Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Doğa Yürüyüş Duyurusu (27 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,744
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Doğa Yürüyüş Duyurusu (27 Şubat 2011)

Tamamdır.
Kızlar Bagaja.
;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Doğa Yürüyüş Duyurusu (27 Şubat 2011)

Arkadaşlar herkese selam, yaww aklım karıştı benim, Nurhak'ta otobüs mü var :smiley: 9 kşi nasıl bizcez hehehe :smiley:

yalçın ve nazan maalesef gelemyorlar şehir dışında olacaklar mış :(

Gürhan,
Nurhak'ın şirket aracı kapalı kasa bir peguot(?) - Renault vardı

6-7 kişi alıyordu.

sayın murat bey :smiley:

rehberimiz ömer de sizi arabasının en konforlu yeri baja alacakmış :smiley:))))))

Rehberimiz Ömer,
Bagajının kapağını açmadan önce para kesesini açmalı bence.
;D

Vallaha arkadaşlar hava durumuna baktınız mı yabancı siteler yağış yok diyor ama metoroloji sağnak yağmur diyor :smiley:
[attachment=1]

Adsız.jpg

yağmaz gürhancım :smiley:
ben sabah dinledim yok diyor,sözde bugünde var ama şuan yok akşam yağsın bizde sorun yok sağnak kısmını :smiley:

valla para kesesi kısmı cevap hakkını sayın rehberim versin :smiley:))))))))

Yağmur yağarsa dereler çoşar rahat rahat şelale fotosu çekeriz.
Özellikle Hatice ablam.

Malum su geçirmez dijital fotoğraf makinesi var.
;D

Bu hafta içerisinde çokça yağmur yağdı ya eğer zirveye çıkabilirsek kar vardır değil mi :smiley:

Hafta Sonu Hava Durumu;

[attachment=1]

Hafta Sonu Hava Durumu.jpg

Murat termal içlik siparişi vermişti onlar gelmiş.Ondan keseden bahsediyor :smiley:
Bu arada zirvede kar kalmadı arkadaşlar.diğer yüzünde var mı bilemiyorum ?
Zayıf bir ihtimal...
Dere kenarından yürürken epey zaman gidecek fotoğraf çekimi için...
Daha sonra tempomuz artacak mecburen ona göre :smiley:

gezenbilir:D pazar olsun bır an once ben ıntıkam atesı duyuyurum:d NİF BEKLE GELIYORUM gecen seferden daha ıyı olacak kaptan:danladın sen onu :d araba konusuna gelınce de daha buyuk ayarlamam gerekıyorsa haber verebılırsınız daha koltuklu:dfalan :p ;D ;D ;)

Listeye göre 18 kişi görünüyoruz.Yarın Ali Usta'mızın arabasındaki sorun hal olursa araç sayısı yeter :smiley:

bende geliyorum, ben buca'dayım zaten, sizi beklemem hasanağanın köşesinde, dolmuşla giderim sizden evvel. kahvede buluşuruz ;)

kaptanım murat 10 kişi gelıyoruz dıyo:dsımdı konustum:D hala mı 18 kısıyız:d

VE BENIMLE UGRASAN ARKADASLAR SIZE INAT BAYRAGIM GENE YANIMDA OLACAK NE OLURSA OLSUN BU BAYRAK AGRI DAGINA BİLE DİKİLECEK:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR