Gezenbilir İzmir Grubu 3. Buluşması (11 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,031
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu 3. Buluşması (11 Ekim 2008)

1-TezzMertek (Murat ÖZ)
2- Biophilia (Nuran)
3- XtrmPrgrmmr (Kökten Ulaş BİRANT)
4- umudayaşam(Firdevs)
5- georoad(yılmaz)
6- canaydemir (Can Aydemir)
7- eLf (Elif)
8- yengeç (hakan tanrıyakul)
9- silda ( Semra Maral )
10- EsR@
11- matiate (Ömer adil Kutlu)
12-ozhtc35 (Hatice ÖZ
13- gabara (Yılmaz)
14- nurr (Nuran
15- Ahmet ( vosdost )

Etiketler

Zübelde hanım köşkü iyi bir seçim gibi. Yer çok güzel fakat gitmeye fırsat olmadı. Kesin gelecek ve yardımcı olabilecek 2-3 kişi cep telefonunu sayfaya yazarsa buluşma sıkıntısı çıkmaz. Ben % 90 çok büyük bir terslik olmazsa geleceğim. Ve sonradan aramıza katılacaklara yardımcı olabilirim. 0-532-2764281

Katılımcılar ;

1-TezzMertek (Murat ÖZ)
2- Biophilia (Nuran)
3- XtrmPrgrmmr (Kökten Ulaş BİRANT)
4- umudayaşam(Firdevs)
5- georoad(yılmaz)
6- canaydemir (Can Aydemir)
7- eLf (Elif)
8- yengeç (hakan tanrıyakul)
9- silda ( Semra Maral )
10- EsR@
11- matiate (Ömer adil Kutlu)
12-ozhtc35 (Hatice ÖZ
13- gabara (Yılmaz)
14- nurr (Nuran
15- Ahmet ( vosdost )
16- gunozkolaylı (Günoz KOLAYLI)

Merhaba Arkadaşlar ,

Buluşma saatimiz, yeri ve oturacağımız Çay Bahçesi bilgilerinin hiç birinde değişiklik yoktur.

Buluşma Yeri : Karşıyaka Vapur İskelesi Önü - ATM'ler.
Buluşma Saati : 14:30

Oturulacak Mekan : Eski İstasyon yakını Zübeyde Hanım Çay Bahçesi.

Murat Cep : 0.506.465.18.72

Ömer Adil Cep : 0.506.332.16.94

arkadaşlar selam hepinizden özür dileyerek yarın gelemeyeceğimi haber vermek istiyorum.Bu gün o kadar çaba göstermeme rağmen el bilgisayarımın tamirini erken saatlerde bitiremedim ve haliyle iş seyahati için manisa turgutlu ve salihliye gidemedim artık yarın gitmem gerekiyor .Hepinizle tanışmakyı çok istiyordum ama kısmet yürüyüşe artık yarın hepinize iyi eğlenceler herkeze selaaaam

Tahminlerime görel bu saatlerde doğayla elele vermiş yürüyorsunuz. Dünkü toplantı çok güzel geçti. Emeği geçen herkese teşekkürler.

dün nasıldı arkadaşlar , neler yaptınız :smiley:

Sevgili Yengeç, senle tanışamasakda diğer arkadaşlarımızla buluştuk ve güzel bir gün geçirdik. Kalabalıkdan seslerimiz birbirine karışsada yeni arkadaşlarla tanışmak çok güzel. Umarım bundan sonra daha sık bir araya gelir güzel geziler yaparız.
Tüm arkadaşlarımızs selamlar.
( Sevgili Elif arkadaşım resmimi yüklemeyi anlatacakdın, müsait olduğunda açıklama yaparsan sevinirim.)
Günöz Kolaylı

Seslerimiz birbirine karışsa mı?..
Ben en çok Ulaş'ın sesini duydum :p

Şimdiye kadar ki en kalabalık İzmir toplantısı oldu sanırım.

Kendi adıma eğlenceliydi. Dün herkesi tam olarak tanıyamasam da, bugün hepinizin ismini öğrendim en azından :D

Çok yorgunum (malum, bugün kayalarla haşır neşirdik :smiley: ) ve laptop ımı kardeşim götürmüş olduğundan, bugün de FOTOĞRAF (resim diyenlere inat :D ) yükleyemeyeceğim.

(Günöz abi, özel mesaj atarım sana çevrimiçi olduğunda elimden geldiğince anlatırım.)

Merhaba,

Benim için de eğlenceli geçti diyebilirim. (Konuşabileceğim bir yığın yeni insan var :smiley: )

Bu arada ben Ulaş'ın sesini hiç duymadım ya? ;D ;D ;D

Emeği geçen, katılan, katılmayı isteyen, orada beni susturmaya çalışan (ve doğal olarak başarılı olamayan :smiley: ) herkese teşekkürler... Biraz işlerimi düzenleyeyim sonrasında daha uzun yazarım. Ayrıca elf'in fotoğraflarının ham hallerini gördüm. Çok güzel şeyşer var. Temizlenmiş hallerini merakla bekliyorum. Zamanım olunca daha uzun yazarım. (Ayrıca sonrasında, Pazar günü bizleri misafir eden Doruk Dağcılık ile çok zevkli bir yürüyüş yaptık (en azından kendi adıma...) Bunun için de teşekkürler. Artık orayada yazarız, iki başlık az buçuk birbirine karışır.)

Görüşürüz...

Gezenbilir.com İzmir Grubunun 3.Buluşmasından 2 kare.
Fotoğraf çekme işini Elif(elf)'e havale etmiş olduğumuz için onun çalışmalarını bekleyeceğiz sabırla. ;)

GezenbilircomzmirGrubu3Bulumas.jpg

PA117411.jpg

Merhaba Arkadaşlar
cumartesi gününü benim için güzel bir gündü. Çok kalabalıktık.
Hangi tarafa bakacağımı kiminle sohbet edeceğimi şaşırdım.
Herkese katılmaya çalıştım. Benim için çok keyifliydi.
Latife Hanım Anı Evi!de gerçekten buluşma yeri için seçilmiş idean bir yerdi

(Kaldırılmasını istediğiniz fotoğraflar olursa, özel mesaj atabilirsiniz.)

DSC_0066.jpg

DSC_0090.jpg

DSC_0094.jpg

DSC_0097.jpg

DSC_0104.jpg

DSC_0168.jpg

DSC_0180.jpg

kule.jpg

Sizden ayrıldıktan sonra eve dönerken, Konak'ta Balkan Oyunları vardı, biraz da durup onları çektim.
Görmek isterseniz,
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17681.msg132063#msg132063

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR