Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supergezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 167
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,404
Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

.

DSCF7923.JPG

DSCF7854.JPG

DSCF7855.JPG

DSCF7898.JPG

DSCF7932.JPG

Etiketler

Müzik
Çok yönlü kişiliğiyle Erden Emmi, Yavuz abi, Mustafa kardeşimiz, Abdullah bey, Nermin hanım ve eşlik edenler güzel bir müzik dinletisi yaptılar.

DSCF7767.JPG

20130407_123916.jpg

DSCF7799.JPG

paylaşım için bütün dostlara teşekkürler,bende kendimi orada hissettim, o anları sizlerle yaşamış gibi.sadece resimlerde yokum.

Bülent bey "mayıstosböce" elçiye zeval olmaz... ;)

Fotoğrafı ben çektiğim için, Levent bey tarafından şöyle demem istendi

Leven arkadaşımız der ki... "Her ne kadar Bülentin kekinden yiyemesekte, Tanju beyin keki de nefisti"

Kek keyfi.jpg

Saz Jaz ve Hicaz bir arada.jpg

_MG_3525.jpg

_MG_3527.jpg

_MG_3533.jpg

Etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmıyan UKKF başkanımız Erdal Ötügen beye ayrıca hem tecrübeleri , hem de yazılarıyla bizlerin karavancı olmamıza vesile olan Hüseyin Pelit "rüzgar" abimize, aramızda olmalarından dolayı teşekkür ederiz.

_MG_3758.jpg

_MG_3737.jpg

_MG_3702.jpg

Sohbetten fırsat bulanların tavla partileri ve Ferhat arkadaşımızın ,invertör tamiri ve elektronik teknik bilgilerinden yararlandık.

_MG_3544.jpg

_MG_3547.jpg

4.jpg

5.jpg

_MG_3764.jpg

Seyyah 54 Ahmet hocam tanık, Bülent'in sucuklarınada rakip var gibi mi?

İznik'te tarihin içinde yolculuk yaptık. Çini atölyelerini gezdik.

15.jpg

12.jpg

13.jpg

_MG_3661.jpg

_MG_3660.jpg

Sağolsun,Ferhat Bey'in bildiği konularda hep yardımcı olduğuna tanığım.Benim yanlışlıkla sildiğim 600 civarındaki fotoğrafı geri getirmişti,birde:beraber olduğumuz bir gezi dönüşünün hemen ardından Nermin Hanım'ın arayıp haberdar edişi.Benim için önemliydi,bu vesileyle tekrar teşekkür ediyorum her ikisinede.

Kampa katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Keyifli bir kamp oldu.Görseller için tüm arkadaşların eline sağlık.Güzel bir haftasonu idi.Bana göre katılamıyan arkadaşlar çoooook şey kabetti.Bende görselleri hazırlayıp yüklemeye çalışacağım.
Raci hocam Tugayın sucuklara diyecek yok.Belki pişiren ustasındanda farkedebilir.Bülentin taş üstü sucuğuna diyecek yok tabii.En iyisi bir kampta ikisini birden değerlendirmek lazım.

Ahmet Hocam! sucukcu onlarsa tadımcı da belki biz olabiliriz,1 az olur ama 2 şer kesit yeter.(Sobet etmemize vesile oluyorlar,olarada selam olsun)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR