Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,320
Ynt: Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010)

Devam =)

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010)

Devam =)

rehberlerimi nereden gidelim konuşuyor =)

Devam =)

Ne tatlılar =)

Vee Balçova gözüktü =)

Veee; Yalçından bazı fotoğraflar da ekleyeyim son olarak =)

Altımda patçalanan yağmurluk altı =)

Deye bile düşmekten son anda kurtuldum yaww =) hayatım gözlerimin önünde geçerken salavat geritiyorum ıslanmaktan değil di çantamdaki D90'dan korkum :smiley:

Bize bu imkanı veren herekese çok teşekkür ediyorum, harika bir doğa, mükemmel bir grup, .ok keyifli bir 9 saat geçirdim,

Herkese çok ama çok teşekkür ediyorum,

Not : bu fotoğraflar upload sitesi yardımı ile foruma yüklenmiştir, forumda herhangi bir yük getirmemektedir :smiley:

Ellerin dert görmesin Gürhan :smiley:
Şınav pozisyonu aldığında makinem çantada olmasa idi çok harika pozlarını yakalayacaktım ;D

matiate' Alıntı:
Ellerin dert görmesin Gürhan :smiley:
Şınav pozisyonu aldığında makinem çantada olmasa idi çok harika pozlarını yakalayacaktım ;D

Abi varya çorapları çıkarmayalım diye tamamen suya giriyorduk =) keşke fotoğraf makinesi elinde olsaydı yaa =) bir daha ki dere düşüşümde artık...

Bende çok keşke dedim :D
Böyle bir fotoğraf çok zor denk gelir.Bir daha dere kenarından geçerken,canlandırırız olayı olur biter ;D

Ben mi beceremedim bilmiyorum, ama bana özel mesaj yazan üyeye yanıt veremiyorsam-yeni üye/mesaj sayısı sebebiyle- mantıksız bir kısıtlama olmuş.

Öncelikle ilginiz ve öneriniz için teşekkür ederim Ömer Bey. Ben yurtdışından tüm giyim ürünlerini getirtebilirim. Ebay, özellikle de UK üzerinden pek çok ürün aldım şimdiye kadar. İhtiyacım olan öncelikle rüzgar ve su geçirmeyen mont-pantalon, bunun yanında fotoğraflarda gördüğüm "paçalık" olarak adlandırdığım(esas adı her ne ise..) ürünler oldukça faydalı birşeye benziyor.. Yine içimize uzun kollu nefes alan bir sweetshirt gerekir sanırım. En azından başlangıç için bunlar yeterlidir herhalde, ilerledikçe ek malzemeler tedarik edilir.

Yaklaşık 8 yıldır kullanmakta olduğum Gora-tex Salomon botlarım sanırım beni mezara kadar terk etmeyecek..:smiley: Sırt çantası olarak da, şimdilik idare edecek bir tane var. İlan panosunu da araştırıyorum bakalım..

Rica ederim :smiley:
Paçalık olarak adlandırdığınız ürüne tozluk deniyor.
Sweetshirt yerine termal içlik dediğimiz ürünlerden temin etmeye çalışın o zaman çok faydasını görürsünüz.
Salomon botlar doğa yürüyüşlerinde sürekli kullandığınızda ortalama 5-6 yıl işinizi görür.
Şehirde eskitmeniz oldukça zaman alır. :smiley:

Gürhan Merhaba ,

Gezenbilir Ailesine hoş geldin.

Fotoğraf eklemek için 20 mesaj sınırı yoktu ki :smiley:
Sadece özel mesaj atamıyor ve forum üyelerinin profillerini inceleyemiyor 20 mesajı olmayan üyelerimiz.

Paylaşımların için teşekkürler.

Her mesajına sadece 5 adet fotoğraf yüklersen (IMG Kod eklesen de 5 adedi aşmamanı rica ederim) forum çok daha hızlı çalışır.
Zaman zaman server sorunları nedeni ile yavaşlama yaşıyor olsak da kapasite sorunumuz yok. 250 GB'den daha büyük alanımız var. ;D

fgurhanf' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba;

ben de forumda aranıza katıldım, doğrusu fotoğraf eklemek için 20 mesajı geçmek zor oldu =)

waffle' Alıntı:
Ben mi beceremedim bilmiyorum, ama bana özel mesaj yazan üyeye yanıt veremiyorsam-yeni üye/mesaj sayısı sebebiyle- mantıksız bir kısıtlama olmuş.

Her kısıtlamanın vardır bir hikmeti.
Yeni üye olup da eski üyelerimizi profil fotoğrafları ve bilgileri sayesinde özel mesaj & e-posta üzerinden rahatsız edenlere karşı bir önlem olarak 20 mesaj sınırı konmuştur.
2 sene önce bu 50 mesaj idi.
;D

Malzeme konusunda yurt dışından getirtmek de güzel ama elimizin değmediği bir giyim ürününe pek sıcak bakmıyorum ben genelde.

Murat ile Ömer'e dualarımız her zaman var. ;)
Ayberk ve Gürhan fotoğraflarınız çok güzel emeğinize sağlık yalçını da taşımızsınız forma teşekkürler 8)
Fulya kardeşimin yorumları renk katmış ::smiley:

Bana göre gezinin starı Asrındı :smiley:
Emre çoğumuzdan iyi zaten.(olum diye demiyom) ;D

Yardımlaşmayı seven, sıcak kalpli ve mütevazi arkadaşlardan oluşan Gezenbilir İzmir doğa yürüyüşü grubumuz sevgiyle büyüyor.
Nazar deymesin, daha güzel günler yaşayalım "gezenbilir" :-* ile hepinize bir dahaki yürüyüşe kadar mutluluklar.

Çok sağol ağabey :smiley:
Dua denince akan sular duruyor benim için ;D
Güzel temennilerin için ayrıca teşekkürler ...
Evet sevgiyle dahada büyüyecek gurubumuz inşallah...
Şaka bir yana bu gönüllü çalışmamız başlayalı üç yıl olmuş.Kesin tarihi yarın Murat bu mesajı okuyunca verecektir eminim :smiley:

Kentkart ile 3 - 30 paraya Doğa Yürüyüş etkinliklerimizi düzenli bir program ile yapmaya Ekim 2008 tarihinde başlamıştık.
Bu tarihten öncede birçok kez bireysel olarak yürüyüşlerimiz oluyordu ama aylar önceden planlanan ve duyurusu yapılan etkinliklerimizin başlangıcı 2008 Ekim ayı idi.

Arkadaşlar, Fotoğraflar ve kmz dosyası için çok teşekkür ederim. Hem ulaşımı bu kadar kolay hem de bu kadar güzel bir parkuru paylaştığınız için ne kadar teşekkür etsem azdır.

Rica.
Parkurun daha değişik versiyonlarını da yürümek nasip eder unarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR