Gezenbilir İzmir; Urla Barbaros Köy Orman Kampı Duyurusu (03 -04 Aralık 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,974
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Urla Barbaros Köy Orman Kampı Duyurusu (03 -04 Aralık 2011)

izmir otogarına geleceğim. yanımda neler getirmemi istiyorsunuz. belki arkadaşımla gelebilirm tabi izin işini çözebilirse

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Urla Barbaros Köy Orman Kampı Duyurusu (03 -04 Aralık 2011)

Saat 08'den önce otogarda olmanız lazım. Cuma akşamdan gelebilseniz güzel olurdu ama.
Cumartesi sabah 08'de otogarda olabilirseniz gelip alırım ben sizi.

Yanınıza getirmeniz gerekenler.
Klasik kamp malzemeleri

Çadır uyku tulumu ve mat.
Yiyecek için alışveriş imkanımızda yok.!!

Kamp yerine ulaşımı dolmuşla yapacağız. Daha sonra da 45-50 dakikalık bir çantalı yürüyüş.
Bir büyük kamp çantanızın olması lazım.

Elinizde tulum vs malzeme taşımadan yürüyebilmek için.!

murat hocam...
barbaros yerleşkesi, uzunkuyunun kuzey batısında kalan yerleşke değil mi.? eğer kamp yerinin tam olarak N/K koodinatlarını verebilirseniz gece misafiri olabilirim.

cuma günü izinliyim. cuma akşamı da gelebilirim. akşam binersem sabah 06:30 da otogarda oluırum. büyük kamp çantam yokda hafta içi almayı düşünüyorum. yiyecek işinide oraya gitmeden konserve falan alabilirm. olmadı sizden yerim

balikay' Alıntı:
murat hocam...
barbaros yerleşkesi, uzunkuyunun kuzey batısında kalan yerleşke değil mi.? eğer kamp yerinin tam olarak N/K koodinatlarını verebilirseniz gece misafiri olabilirim.

Evet aynen öyle Levent.
Seferihisardan otoyola girip Zeytinler Gişelerinden çıkıyorsun. Eski Çeşme yoluna bağlanıp Jandarma karakolunu geçince Dallas Kasap (Hala açık mı :smiley: bilemem ) Uzunkuyu Köyü tabelasının karşısında ki sapaktan Birgi Köyüne doğru yol alıyorsun.

Sapak başında bir fırın ve kasap dükkanı var.
[attachment=1]

Kamp Yerimizin görüntüsü;

[attachment=2]

[attachment=1]

Barbaros Köy 002.JPG

Barbaros Köy.jpg

Son olarak araç ile kamp yerine giriş noktasının koordinatları.
[attachment=1]

Uzunkuyu sapağından girince sırası ile Birgi Köyünden geçiyorsun. Yolu takip edince Çamlaraltı Restoranın önünden ilerliyorsun.
Biraz sonra düz bir açıklık çıkıyor. Çadırları sağ tarafta büyük çam ağaçlarının altında görebilirsin Levent.

Tabii hava muhafeleti nedeni ile iptal etmezsek.

Barbaros Köy 003.JPG

Hava durumu lehimize dönüyor gibi, yağış C.tesiden pazara kaydı. :smiley:

muratburgul' Alıntı:
cuma günü izinliyim. cuma akşamı da gelebilirim. akşam binersem sabah 06:30 da otogarda oluırum. büyük kamp çantam yokda hafta içi almayı düşünüyorum. yiyecek işinide oraya gitmeden konserve falan alabilirm. olmadı sizden yerim

Pardon! çantanız yok alcaksınız ok. çadır, uykutulumu, mat vb. malzemeleriniz var mı? Hani yemeği paylaşırız hiiiç problem değil de diğerleri...

Evet gerçekten diğerleri.???

Pazartesi iş yoğunluğu sebebi ile mesajınıza yanıt yazamadım.
Ersin çok iyi noktalara değindi.

Çantanız yok ise diğer kamp malzemelerinizin durumu nedir acaba.?
Yemek konusu sorun değil. Birşeyler her zaman ayarlanbilir.

mat tulum çadır bunlar var arkadşlar. çantamıda yeğenim götürmüştü geri getirmedi. o sebeple yeni çanta dedim. ben tam olarak nereye geleceğim arkadaşlar. otogardan sonra bana yol gösterin ki bende ona göre hazırlık yapayım..

onlinesiniz ben size özelden msj atamıyorum. cewap bekliyorum sizden

Cumartesi sabah erken saatte İzmir Otogarında olursanız ben gelip sizi alırım.
Tek Çanta ile tüm malzemeleriniz elinizin altında olmalı.

Pazar günü dönerlen sizi Urla otogarda bırakmaya çalışırız. Oradan ilk otobüs ile İzmit'e geçersiniz.
Ya da Urla -> İzmir Otogar -> İzmit şeklinde bir plan yaparız artık.

murat abı kamp ıcın sole spıle nife bozdag faln gıtsek olmazmı hem zırve yapmıs oluruz hem kamp daha mantıklı dıılmı..?

:smiley:

Var bir başka düşüncemiz bizim.

tamam a nlaştık. burası çok sağuk orası nasıl olacak fikriniz varmı ona göre hazırlık yapıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri