Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal (22 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ozzz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,968
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal (22 Şubat 2009)

hem off-road hemde doğa yürüyüşü iyi kombinasyon güzel fotoğraflar tebrikler paylaşımınızada teşekkürler

Etiketler

paylaşım için teşekkürler

Ozzz' Alıntı:
Bugun yürüyüşten Dönerken Yelda ve Murat 'la konuştuk. Bildiğiniz gibi Balçova termal tesislerinde kışın kapalı havuz devreye giriyor. Kubbe gibi olan yere sıcak termal su basıyolar ama çok sıcak değil ( çok sıcak istiyorsan oda ayrı var) sudan çıksanız dahi içersi ısıtılıyor. Yazın olduğu gibi pahalı değil öğrenci - tam diye giriş ücreti değişiyor ve saniyorum 7-10 ytl arası olması lazım. Böyle bir değişikliği sunalım dedik siteye . Bugunkü gibi mangal yapamayız ama yiyecek sokabiliriz içeri (çaktırmadan) ;) havuz akşam 21 de kapanıyor bilginize katılmak isteyenler ortak bir gün belirtirlerse sevinirim. Kağalı havuz 1,5mt ile 2,20-2,40mt arası derinliğe sahip

font=Tahoma][/font]
Evet.... yapalım bu yuruyus+havuz etkinliğini...
Osman sen zaman belirle biz uyalım.... yada tarih önerilerinde bulunursan ortak bir tarih belirleyelim...
destek..tam destek Ozz.....

hadi arkadaşlar yürüyüş sonrası havuz sefası.
katılımlar için ayrı bir yermi açılmalı
adaş/ömer siz nedersiniz?
ben en az 3 kişi (kadir ve ahmet belki eşlerimizle sayı ozaman 6 olur.)varım. :p

Bu hafta olmaz... çok aceleye gelmesin...
8 veya 15 Mart....
Ve evet Murat'ın eşleriyle gelme projesini de ayrıca destekliyorum.....

O zaman Balçova termaldemi yapıyoz başka bir kaplıcan bahsetmiştiniz yürünüyor sonra kaplıcaya giriliyor diye sölemiştiniz. Ancak termalde herşey hazır yani yüzüp çıkarken heryer sıcak saç kurutma makinasi bile var :smiley: (şu an sezon açık olmadığı için fazla yoğun değil ve ucuz +sıcakk) Ama çoğunluk ne derse o olur tabiki :smiley:

Termal daha iyi..benim dedigim yer hem uzak hem doğal bi ortam...olmaz yani..

Bence Murat'larda hanımlarıyla bir konussunlar...ne kadar yuruyeceklerini bir öğrensinler..
Mangal partisindeki mesafeyi yuruyup, yemek yenebilir ve oradan dönülebilir bence...

Grup dışından gelen arkadaslarımızda olabilir.

bana da termal uyar. yakın olması daha iyi.ve yürüyüşüde aynı şekilde kısa tutar molayı da az yapar. havuzda uzun kalırız.

Güzel olur kestirmeden yukarı çıkılıp yemek yenip sonra aşağı inip yüzme fikri süper :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri