Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 409
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,518

Gezenbilir'de En çok Taraftarı Bulunan Takım

• Fenerbahçe

Kullanılan: 119 33.0%
  • Galatasaray

Kullanılan: 114 31.6%
  • Beşiktaş

Kullanılan: 60 16.6%
  • Trabzon

Kullanılan: 25 6.9%
  • Diğer

Kullanılan: 7 1.9%
  • İşim olmaz futbolla

Kullanılan: 36 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    361
Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

001.jpg

002.jpg

003.jpg

;D

Etiketler

Fenerbahçe'nin rakibi Chelsea oldu
Başarılar.............
Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde İngiltere'nin FC Chelsea takımı ile eşleşti. Sarı-lacivertliler, ilk maçı İstanbul'da oynayacak.

Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final kuraları İsviçre'nin Nyon kentinde çekildi. Kurada İngiltere'nin FC Chelsea takımıyla eşleşen Fenerbahçe, ilk maçı 1 ya da 2 Nisan'da İstanbul'da oynayacak. Rövanş maçı ise 8 ya da 9 Nisan'da yapılacak.

Kura çekimi sonucunda Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmeleri şöyle gerçekleşti:

Arsenal (İngiltere)-FC Liverpool (İngiltere)
AS Roma (İtalya)-Manchester United (İngiltere)
FC Schalke 04 (Almanya)- FC Barcelona (İspanya)
FENERBAHÇE (TÜRKİYE)-FC Chelsea (İngiltere)

İNŞALLAH YÜZÜMÜZ GÜLER :smiley:

lise 3 örencisiyim
kura sırasında ingilizce dersindeydik hoca bile dayanamdı izlememize izin verdi dersin ortasında tv yi açıp kurayı izledik ;D

Ne kadar beşiktaşlı olsamda sonuçta fenerbahçe türkiyeyi temsil ediyor

Biraz da kendimizle dalga geçelim. ;D

851268.jpg

Fenerli Emrah dedeyle Küçük Emrah arasındaki sohbet :

Emrah: Bana Türkiye Kupası'nı anlat dede
Dede: Bizim hiç kupamız olmadı evladım Aslan amcana sor onu

Nadir Abi çok güldüm gerçekten :D :D :D

mogzilla' Alıntı:
Biraz da kendimizle dalga geçelim. ;D

851268.jpg

Fenerli Emrah dedeyle Küçük Emrah arasındaki sohbet :

Emrah: Bana Türkiye Kupası'nı anlat dede
Dede: Bizim hiç kupamız olmadı evladım Aslan amcana sor onu

Sanırım aşağıdaki foto gerekli olan herşeyi anlatıyor...

yavrutimsah.JPG

Fenerbahçeyi Chelsea karşısında gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ediyorum :smiley: (2-1)

Oldum olası futboldan hoşlanmayan ve takım tutmayan bir insan olarak bu Türk takımı karşısında yabancı takımı tutma olayını anlamamışımdır. Şu an Şampiyonlar Ligi'ndeki takımlara bakarsanız, hepsinin tarihlerinde birkaç uluslararası kupa olduğunu görürsünüz. Onların bu tip bir maçta yabancı takımı desteklemeleri, kendi ülkelerinin takımıyla ilgili bir sıkıntı yaratmaz çünkü zaten hepsinde bir doymuşluk var. Fakat Türk takımları (her ne kadar Galatasaray UEFA Kupası'nı kazanmış da olsa) başarıya aç. Ne zaman ki iki Türk takımı çeyrek finalde, yarı finalde veya finalde birbirleriyle karşılaşır işte o zaman rekabetten söz edilebilir. Ama diğer türlü yabancı takımı desteklemek gibi eylemler, sadece yapan kişileri ve gıyabında takımlarını küçük düşürür.

Eminim Gezenbilir olarak Avrupa Kupaları'nda hangi takımımız oynarsa oynasın aynı şekilde desteklerdik. İnşallah Fenerbahçe sonuna kadar gider :smiley:

mogzilla' Alıntı:
Chelsea'yi karşılamaya gidenleri münasip bir yerimize yazdık.
Zamanı gelince hatırlarız. :mad: :(

Abi ister inan ister inanma..Pendik'ten Jasmin çiçeğin sahibi koyu fenerli ve çiçek atmaya o gittiğini kendi bana söyledi..

Ben üzerinden 20 sene geçmiş ve hala unutulmayan 5-0'lık muhteşem GS - Neuchatel maçında Ali Sami Yen'de sevinçten havaya zıplamış
bir FB'liyim.Aynı şekilde UEFA ve Süper Kupa şampiyonluklarını da gönülden destekledim.Tabii yurtdışı müsabakalar yapan tüm Türk takımlarını da.

mogzilla' Alıntı:
Chelsea'yi karşılamaya gidenleri münasip bir yerimize yazdık.
Zamanı gelince hatırlarız. :mad: :(

Olayın gerçek yüzü anlaşıldı; hatırşinas aslan parçaları chelsea'ye karşı yaşadıkları 5-0'lık yenilgiyi unutmamışlar ve kendilerini tebrik etmek için alana kadar gitmişler afffferim valla ben hep derim galatasaray seyircisi aslında göründüğü gibi değil centilmenliği türk futbolu galatasaraydan, üniversite geleneğinden öğrendi fakat konjonktür yordu malesef onları halbuki biz fenerliler biliyoruzki aslanlar olmadan biz bi hiçiz en başta biz izin vermeyiz aziz başkanda tabi galatasarayın tarihin tozlu raflarına kalkmasına gerekli müdahaleyi yapacaktır rekabeti korumak için bizim büyükmek için gs'ye ihtiyacımız var gerçi artık yeni rakiplerimiz var dünya ligindeyiz nede olsa hehe 8) 8) 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,772
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR