YANKEEMİKE' Alıntı:benim fotolar nerde? arkadaşlar
TezzMertek' Alıntı:Mehter takımı yükleme (Yeni Gezenbilir İcadımız) ;D
Etkinliğin sonunda çekilmiş bir fotoğrafı , açılan konunun ilk mesajına yerleştirme.
Farkındaysan ilk fotograflarım sırasına göre ve zamana göre sıralı
Farkındaysan resimlerim zaman sırasına göre sıralı ve baştan sona doğru gidiyor sondna başa doğru değil + ( 2-3 tande Ömer'in sonradan bana yolaldığı fotolar var onlarıda ek olarak sonaradan ekledim. Yani ters konulan bişi ben göremiyorum Yani etkinlik sonu foto başta deilTezzMertek' Alıntı:Mehter takımı yükleme (Yeni Gezenbilir İcadımız) ;D
Etkinliğin sonunda çekilmiş bir fotoğrafı , açılan konunun ilk mesajına yerleştirme.
ozcour' Alıntı:Nejat abi senin fotolardan benim internet tarayıcı kastı
elimdeki fotoları yükleyemiyorum
gezi çok eğlenceliydi , Ercan ve Serdar abiye ayrıca teşekkürler, Nejat abi senin tavanın o hale gelmesine sebep olduğum için tekrar özür dilerim, kendimi affetirebilmek için arkadan çarpmayı bile düşündüm, kırık tamponunu yaptırırdın sigortamdan, ama haber vermeden yapmayım dedim
şaka bir yana gerçekten çok üzüldüm o olaya
Ozzz' Alıntı:sanıyorum 2 parça halinde mod kopyaladı ilk nejat abininkiler sonra benimkiler geldi . Şu an sıkıntı yok Sayın Murat . Sayfa 1 de kontrol etmiştim ve benim fotolar yoktu sanıyorum 2. parti kopyalamada yuklediler.