Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (10 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,844
Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (10 Ocak 2010)

Kimse bu karakaçanı çekmemiş anlaşılan. Ama acil kullanımlar için araziye bırakılmış :smiley: Bu arada herkesin çekmiş olduğu keçi gubunu ben de çektim. Ama tek fark benimki grup değil ha bir de o gözüken beyaz şeyin keçi olduğunu yazmam lazım :smiley:

DSC01458.jpg

DSC01459.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (10 Ocak 2010)

Kayanın içinde çıkan ve hayat mücadelesi veren siklamen ile bizim Mustafa ve Yusuf'un arazide yaşam mücadelesi pardon gırtlak mücadelesi aşağı yukarı aynıydı :smiley: Sizleri seviyorum :smiley:

DSC01460.jpg

DSC01461.jpg

Kimi zaman ayakta durup dinlendik, kimi zaman yürüdük yol aldık, çevremiz de böyle bişeydi o sıra....

DSC01462.jpg

DSC01463.jpg

DSC01464.jpg

DSC01465.jpg

DSC01466.jpg

Yok yok Yusuf düşen parasını aramıyor, fotoğraf çekiyor. Onları buraya koyar inşallah. Bizi çok bekletme olur mu ?...

DSC01467.jpg

DSC01469.jpg

DSC01470.jpg

DSC01468.jpg

Bir ara uzaklaştığımız dere yatağına yeniden ulaştık. Ama tırmanışa geçmemiz çok da uzun sürmedi :smiley:

DSC01471.jpg

DSC01472.jpg

DSC01474.jpg

DSC01475.jpg

Epey bir tırmandıktan sonra rüzgar şiddetini hissettirmeye başladı, kızılçam ağacının ibreleri rüzgarın esme hızı ile ilgili bir fikir verir sanırım....

DSC01476.jpg

DSC01477.jpg

DSC01478.jpg

Mustafa gelmeden Yusuf Dağ çileklerinin resmini çekmeye çalışıyor, acele et Yusuf Mustafa'nın sesini duyuyorum :smiley:

DSC01479.jpg

DSC01480.jpg

Bu arada "Buranın manzarasını çok beğendim biraz daha oturalım." diyenler de oldu. Ama haksız da değillerdi yani baksanıza bir çevreye :smiley:

DSC01481.jpg

DSC01482.jpg

DSC01483.jpg

Grup yavaş yavaş tepeye ulaşıyor. Bu arada rüzgar iyice şiddetlendi.

Bu foto-montaj değil. Mustafa gerçekten koltuk altında. Tam yerine denk geldi manzara koyduk yani :smiley:

DSC01488.jpg

Bu güneşi yarım saat sonra arayacağım hiç aklıma gelmezdi :(

DSC01489.jpg

DSC01490.jpg

Yıkıntıları geçip yemek yiyeceğimiz yere doğru ilerledik. Eh Güzel bir yemek artık hakkımızdı :smiley:

DSC01491.jpg

DSC01492.jpg

Yemekte yenilen bal-kaymakları buraya koymadım, imrenmeyin diye :smiley: Zaten yemekten sonra yağmur yağdı, nasıl ıslandığımızı makinayı çantaya koyduğum için resmedemedim, ama harika bir gezi oldu. Yağmuru ve çamuru olması benim gibi endurocu biri için çok iyi oldu. Çamur olmazsa araziye çıkmam abi :smiley:

Katılan tüm arkadaşlara buradan tekrar teşekkür eder, tadının damağımda kaldığını söylemek isterim. Bu katılımak isteyip de kendine bahane bulanlara davetiye olsun...

Sevgilerimle, Selim

kendimden utanıyorum...o resimler ne selim abicim yaw:D mumkunse sılermsıın... cumle alem beyaz giydiğimi gorecek :D

Teşekkürler Selim :smiley:
Görüşmek dileğiyle selamlar ...

Geziye katılan ve Fotoğraf ekleyen tüm arkadaşlara Teşekkürler.

Selim Bey fotoğraf yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim.

Başka bir etkinliğimizde görüşmek üzere.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR