Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,318
Ynt: Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010)

kesinlikle ömer abiye ve murat abiye çok dua ediyoruz:smiley: ve gerçekten minnettarız. daha iki yürüyüş planına katıldım ama bu zamana kadar hiç yapmadığım bişeyi yaptığım için siz de buna yardımcı olduğunz için çok teşekkürler:smiley: tabii ki herkese çok teşekkürler....
artık pazar günlerinin çok başka anlamı var:smiley:))) sevdiğim insanlar,yıllardır yasadığım şehrin hiç görmediğim yüzleri... hadi pazar olsun:smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010)

:eek:

En tatlı kardeşim Simge nin dediği gibi ;)

"Hadi Pazar olsun" :-\

Bu slogan olabilir.

DSC05103.jpg

Hadi pazar olsun.
Patatesler çantaya konsun.
Yanına ıspanaklı börek.
Dağcılar dağda doysun.

Yağmur soğuk etkilemez bizi.
Takip ederiz patikada ki izi
Biz her hafta sonu dağlardayız.
Gülen yüzlerimiz ile bekleriz sizi.

Ersin'in makinesinden gelen fotoğraflar;

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

IMG_0004.jpg

IMG_0008.jpg

IMG_0013.jpg

IMG_0014.jpg

IMG_0015.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

IMG_0016.jpg

IMG_0026.jpg

IMG_0028.jpg

IMG_0030.jpg

IMG_0034.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

IMG_0035.jpg

IMG_0040.jpg

IMG_0087.jpg

IMG_0088.jpg

IMG_0089.jpg

Ersin'den son poz;

[attachment=1]

IMG_0090.jpg

Gürhan gözünaydın diyelim :smiley:
Şınav pozisyonunda yakalanmışsın fotoğrafta :smiley:

Ben de geldim artık foruma yarın ki yürüyüşü sabırsızlıkla bekliyorum :smiley:

ben emre bende geldim foruma :p :p :p ;D ;D

Nurfen Hanım ve Emre hoşgeldiniz :smiley:

Ömer sana gmailden mail attım fotoğraflarımı oraya yollarmısın

şimdi ben tekrar'Hadi Pazar Olsun!' dicem...siz bana bu hafta gelmedin diceksiniz:( ama haftaya 5 de ilk buluşma yerinde beklicem.bu hafta teknik arkadas arızasndan ötürü gelemedik.ama kalbim sizinleydi:smiley:) o zamannnn Hadi Pazar Olsun:smiley:)))))

Simge:smiley:
Kulaklarını çınlattık ve Ertan ağabey ile sloganından bahsettik :smiley:
Yavaş yavaş büyüyecek sloganın,tıpkı grubumuzun büyüdüğü gibi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,776
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR