Gezenbilir İran Demavend Tırmanışı (Ocak 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,411
Ynt: Gezenbilir İran Demavend Tırmanışı (Ocak 2007)

koza' Alıntı:
Erdeeemmmm

Seni acayip kıskanıyorum şu anda :(
Çok güzel görünüyor herşey...
Fotoğraflarda çok güzel...Eline sağlık canımm ;)

Ehuehuehuhueh
Yok Yaay Herşey Fotoğraftan Güzel,

Etiketler

Erdem, hoşgeldin :smiley:

Fotoğraflar ve anlatışın çok güzel, bize yaşadıklarınızı az da olsa hissettirdin. Umarım ilerde tekrar, daha güzel tırmanışlardan da anılarını bizlerle paylaşırsın. ;)

BamBina' Alıntı:
Erdem, hoşgeldin :smiley:

Fotoğraflar ve anlatışın çok güzel, bize yaşadıklarınızı az da olsa hissettirdin. Umarım ilerde tekrar, daha güzel tırmanışlardan da anılarını bizlerle paylaşırsın. ;)

Amina Çok Teşekkür Ederim Umarım Başka Bahsedebileçeğim Tırmanışlarımda Olur :D

Erdem Hocam tebrikler. Çok güzel bir faaliyet olmuş. Darısı Peaklenin'e diyelim...

Erdem fotoğrafları gördükten sonra bir kere daha kutluyorum , gerçekten muhteşem , izlerken ve okurken büyülendim sanki , hele hele dağın muhteşem görüntüleri .... ;) emeğin için çok tşkler , ellerine sağlık :smiley:

VitaEsMorte' Alıntı:
Erdem seni ve diğer arkadaşları tebrik ederim :smiley:
Eyvallah Murat Abi

focus' Alıntı:
Erdem Hocam tebrikler. Çok güzel bir faaliyet olmuş. Darısı Peaklenin'e diyelim...

insallah abi umarım o gunlerıde gorururuz

ceranus' Alıntı:
Erdem fotoğrafları gördükten sonra bir kere daha kutluyorum , gerçekten muhteşem , izlerken ve okurken büyülendim sanki , hele hele dağın muhteşem görüntüleri .... ;) emeğin için çok tşkler , ellerine sağlık :smiley:

dag gercekten cok heybetlı ınsanı adetabuyuluyor

mogzilla' Alıntı:
Erdem kardeşim tebrikler.Ayrıca gezenbiliri oralarda temsil ettiğin için de çok çok teşekkürler.

begenılere naıl olmak sevındırıcı. umarım devamı gelır ve gezenbılırı temsıl etme onuruna tekrar kavusurm

sevgili dostlar,

notlarınızın tamamını ancak şimdi okuyabildim.
hepinize sonsuz bir teşekkür ve minnet borçluyum, yüreklerinizin hep bizimkilerle beraber olduğunu bilmek kadar güzel birşey olamaz, hepinize ayrı ayrı saygılarımı gönderiyorum.

maalesef bu kez zirveye ulaşamadık. zirve şart değil, aslolan dağda olmaktı. şartlar ve dağ izin vermedi, veremedi bu kez. döndük 5200 metreden. zirve, belki bir dahaki sefere...

gezenbilir bayrağını her zaman zirvelerde açmak dileğiyle,

selamlar herkese...

ismail çetin.

Ooo İsmail Baba,
Hoş Geldin Sen Yaaa ,
Seni Görmek İki Kelam Yazını Okumak Biz Gencleri Sevindirdi :D
Buralarda Bizi Kendinden Mahrum Bırakma

Saygılar Sevgiler
Ellerinden Öper Başımın Üstüne Koyarım ;D

İsmail abi hoşgeldiniz aileye...Abi sizin saçı-sakalı-bıyığı buz tutmuş fotolarınızı görünce hava şartlarının ne kadar olumsuz olduğunu anlıyabiliyoruz...Bence zirve olmasa da bu etkinlik amacına ulaşmıştır...Bu nedenle sizleri bir kez daha tebrik ederim...İran'ın en soğuk kışına ve dönemine denk gelipte bunu başarmak bile herkese nasip olmaz...Birde dediğiniz gibi; dağda izin vermeli ;) Umarım bir daha gitmek nasip olur da bu kez zirveyide görürsünüz ;) :smiley:

Erdem selam,
Çok sıkı bir faaliyet olmuş.Seni ve tüm ekip arkadaşlarını kutluyorum.Ayrıca fotoğraflar ve yazılar için emeğine sağlık. Demavend'e bir kez daha gidip geldim sayende.Ama bu yüzüyle görmemiştim açıkcası.Peak Lenin öncesi senin için sıkı bir deneyim olmuş.
selamlar sevgiler
İsmet Emir

iemir' Alıntı:
Erdem selam,
Çok sıkı bir faaliyet olmuş.Seni ve tüm ekip arkadaşlarını kutluyorum.Ayrıca fotoğraflar ve yazılar için emeğine sağlık. Demavend'e bir kez daha gidip geldim sayende.Ama bu yüzüyle görmemiştim açıkcası.Peak Lenin öncesi senin için sıkı bir deneyim olmuş.
selamlar sevgiler
İsmet Emir

Teşekkür Ederim İsmet Abi, Sizleri Burada Görmek Sevindirici, Sizlerde Deneyimlerni Tecrübelerinizi Yaptğınız tırmanışları Bizlerle Paylaşırsanız , Gercekten cok Sevinirim

Saygılarımla

daha önce damavand'ın zirvesine ulaşabilmiş birisi olarak, bu sezondaki şartlar gerçekten hareketi olanaksız kılmış ve dağ bize "dönün" demiştir. ama çok ciddi bir tecrübe olduğu kesin. belki benzer tecrübeleri ilerde birlikte de yaşabiliriz, çok güzel olur.

(erdem, oolum, öptün elimi ya, seni nufusuma kaydetmem kesinleşti herhalde?)

selamlar dostlar.

görüşmek üzere.

bütün ekibi canı gönülden tebrik ediyorumm ismail hocamı kulubumden erdemi ismeti kazımı ve yaseminle kağanı. Çok etkileyici ve süper bir faaliyet olmuş gerçekten murat paşamın dediği gibi hissettim sanki oradaymışım gibi geldi bana fotoğraflar çok etkileyici yani hiç bişe yapamasam şimdi gitcem bozdağda kamp atıcam 3 gün kar içinde yaşıycam :D tekrardan bütük ekibe tebrikler ve ekibi demavend tırmanışında destekleyen herkese şahsım adına teşekkür ediyorum inşallah önümüzdeki zamanlarda hepberaber tekrardan gideriz

saygılarımla

RIZA ŞİMŞEK

not : erdem gs olayını çok süper yapmışsın artık bende formam ve atkımı çantama koyucam bide gözlükde yakışmış yani abicim :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR