Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüşü (20 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,656

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
Bu etkinliğimize ait fotoğraflara ve anekdotlara bu başlık altında ulaşabilirsiniz iyi seyirler arkadaşlar.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Murat ÖZ,

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği

TezzMertek' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar ,

Gezenbilir İzmir olarak her hafta sonu düzenlediğimiz ve Mayıs 2011 tarihine kadar sürekli olarak yapacağımız düzenlediğimiz " Kentkart ile 3 - 30 Paraya Doğa Yürüyüşü " etkinliklerimizin 20 Mart 2011 Pazar gününe ait programının detaylarını ilginize sunuyorum.

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ;

GEZENBİLİR İZMİR GRUBU

PARKUR;
İzmir Balçova Baraj Vadisi – Beyoğlu Çeşmesi – Balçova Sanayi Sitesi

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüşü (20 Mart 2011)

Neden yürüyüşte olmadığımı yazayım.. Alsancak'tan dönmek durumunda kaldım. 4-5 saatlik uykumdan oraya geldim ama uyumadan önce haddimden fazla alkol aldığımı belirteyim.. Sabah iyiydim, her şey yolundaydı, sorun yoktu.. Buluşma saatinden baya önce dinç bir şekilde duraktaydım. Yavaş yavaş gelenlerle tanıştım, fırın önünde oturup sohbet ettik insanları beklerken. Ama o fırının kokusu, egzoz dumanı, lastik kokuları beni mahvetti, kokuya hassaslaştım ve derken kendimi kötü hissetmeye başladım. Yürüyüş keyiften çok bir eziyete döneceği için sansasyonellik yaratmadan geri döneyim dedim..

Özetle siz siz olun akşamdan kalma yürüyüşe geleyim demeyin ;D Şaka bir yana spora bu kadar aykırı bir hareketten sonra spor yapmaya çalışmak bir hataydı evet ama o da olmak zorundaydı uzun bir süre önce verilmiş başka bir sözdü.. Murat ağabey ile karşılaşmadığım için çok üzgünüm ama.. Umarım keyifli bir yürüyüş yapmışsınızdır.

Sağlık olsun :smiley:
Senin geri döndüğünü fark etmedim.Çocuklar otobüste söyledi.
Yağmur seni kendine getirirdi :smiley:

Hafif yağdı ama iyi yağdı ben gene gelemedim :(. Fotoğrafları bekliyorum

Yine muhtesem bir gezi, yine olaganustu bir doga!
Tek hayalkirikligini sucukcular yasadi:smiley: Otcular icin ise cok verimli bir gundu:smiley: Karabas otlarinizi zinde olmak,damar acmak, agri dindirmek icin tuketebilirsiniz:smiley: Bugunun sembolu karabas olsun:smiley:
Gorusmek dilegiyle
Umut

Açıklayıcı bilgiler için teşekkürler Umut kardeşim :smiley:

Her zamanki gibi süper bir yürüyüş olmuş, hem de sis de varmış, benim de kaderim işte bir sise giremeden bu sene yürüyüş dönemini bitireceğiz :smiley: Benim de sınavım vardı o yüzden gelemedim bir aksilik olmazsa haftaya kampa geliyorum ama gerçi program belli olduğunda daha iyi plan yaparım ama ben cumartesi gibi 18:00 işten çıkıyorum daha sonra yanınıza gelmem gerekecek gibi :smiley:

doğayla kaynaşmaya bende varım.. :smiley:

Sırılsıklam olduğumuz bir yürüyüş oldu.Islanmış halimizden fotoğraflarımız yok ama olsun :smiley:

P3205970.jpg

P3205971.jpg

P3205972.jpg

P3205973.jpg

P3205974.jpg

Umut kardeşimizin bahsettiği karabaş otu :smiley:

P3205976.jpg

P3205977.jpg

P3205978.jpg

P3205979.jpg

P3205984.jpg

Doğanın güzelliğini yaşamaya başladık doyasıya...

P3205992.jpg

P3205993.jpg

P3205995.jpg

P3205996.jpg

P3205997.jpg

Fotoğraflarımızı incelemeye gelen arkadaşlara el sallıyoruz,selam yollayarak :smiley:

P3206031.jpg

P3206034.jpg

P3206042.jpg

P3206049.jpg

P3206056.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

Yağmur yüzünden mola verdiğimiz zamana kadar fotoğraf çekemedim
[attachment=4]

Sinan ıslanan giysilerini sıkıyorken :smiley:
[attachment=5]

P3206058.jpg

P3206061.jpg

P3206065.jpg

P3206067.jpg

P3206085.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri