Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013)
Etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmıyan UKKF başkanımız Erdal Ötügen beye ayrıca hem tecrübeleri , hem de yazılarıyla bizlerin karavancı olmamıza vesile olan Hüseyin Pelit "rüzgar" abimize, aramızda olmalarından dolayı teşekkür ederiz.
Sağolsun,Ferhat Bey'in bildiği konularda hep yardımcı olduğuna tanığım.Benim yanlışlıkla sildiğim 600 civarındaki fotoğrafı geri getirmişti,birde:beraber olduğumuz bir gezi dönüşünün hemen ardından Nermin Hanım'ın arayıp haberdar edişi.Benim için önemliydi,bu vesileyle tekrar teşekkür ediyorum her ikisinede.
Kampa katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Keyifli bir kamp oldu.Görseller için tüm arkadaşların eline sağlık.Güzel bir haftasonu idi.Bana göre katılamıyan arkadaşlar çoooook şey kabetti.Bende görselleri hazırlayıp yüklemeye çalışacağım.
Raci hocam Tugayın sucuklara diyecek yok.Belki pişiren ustasındanda farkedebilir.Bülentin taş üstü sucuğuna diyecek yok tabii.En iyisi bir kampta ikisini birden değerlendirmek lazım.