Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seref3572 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 315
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,358
Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009)

Hatırlattığın için sağol Ahmet bugünlerinde bitmesi dileğiyle.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir ?zmir; Ödemi? - Bozda? Mermeroluk Kamp? (29-30 A?ustos 2009)

Bugunler 84 yilindan beri devam ediyor.biteceginide hic zannetmiyorum. :( :( :(

vosdost' Alıntı:
Bugunler 84 yilindan beri devam ediyor.biteceginide hic zannetmiyorum. :( :( :(

Umutlar Ahmet umutlar... 84 yılından bu yana değişiyor dünya, herşeye rağmen insan ölümleri bitmiyor .. ahh keşkeler oluyor yine de.. şimdi de sıradan basit bir doğal afetle 28 insan can verdi.. bilmem nereye gider, nicedir halimiz.. başımız sağolsun..

Son 28 afetten ya diğeraltı kırılası elleri nasıl becerdiyseler.

ya arkadaşlar bişey sölicem etkinliğe falan giderseniz banad haber verin. bu arlar düğün telaşı içinde olduğumuz için netten fazla takıp edemıyorum.0 506 320 29 45 bu benm numaram zahmet olmazsa mesaj atın ben sıze gerı dönerım etkınlıklerden haberım olsun kı geleyım

çok sevgili arkadaşlarım.5 ekım pazartesı gunu abımın düğünü var hepinizi beklıyorum.yok ole bozdağa kadar çıkartıp bırakmak.şimdi gelinde oynayıp kafa dağıtıp eğlenelim bıraz.hepinizi çok seviyorum.davetuye ektedır.duyanlar duymayanlara iletsin. ;) ;) ;) ;) ;)

IMG.jpg

Haber veririz tabi. Melihide getirmen kaydiyla :smiley:
Abini dugunude kamp atesi yakabilir miyiz? :smiley:

abımı düğünden sonra otele yolladıktan sonra yakabılırız.neden olmasın.ben ciddiyim.gelme ıhtımalın var mı ? ahmet

yanı o zaman ben gelemesemde olur.baksanıza melihi isteyıp duruyosunuz.yanlız şu bı gerçek melihin gelmesı için önce benı ıstemem lazım.ben ıstemezsem melih gelmez yanı.... ;)

Büyük bir terslik olamzas pazartesi saat 8 gibi olmasada 9 gibi gelebilirim. Hatta mahalleden sazcı arkadaşıda alır gelirim :smiley: ( Serkan duymasın kızar sonra :smiley: )
O zaman anlaşalım birdahaki geziye melihte gelsin, sende gel. :smiley: :smiley: Anlaştık insallah

Melike birşeye dikkatini çekeyim.
Bunların gezilerinde insanlar değil arabalar yürür.
Tabanvaycılarla karıştırmıyorsun değilmi.
Yağmurlar geldi OFFFçular gözünüz aydın.

vosdost' Alıntı:
Büyük bir terslik olamzas pazartesi saat 8 gibi olmasada 9 gibi gelebilirim. Hatta mahalleden sazcı arkadaşıda alır gelirim :smiley: ( Serkan duymasın kızar sonra :smiley: )
O zaman anlaşalım birdahaki geziye melihte gelsin, sende gel. :smiley: :smiley: Anlaştık insallah

Ohh eğlence var desene.. Melike tüm Gezenbilir orada merak etme sen.. Saz ekibi ve arkadaşları olarakdan katılırım kimbilir belki de..:smiley:

NEHİR' Alıntı:
Ohh eğlence var desene.. Melike tüm Gezenbilir orada merak etme sen.. Saz ekibi ve arkadaşları olarakdan katılırım kimbilir belki de..:smiley:

Evet evet saz ekibine bir kişi daha eklendi :smiley:

vosdost' Alıntı:
Evet evet saz ekibine bir kişi daha eklendi :smiley:

Ahmet bu arada repertuarda hangi parçalar yer alacak bana bilgi verirseniz, sesimi açayım bir an evvell..

Asyacım, senin sesin zaten güzel, ben de mi gelsem ne yapsam bu düğüne ;D

Bekleriz basımızın üstünde yeriniz var :smiley:
Hatta 3-4 ekemde kamplı bir gezi yaparız.
Cumartesi pazar kamp atar pazartesi aksam üstü direk düğüne kamp kıyafetleriyle gideriz. Tabi o kıyafetlerle sizi bilmem ama beni kesin düğüne almazlar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri