Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 306
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,640
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

pazar günü çoğunluklarıyla dikkat çeken markalardan birisi de suzukiydi

Szgn_029.jpg

jimmylerin performansı çoğunun standart olmasına rağmen gerçekten müthişti
Szgn_077.jpg

Szgn_040.jpg

Szgn_032.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Zukiler ciddi çoğunluktaymış, RR vouge un kaninda var , sorento da hiç fena değildir, X5 için yorum yapamıyorum yeterince inceleyemedim. ama Dakar da bile kendi sınıfında dereceleri var.

4.6 v8 otomatik defender 90, Adnanın arabası, birde iş üstünde görsen aklın gider, Videoları var arkadaşlar koyarsa mutlaka seyredin.

Selamlar

sorento benim davetlim olarak gelen, off road'cu aday adayı bir arkadaşımındı, her nekadar tutmasam da ve tüm sorentocular bağışlasınlar (kebapçı) arabası olduysa da , daha bir çok zemine birlikte girdik çıktık sorentoyla.. fena değildir ama iyi bir takım lastik ile yarı yarıya performansı artar.
Asıl benim taktir ettiğim ve "en küçük civatasına kadar helal olsun" dediğim X5 ve iki tane RR sport idi ; hemde o hız sınıfı lastiklerle.

expres' Alıntı:
gezenbilir ailesiyle ilk defa tanışma fırsatına nail olduk mutluyuz, başta site yönetimine ve sponsorlarımıza (o yağmurun altında verilen emekler,kurulan standlar asla hafife alınamazdı) bu gezide emeği olan herkese teşekkürler ,

bu arada toplantı alanında tanımadığım beyaz vitarası olan aracı arıza yapan abimize geçmiş olsun şile ye kadar peşimizde çekmek durumunda kaldık, geçmiş olsun diyoruz ( o dereye o araçla girdiğini fotoğrafda gördüm görsem çekmezdim :smiley: şaka :smiley:) denize düşen yılana sarılırya çeke çeke o şekilde frensiz komple buhar kaplamış camları ile nasıl peşimden geldi o yolda hala anlayabilmiş değilim, dönüşte korka korka çektim stres yaptı bende baya o an abim şilede benzinciye yanaşıp halatı çözmek için durduğumda hayrola mazotmu alacaksın demesi halaa aklımda sıkılarak yok abi buraya kadar dedim,tekrar kusura bakmasın burdan diyeyim.

aklımdayken çaylar için teşekkür edenler sizlere afiyet şeker olsun, bende de bir iki resim var ekliyeyim, tekrar tekrar teşekkürler herkese...

konuda gecen beyaz susikiyi kulanan arkadaşı sudan cıkarıp yola kadar biz getirdik ordan unumok cu arkadaş devraldı kendisine buyük gecmiş olsun olay yerinde gereken acil mudahaleyide yaptık fakat motoru kurtaramadık sonucun ne oldugunu cok merak ediyorum manifolttan cektigi su yuzünden büyük ihtimal piston kolarını egdi ve motor kitledi

feyzi abi feyzi abi tamam.:smiley: geliyor abi resimlerin .

Resim 007.jpg

abi resim olarak bunlar var bire senin aracın içinden çekilen video görüntüleri var elimde bunlar içinde de bana mail adresini ver (msn) yollarım sana ...tamam...

Resim 093.jpg

Resim 096.jpg

Resim 103.jpg

tabi ki kozayı da unutmamak lazım . selamlar koza bana verdiğin sözü unutmadın umarım ?

Resim 071.jpg

baştan sonuna kadar baktımda bensiz olmazmış çok şeylerin kaçtıgı ortada pişmanım resimlerden baktıkca perişan olmamak eldemi güzel olmuş arkadaşlar emegi gecen herkese teşekkürler

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim

yaw bayram abi sende pazar günü hoplamışsın zıplamışsın çamura da bulanmışsın daha ne istiyosun ;)

skyteam 'a iyi masraf etmişsin yine kulağıma geldi de yeter artık bu skyteam larla be abi al bi japon artık ;)

videolarıda ekliyorum

unimog yemekleri çekerken ;)
th_26102008.jpg

yine unimog...
th_26102008003.jpg

veee bizim hiluxtan görüntüler...
th_Videoson.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri