Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 166
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,616
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009)

Birazda benden fotolar
http://s547.photobucket.com/albums/hh448/meliheris/?start=0

Sevgiler

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009)

P1030969.jpg

P1030970.jpg

P1030971.jpg

P1030973.jpg

P1030974.jpg

P1030975.jpg

P1030977.jpg

P1030978.jpg

P1030979.jpg

P1030980.jpg

P1030982.jpg

P1030983.jpg

P1030984.jpg

P1030985.jpg

P1030988.jpg

P1030992.jpg

P1030995.jpg

P1030996.jpg

eklemeyi unutmuşum: nedense bunlara bakınca huzur doluyorum

P1030796.jpg

P1030553-1.jpg

ah kuçular... depreşiyorum... keşke evimde bahçe olsaydı :(

benimkini bebekliğinde üç ay yer görmemek üzre koynumda taşıdım daha da taşırım, şimdi tepemde geziyor
ev halkı bizi de böyle sevsen daha ne isteriz demekte

ozcour' Alıntı:
Melih abi biz kaç km yol yaptık bu pazar,benim sayaç çalşmıyor :smiley: keşke 2. gezinin rotasının da google earth resmi olsa, toplam km vs belli olsa, full depo lpg tankıyla geldim zoran döndük :smiley:

Özgür gps kayıtlarına göre
Yamanlar kolej - Karagöl arası .... 22 km
Karagöl gezi başlangıcı ile tekrar asfalta çıkış arası ... 45 km (eski senatoryum bölgesi)
Buradan tekrar yamanlar koleji arası 12 km olmak üzere toplam 79 km yol yapıldı.
Evinizle yamanlar koleji arasını ayrıca eklersiniz.

bende karagol gezisine katilan ve emegi gecen herkese tesekkur etmek istiyorum.yaklasik 3 yildir islettigimiz karagolu yalniz kaldigim icin cok hizli gelistiremedik.ancak bundan sonra siz dostlarla birlikte arzu ettiginiz hale getirecegiz.benim sizden parkur hakkindaki goruslerinizi ozellikle bekledigimi bilmenizi isterim.bir sonraki seferde neleri tutalim neleri ekleyelim .herkese sevgi ve saygilarimla turker sarikol.

Erdal abi çok teşekkür ederim,
evimizin yakınlarından lpg tankını fulledim, dönüşte Karşıyakadaki en yakın Shell'den tekrar fulledim 45 lira gaz aldı tank, sizce yaktığım normal mi ?

Geziye katılan ve emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim. Özgür senin soruna Erdal Abi'den önce ben bir yorum getireyim. Toplamda 100 km yol yaptığını varsayarsak, senin aracın ortalama olarak 45 kuruş yakmış. Aracı sırf arazi vitesinde ve yüksek devirde kullandığımıza ve senin araçtaki yolcu sayısını da hesaba katarsak bence normal yakmış. Belki normalden azıcık fazla da sayılabilir. Gerçi Erdal Abi daha iyi bilir. Ben sadece tahmin yürütüyorum.
Mesela benim aracın yakıt göstergesini araziye girdiğimizde işaretledim. Gezi bitişi tekrar baktım. Normalde benim orada harcadığım yakıtla 200 km yol almam gerekirdi. Fakat 100 km kadar yol almıştım.
Herhalde normaldir. :D
Bu arada gezi esnasında bir çok fotoğraf ve video kaydeden arkadaş vardı. Aynı gün yapılan Ankara gezisinin fotoğraf sayfa sayısı 15 kadar olmuş. Hadi İzmir ekibi. Paylaşım her şeydir :D
Yayınlayın da görelim yaw :D

Furkan abi çok teşekkür ederim, ben içinde senin aracın olan resimleri paylaştım forumda, o da konvoyda siz bizim arkamızdaykendi.

benim araç şehir içi km'de o kadar yakıyor aslında, sanırım shell in pompası diğer pompalardan az basıyor :D

eskiden yakıtım neydi ölçememiştim 255 65 16 lastiklerle iyice artmıştır artık :smiley:

Gördüm Özgür. Hangi arada derede çektiniz o fotoğrafları :smiley: Ben o ara sanırım ağzım açık gök yüzünü seyrediyordum :D
Ellerine sağlık. Güzel çekimler olmuş.

VoDaFoNeCeLL' Alıntı:
Bu arada gezi esnasında bir çok fotoğraf ve video kaydeden arkadaş vardı. Aynı gün yapılan Ankara gezisinin fotoğraf sayfa sayısı 15 kadar olmuş. Hadi İzmir ekibi. Paylaşım her şeydir :D
Yayınlayın da görelim yaw :D

İzmir grubunda da çekimler hiç de fena değil epey çekim var ,emeği geçenlere teşekkürler ,Ankara grubunda profesyonelce çekim yapanlar olduğu için arada böyle bir fark yaratılmıştır bu da sorun edilmemelidir bence.... :smiley:

th_Film13.png

th_Film14.jpg

Bu nasıl oluyor anlamış değilim :smiley:

th_Film16.jpg

Bunu tekrar eklemeden rahat edemedim kusurabakmayın. Misafir arkadaşlar araca rahat inip binmesini amaçlamıştım ama amaçtan biraz saptık galiba :smiley:
IMG_1709.jpg

Bu nasıl oluyor anlamış değilim :smiley:

th_Film16.jpg

neyi anlamadığını bende anlamadım ???

ok 144 lü niva bile bu kadar rahat geçemiyor. Düşün düşün teknik olarak çozüm bulamadım :smiley:

her birinin ebadı iki ok144 olursa çarp 4'le 8 ok144 eder, ne dersin yürür mü yürümez mi ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

SON KONULAR

Geri