Gezenbilir İzmir Grubu 3. Buluşması (11 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,027
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu 3. Buluşması (11 Ekim 2008)

Merhaba arkadaşlar...
İzmir grubunun toplantı yeri belli olursa, yarım saat kadar mecburi gecikmeyle toplantıya katılmak isterim.

Etiketler

Çarşı Caddesi üzerinde ve yan sokaklarında önerebileceğiniz bir yer var mı arkadaşlar.?
Öğlen yemeğine değilde rahatça muhabbet edip bilgi ve görüş alışverişinde bulunacağımız uygun bir mekan yani.

1-TezzMertek (Murat ÖZ)
2- Biophilia (Nuran)
3- XtrmPrgrmmr (Kökten Ulaş BİRANT)
4- umudayaşam(Firdevs)
5- georoad(yılmaz)
6- canaydemir (Can Aydemir)
7- eLf (Elif)
8- yengeç (hakan tanrıyakul)
9- silda ( Semra Maral )
10- EsR@
11- matiate (Ömer adil Kutlu)
12-ozhtc35 (Hatice ÖZ
13- gabara (Yılmaz)

1-TezzMertek (Murat ÖZ)
2- Biophilia (Nuran)
4- umudayaşam(Firdevs)
5- georoad(yılmaz)
7- eLf (Elif)
9- silda ( Semra Maral )
10- EsR@
12-ozhtc35 (Hatice ÖZ
13- gabara (Yılmaz)
14- nurr (Nuran)

zaman azalıyor yer konusunu netleştirmek şart ki problem yaşamayalım =) geç kalan arkadaşlar en azından gidilecek noktaya gelirler diye düşünüyorum

Kimse bir şey önermiyor.

Kimse oraları bilmiyorsa, neden Karşıyaka'da toplanıyoruz?

valla aynı fikirdeyim ama bir bilinen vardır diye karşıyaka seçildi herhalde ?

Ben vapur nedenyile Karşıyaka'da toplanılmasına "şiddetle" taraftarım... ;D ;D ;D

Bu arada serbest muhabbette karşıyaka gardaki çay bahçeleri iyi olabilir fikri oluştu, sanırım olgunlaştığı için yarın buraya da yazılacaktır... Ayrıca yer sorunu yaşayacağımızı ben zannetmiyorum. Geleceğim diyen herkes iskelede olsun; sonra direkt iskelede yere bile oturabiliriz. Doğadayken siz nereye oturuyorsunuz ki? ;D ;D İşin şakası bir tarafa, benim tanıdığım TezzMertek kimseyi çaysız bırakmaz... ;) ;)

Ben kahve içerim :p

Sorun değil nerde olduğu, kimseden bir ses çıkmayınca, Karşıyaka'yı iyi bilen yok demek ki, o zaman neden Karşıyaka diye düşündüm.

Cumartesi buluşma yerimiz KSK İskele, Garanti bankasına çıkan yürüyen merdivenler önü.
Saat 14:30 , 14:45 de Çarşı caddesinden yürüyerek İstasyon civarı çay bahçelerine gidiyoruz.
Konu ile ilgili Serbest Muhabbette ki yazışmalarımız;

matiate' Alıntı:
Murat,karşıyaka istasyondaki çay bahçelerinden birinde buluşmayı ayarlasak nasıl olur?

TezzMertek' Alıntı:
Ömer benim için uygun o gün arkadaşlara da sorarız. Açık havada çay kahve içmek daha uygun.
Kapalı mekanlarda sigara içme yasağı olsa da takan kim.
Acıkırsak 3-5 gevrek , biraz kaşar peyniri demeyin keyfimize.:smiley:

Buluşma yerinin Karşıyaka olarak seçilmesinin nedeni şehrin her yanından ulaşım kolaylığı nedeni iledir.

* Bornova'da oturan arkadaşlarımız 130 - 330 nolu otobüsler ve dolmuşlar.(Dolmuşlar İstasyon yakınlarına geliyor)

* Buca'da oturan arkadaşlarımız 514 - 360 nolu otobüsler ve dolmuşlar.

* Balçova,Üçkuyular ve Hatay güzergahında oturan arkadaşlar 300 - 600 nolu otobüsler,

* Çiğli Egekent-1'de oturanlara 343 nolu otobüs,

* Ulukent Egekent-2'de oturan arkadaşlar 228 nolu otobüs,

* Ulukent Harmandalı'da oturan arkadaşlar 155 nolu otobüs,

* Çiğli Evka-2 de oturan arkadaşlar 145 nolu otobüs,

Bunlara ek olarak Konak - Pasaport ve Alsancak Vapur iskeleleri vasıtası ile Vapur ile gelme imkanı vardır.
Karşıyaka'yı bilmeye gelince , semti ve çevresini tabii ki biliyoruz. Sadece rahat edebileceğimiz uygun bir mekan arayışındayız.

Mekanı da açık hava çay bahçeleri olarak kararlaştırdık.
Cumartesi İzmir'de hava 24 derece olacağı için sorunda yaşayacağımızı sanmıyorum.

Hakikaten ellerinize sağlık, her türlü bilgi var.

Yok canım otobüs ve vapur hareket saatlerini yazmadığıma hayıflandım.
;D

Katılımcılar

1-TezzMertek (Murat ÖZ)
2- Biophilia (Nuran)
4- umudayaşam(Firdevs)
5- georoad(yılmaz)
7- eLf (Elif)
9- silda ( Semra Maral )
10- EsR@
12-ozhtc35 (Hatice ÖZ
13- gabara (Yılmaz)
14- nurr (Nuran)

Merhaba Arkadaşlar ,
KSK'de oturan ve çevredeki işletmeler hakkında bilgisi olan bir arkadaşdan gelen mesajı paylaşıyorum.

slm çarşının sonunda eski tren istasyonunun yakınında zübeyde hn cafeteryası var çay bahçesi gibi ama ben hiç gitmedim orası olabilir veya çarşı içinde iki cafe var beyoağlu pasta fırını hizasında veya ankara ilk öğretim çaprazında bir cafe daha var aparatif yemekleri çok güzel ortamıda hoş, oda olabilir

Zübeyde Hanım Cafeteryasında karar kılınmıştır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR