Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"AZİZ YILDIRIM" isme bak heybete bak maşallah...abramoviç'in tranfer listesindeymiş aziz başkan heheheheheh : : :drogba'yı satıp aziz başkanı alacakmış heheheheh
Geldik işte zurnanın '' zırt '' dediği yere.Ben iki tarafa da başarılar diliyorum.Tabii ki gönlüm tuttuğum takımdan yana.Ama kazanan ebedi dostluk , ezeli rekabet olsun.
Evdeki hain evlat , '' Baba sizi yenersek , o akşam tur atmağa çıkacağım '' diyor.
Tabii çıkarsın dedim.Çıkarsın da acaba nasıl geri dönersin. ;D
GS'ye tebrikler.Bizim evdeki İrlandalılar da ( anası ve oğlu ;D ) kutlamaya çıktılar.Ben de kaderimi meze yaptım içiyorum.
Yalnız aramızdaki bazı delikanlılar geçmişlerini unutmasınlar diyorum , başka bir şey demiyorum.
Sevgili Uğur, sen yine de emanet yapıştır.Sonra sökmek zorunda kalırsan üzülürsün.
Yaşar Ergun'a söylediğimi sana da söyleyeyim.
'' yemeden şükretmeyin ''
Bu yıl biz şampiyon olursak yine kendi çabamızla olamayacağız, dostlar sağolsun iki sene önce yine bu zamanlar şampiyonluğun hayal olduğu bir son haftaya girmiştik ben ve bölümdeki diğer iki arkadaş (bu arada bölüm ve ev silme galatasaraylı) araştırma için köye gitmiştik işler uzadı sonra telefon çalmaya başladı çok yakın bir dostunuz size şampiyonluk hediye etti diye. Bize de sevinmek kaldı. Diyorum ya dostlar sağolsun dostluk olmasa galatasarayın ne anlamı var sivassporun ne anlamı eminim biz şampiyon olmak istemesek de birileri bi omuz verir bizi çizgiyi geçirirler..