Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,330
Ynt: Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010)

.

DSCF0405.jpg

DSCF0406.jpg

DSCF0408.jpg

DSCF0412.jpg

DSCF0414.jpg

Etiketler

Ynt: Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010)

Ellerine sağlık Ayberk :smiley:

waffle' Alıntı:
İsteseydik belki yanıt alamazdık, kml dosyasını vermeniz iyi oldu. Kilitlenen konuda bir "Merhaba" ile birkaç sorum olmuştu, ama kimse farketmedi herhalde..

İyi Günler Enis Bey ,

Mesajınız okudum ama hafta sonları net bağlantım olmadığı ve pazartesi günü forumda yapılamsı gereken işlemler nedeni ile yoğunluk yaşadığım için sorularınızı es geçmiş olmalıyım.

Ömer hatırlatınca dönüş yaptım ilgili konuya ve özel mesaj ile tarafınıza yanıt yazdım.
Belki 2011 ilkbaharında Balçova - Gaziemir yapabiliriz.

Merhaba Murat Bey,

Gaziemir çıkış ya da varışlı başka kml dosyası varsa görmek isterim. Görece-Çatalkaya güney-batı tarafından sizin güzergaha bağlanabilirim sanırım. Fırsat bulursam, kış da iyice bastırmadan bir deneme yapmak istiyorum.

Giyim konusunda sorularım olmuştu. Forumunuza özel indirim yapan ya da üyelerinizden bu ürünleri satanlar varsa, paylaşırsınız belki diye düşünmüştüm. Yürüyüş için marka/model olarak f/p ürünleri önerisinde bulunabilir misiniz? Fiyat skalası olarak alt-orta olarak konu hakında tecrübeli/bilgili üyelerden öneriler olursa sevinirim.

iyi günler..

Enis Bey ,

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=326.0

Bu sayfayı önerebilirim.

Birde Sıfır ve 2. el ürünlerin satıldığı ilan sayfamız var.
Benim elimde de şu an kullanım dışı 2 adet dağ ceketim var.

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=216.0

paylaşımlar için teşekkürler . çok güzel bir gün yaşamışsınız...

Arkadaşlar adına teşekkürleri ben kabul edip birşey değil diyeyim ;D

Güzel bir gezi olmuş,Manzaranın güzelliğinden etkilenmemek elde değil.En önemlisi genç kardeşimiz Emre yi tebrik ederim,Darısı bizim üşengeç gurup arkadaşlara. ;D ;D

sağolun bişey değil. gerçektende çok güzel ve keyifli oluyor

Arkadaşlar merhaba;

ben de forumda aranıza katıldım, doğrusu fotoğraf eklemek için 20 mesajı geçmek zor oldu =) Ben daha çok yeniyim aranızda ama oldukça keyif aldığım bir grup, arkadaşlık ve ortam buldum, çok sevdim hepinizi,

ben de fotoğraflarımı paylaşıyorum, aslında çok daha fazla çekerdim ama yağış, su pek imkan vermiyor.

Saygılar.

90 Numara ile çıktık alsancaktan yola =)

=) yaşasın fotoğraf çekmek

En güzel fotoğraflardan biri bence =)

Devamı geliyor ... =)

Devamm durmaksınız =)

Hayatımda il defa kafama bulut değdi =)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR