Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,664
Ynt: Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009)

Çok güzel bir parkurda yürümüşsünüz Murat, hava yağışlı gibi heralde, ama manzaralar doyumsuzmuş...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009)

Öğlene doğru hava çiselemeye başladı.
Mola verdiğimizde rahatça öğle yemeğimizi yiyebilmek için yağmur dinmişti.
Yemekler yendi sofralar toplandı. Ateş başında vakit geçirmeye başlamışken yağmur tekrar başlayınca molayı kısa tutup dönüşe geçmiştik.
Manzaraları sis olmadığı bir zaman görmek lazım.
Tüm İzmir Körfezi ayaklarımızın altında oluyor bu parkurda.

Selam Kamp'ı bu seferlik erteliyeceğim başka seferki kampa kendi çadırımla gitmeyi tercih ederim ;)

ceranus' Alıntı:
Murat, İzmir yolculuğu mu var ?
zerrincim yazdönemi açılıyor. artık tüm türkiye bizim...
(abim izmirde yaşıyo ziyarete gidiyorum arasıra)

Tohum kozalaklarını en verimli şekilde oluşturmuş bir Servi ağacı.

Ben bu fotoğrafı görünce çok üzüldüm. Evet servi ağacı bol kozalak vermiş ama bunu kötü bir nedeni var. zaten ilk bakışta dallarının boşalmış olduğunu normal bir servi süliyeti olmadığını fark edeceksiniz. Yani bu ağaç bir şeylerden dolayı nedenini şu an bilmem mümkün değil çünkü orada değildim, ama ölmek üzere olan bir bitkinin tipik özelliğini sergiliyor. Çünkü bitkiler öleceklerini anladıkları zaman neslinin devamını sağlamak için bol miktarda çiçek açarlar, sonucunda tohum bağlarlar. Yani sevinmektense üzülmek bu birey için daha doğru olacaktır.

Geziniz çok hoşuma gitti. Bne de İzmir deyim. Hele fotolar bir harika en çok Ödül'ün cep telefonu ile karakaçanın resmini çekmeye çalışması çok hoş bir enstantene olmuş. Sanki telefon elde eşek ile iletişim kumaya çalışıyormuş gibi. Harikasın Ödül. Ama resmi çekene de teşekkürler. İyi bir zamanlama.

Ya bi de ukalalık yapıyor demesseniz ki deseneiz de yazacağım, bir sarı bir çiçeğe Krizantem yazmışsınız bu hiç olmamış.
Çünkü o bitki büyük bir olasıllıkla, Ranunculaceae familyasına ait bir bitki ve Ranunculus cinsi Türünü resimden çıkaramadım. Ama Türkçesi Düğün Çiçeği olarak geçiyor. Sadece düzeltmek istediğim için yanlış değerlendirmeyin lütfen.

Düzeltme için teşekkürler.

Katkım olduysa ne mutlu bana, ama buraya yeni üye oldum her tarafı dolaşıp bol bol okuyup herkesi tanımaya çalışıyorum. Profilimde düzeltme yapmak isterken sanırım bir hata yaptım ve gezen_ti niki ile giriş yaptığım foruma artık giremiyorum. Bu nedenle yeniden üye oldum, aranızda
gezent-i olarak bulunuyorum. Umarım etkinliklerinizde de bulunma fırsatım olur. Ama yazılarınızı imrenerek okuyorum... :smiley:

Yeni bir üyelik almanıza gerek yoktu.
Forum Adminleri sorunlarınaza çözüm bulurlardı.
Yine de tekrar hoşgeldiniz aramıza Selim Bey ,

wuuaaa bizim komşu Sibel teyzenin fotoğraflarıda var burdaaa :smiley: . . keşke bu siteye daha önce üye olsaydım bende gelirdim :-\ .. çatalkayaya gitmeyi hep istemişimdir.. bir etkinlik daha düzenlerseniz (yeni sezonda) kesinlikle katılmayı isterim :smiley:

18 ekimde başlıyor yürüyüşler :smiley:

Yusuf yürüyüş programımızı aldı Ömer.

Kendisi Lise son sınıf öğrencisi.

evet Murat abi teşekkür ediyorum :smiley:

Güzelbahçe yürüyüşüne bir dahaki sefere de gideceğim... Eğer bir aksilik olmazsa.. :p

Yine dershaneyi asarak.. :D

18 Ekimde orada olacağız.
:p

Bekliyoruz Şevval.

Yeni işyerimde her saat her dk tam kapasite çalışmaktayım umarım o gün müsait olur ve tekrar aynı kadro ile yürürüz tabi yeni gelen arkadaşlarıda bekliyoruz ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.