlikte olma dileklerimle. Sevgiler.

Ben de bekleyenler arasındaydım fikrin değişir diye, ama ne yapalım. Her şey için teşekkür ederiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR