Sizin gezi ücreti çok uygundu bence,postu yazdıktan sonra dikkatimi de çekmişti bu konu.Ama benim buradan gelmem olayı çok değiştirir,hem uygun saatte araç bulabilmek sorun hem de yola çıkış saati-dönüş saati sorun.Ayrıca gezi ücreti de nereden bakılsa 2 katı artar.Bu siteyi google da gezi imkanları konusunda araştırma yaparken bulmuştum ama hala bu sitenin bu tür bir faaliyetine katılamadım ne yazık ki.Gördüğüm kadarıyla İstanbul bu konuda daha aktif.Ankara'da tık yok.İstanbul'a mı taşınsam ne yapsam ;D Zaten İstanbul'un kendisi bile yeter gezi konusunda.Yıllarca antipatim olduğu için İstanbul'a hiç gelmedim ama bir süredir fikrim değişti.Gez gez bitmez,Ankara gibi değil.Ankara'da çok fazla seçenek yok.İstanbul'un denizi bile yeter.Geçen temmuzda okul gezisi ile gidicektim Çanakkale'ye,sonra iptal oldu gidemedim.Bakalım ne zaman kısmet olacak.Ama üüzüldüm gerçekten sizin bu gezi fırsatını kullanamamaktan dolayı.Eylül'den beri sıkıştım Ankara'ya.Ilgaz'a bir tur düzenleyin de geçerken beni de alın ;D Bu yıl oraya da takmıştım hala gidemedim,aradan çıkartiyim ;D