Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Doğa Yürüyüş Duyurusu (27 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,744
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Doğa Yürüyüş Duyurusu (27 Şubat 2011)

slm yarın bende geliyorum ilk defa gelicem .
bornovadan aracımla gelicem butaraftan gelecek olan varsa alabilirim saygılar.
0 532 301 21 02

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Doğa Yürüyüş Duyurusu (27 Şubat 2011)

Saat sekizde alsancak cami durağına gelirseniz oradan beraber gideriz :smiley:

gelemiyorum büyük ihtimalle, sabah beni kahvede bulamazsanız devam edin....amma ara verdik haaa :(

Anlaşıldı :smiley:
Ara vermek iyi olmuyor tabi ama ne yapalım sağlık olsun Sinan kardeşim ...

Arkadaşlar yarın Alsancak'ta dört araç olacak bir aksilik çıkmazsa.Rahat rahat gider geliriz artık...
Yarın sabah görüşmek üzere iyi geceler :smiley:

Sanırım yağış yok ama biraz rüzgar yicez sanki :smiley:

Ayrıca beni 3 yoldan nurhak alacak alsancak'a gelemden doğrudan geleceğim :smiley:

hepinize iyi yürüyüşler..gaziemir balçova arası yürüyeceğim..
çok yemek yemeyin.nurhak'a bayrak açtırmayın.. :D :D

.nurhak'a bayrak açtırmayın.:D

HARİKA Bİ PAZAR BİZİ BEKLİYOR YENİ GELECEK ARKADASLAR SÜPER Bİ YER SECTİNİZ:dSABAH GÖRÜSMEK ÜZERE :d ;) :smiley: ;D

NOT:MURAT ABİCİM GEL O BAYRAGIN UCUNDAN SEN DE TUT VE KISKANMAYI BIRAK ISTIYORSAN SANA BİRDE FORMA ALALIM ;D ;D ;DSÜPER OLUR VALLA FENERBAHCELILIKTEN KURTULMAN LAZIM :d

Bana da resimlenize bakmak düştü :smiley:

Bu etkinliğimize ait görsellere ve anekdotlara aşağıda ki link vasıtası ile ulaşabileceksiniz.

İyi Seyirler arkadaşlar.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Murat ÖZ,

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği

Kaynaklar Gürlek - Nif Zirve Platosu Etkinliğimiz için ziyaret etmeniz gereken link;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69996

[attachment=1]

Kaynaklar Gürlek - 27.02.11 015.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR