Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 409
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,893

Gezenbilir'de En çok Taraftarı Bulunan Takım

• Fenerbahçe

Kullanılan: 119 33.0%
  • Galatasaray

Kullanılan: 114 31.6%
  • Beşiktaş

Kullanılan: 60 16.6%
  • Trabzon

Kullanılan: 25 6.9%
  • Diğer

Kullanılan: 7 1.9%
  • İşim olmaz futbolla

Kullanılan: 36 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    361
Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

"AZİZ YILDIRIM" isme bak heybete bak maşallah...abramoviç'in tranfer listesindeymiş aziz başkan heheheheheh ::smiley: ::smiley: ::smiley:drogba'yı satıp aziz başkanı alacakmış heheheheh

Etiketler

fenerbahçeli gezenbilirler yukardaki anketi cevaplayında galatasaray taraftarı daha çokmuş gibi durmasın yada bi süre dursun hevesleri geçsin 8) 8) 8)

Fenerbahçe'ye rövanş'ta başarılar diliyorum.Şimdi maçı seyretmek için Şile'ye gidiyorum :smiley:

900945.gif
Yürü be Kanaryam.Gagala şu küstahları.
900945.gif

Geldik işte zurnanın '' zırt '' dediği yere.Ben iki tarafa da başarılar diliyorum.Tabii ki gönlüm tuttuğum takımdan yana.Ama kazanan ebedi dostluk , ezeli rekabet olsun.
Evdeki hain evlat , '' Baba sizi yenersek , o akşam tur atmağa çıkacağım '' diyor.
Tabii çıkarsın dedim.Çıkarsın da acaba nasıl geri dönersin. ;D

Evet abi şimdi dostluk bir kenara artık ;D ...
Cim bom bom um beniiimmm, biricik sevgiliiim, söyle senden başka kimim var beniiiiimmm... :smiley:

GS'ye tebrikler.Bizim evdeki İrlandalılar da ( anası ve oğlu ;D ) kutlamaya çıktılar.Ben de kaderimi meze yaptım içiyorum.
Yalnız aramızdaki bazı delikanlılar geçmişlerini unutmasınlar diyorum , başka bir şey demiyorum.

941511.jpg

Şampiyonluk kutlamaları için resimler photobucket'ta yapıştırılmayı bekliyor ;D

Jeep34' Alıntı:
Jeep34' Alıntı:

Sevgili Uğur, sen yine de emanet yapıştır.Sonra sökmek zorunda kalırsan üzülürsün. :smiley:
Yaşar Ergun'a söylediğimi sana da söyleyeyim.
'' yemeden şükretmeyin ''

Bu yıl biz şampiyon olursak yine kendi çabamızla olamayacağız, dostlar sağolsun iki sene önce yine bu zamanlar şampiyonluğun hayal olduğu bir son haftaya girmiştik ben ve bölümdeki diğer iki arkadaş (bu arada bölüm ve ev silme galatasaraylı) araştırma için köye gitmiştik işler uzadı sonra telefon çalmaya başladı çok yakın bir dostunuz size şampiyonluk hediye etti diye. Bize de sevinmek kaldı. Diyorum ya dostlar sağolsun dostluk olmasa galatasarayın ne anlamı var sivassporun ne anlamı eminim biz şampiyon olmak istemesek de birileri bi omuz verir bizi çizgiyi geçirirler..

O Zaman Cumhurıyet Konvoyu Gibi Gezenbilir Şampiyonluk Kutlama Konvoyuna Cıkmak Lazım Gerekmezmi :D Hani Donatıp Sarı Kırmızılarla Araçları :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR