Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (10 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,857
Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (10 Ocak 2010)

yaa Murat abii :D
baskı yapmayın yarına tasarım yetişçek şuan onla uğraşıyorum.. yarın akşam eklemiş olurum sanırısam ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (10 Ocak 2010)

TezzMertek' Alıntı:
Yusufffffffffffff,

Okuyor musun .?

Bu mesaj mı baskı.?
;D
[attachment=1]

Baskı Yapmıyoruz Canım..jpg

tamamm yaaaa :D
Murat abi beni korkutuyosun :eek:
hafta sonu gelmesem mi acepp ?? :-X

Sen bilirsin.
:smiley:
Okuyordun sen, müdüre bir tel yeter Haydar bey ile tanışmak için.

Narlıdere de nereden çıkacağımıza da karar verememiştik hala.
GE'ye bakayım bir.

Serbest muhabbet köşesine dönmüş valla yürüyüş sayfalarımız :smiley:
Güzel güzel :smiley:

su yagmurluk muhabbetini halledebilirsek...pazar gunu aranızdayım buyuk ıhtımal... pazar gunu de sağlam yağmur gorunuyo hadi hayırlısı , bol bol sis görücez ve ıslanıcaz desenize:D, kulağa hoş geliyor :p

bunlarda benim çektiklerim.. biliyorum yine geç yükledim ama elimde değil öğrencilik halleri :D

eski bir taş evle başlıyorum fotoğraf çekmeye :smiley:

IMG_8131.jpg

ve ardından ilk makro fotoğrafım geliyor.. bunlardan daha çok var :D

IMG_8137.jpg

IMG_8140.jpg

Mustafa doğayla bütünleşmeye çalışırkenee :D

IMG_8142.jpg

Doğal hayatını fotoğraflandırdığımı gören Mustafa batomunu kullanarak beni korkutmaya çalışıyor.. yemezler Mustafa :D

IMG_8144.jpg

Dereyi gördüm paçaları sıvadım ;D uzun pozlama denemesi.. makinem anca bu kadarına yetti doğrusu :smiley:

IMG_8147.jpg

yeşilin içinde..

IMG_8150.jpg

IMG_8152.jpg

Hep Ömer abimi çekicek mantarları :D

IMG_8153.jpg

IMG_8157.jpg

Ben bıktım Mustafa bıkmadı haa :D - Mustafa ikinci pozuda yayınlasak mı ne ??? ;D

IMG_8174.jpg

IMG_8177.jpg

IMG_8185.jpg

Murat abimi yalnız bırakmışlar :eek: .. arkandayım Murat abiii ;)

IMG_8190.jpg

IMG_8193.jpg

IMG_8196.jpg

IMG_8198.jpg

IMG_8200.jpg

IMG_8202.jpg

makinemi sabitlemekte sıkıntı yaşadığım için kadraj iyi değil.. bi daha gidersem tripodumu da götürücem :D

IMG_8211.jpg

IMG_8213.jpg

IMG_8216.jpg

en iyisi bu oldu değil mi ? :D güneş ışığı çok güzel bir açıdan geliyordu.. bende sömürdüm hemen :D

IMG_8221.jpg

Fotoğrafçı + Model + Fotoğraf = Fotoğraf ??? denklem kurmayı bile beceremiyorum :eek:

IMG_8222.jpg

IMG_8225.jpg

IMG_8227.jpg

IMG_8230.jpg

IMG_8233.jpg

o nedir yahuu :eek: Mustafa ne yaptın senn :D

IMG_8237.jpg

Kıymık operasyonu :-X

IMG_8239.jpg

Operasyona destek geldi :D

IMG_8241.jpg

tırmanış başladı..

IMG_8242.jpg

IMG_8243.jpg

veee dağ çileği :smiley:

IMG_8244.jpg

IMG_8245.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR