Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,665
Ynt: Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009)

Murat Bey;
2009-2010 dönemine ait program belli oldumu acaba?
Bu konuda bizleri bilgilendirmenizi sabırsızlıkla beklemekteyiz.
Malumunuz Ramazan Ayı dolayısıyla katılamadığımız etkinliklerinize iştirak etmeyi cani gönülden arz ederiz.
Ömer Bey'e de selamlarımı ve sevgillerimi iletiyorum...
Görüşmek dileğiyle efendim...
:p

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009)

Buğrahan Bey kardeşim
Ömer Bey kadar başına taş düşsün :smiley:
Seni duyanda geçen sene bütün etkinliklere geldinde hasret çekiyorsun sanacak :smiley:

Klavyene Sağlık Ömer.

;D

Ekte ;

Ekim - Aralık 2009 Doğa Yürüyüş programımız vardır.

Ekli dosyalar

• Gezenbilir Ä°zmir Ekim - Aralık 2009 Doğa YÃÂÃ
    77 KB · Görüntüleme: 142

Ömer Bey Ağabeyim
Murat Bey Ağabeyim...
Şu gariple uğraşmazsanız olmaz mı ? :p

Geçen sene yürüyüş sezonumuz içinde Ramazan ayı olmadığı halde seni sadece bir kez görebilldik Buğrahan Bey.
Seninle uğraşmayıp da Hatice hocamız ile uğraşacak değiliz ya.
Sen çikolataları hazırlada da 18 Ekim de Gavuroluk ta tadına bakalım.

Uğraşmak için özel çaba sarf etmiyoruz ki kardeşim :smiley:
Sen bolca malzeme veriyorsun maşallah :smiley:

ne güzel işte bakın...
malzemesi bol bir kardeşiniz var :p
herkese nasip olmaz :p

etkinliklere tüm hızıyla devam edecek sanırım...Bayramdan sonra daha çok aktivite bizi bekliyordur (=

18 Ekimde başlıyoruz yürüyüşlere İsmail.

Senin ne kadar tecrüben var doğa yürüyüşlerinde.??

Murat Abi, zaten askerden döneli şurda 2 ay oldu, dağlar geze geze benim olmuş, kamp yapmışız o kadar (= ....daha öncesi de zaten arkadaşlarla kendi kafamıza göre takılıyoduk alışkınım yani...

18 ekimi sabırsızlıkla bekliyorum :smiley:
tabi öncesinde bi arkadaşımla ufak bir kaynaklar turu yapmayı planlıyoruz :D
3 aylık tatilin ardından vücudumun bayaa zayıfladığını hissediyorum :-\

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR