outlaw06' Alıntı:İl dışı durumum çıkmazsa pazar günü inşallah diyelim.Kesinleşince listeye yazacağım adımı
Ben ;bu yazdığına en az, seni görmüş kadar sevindim zaten benim güzel kalpli abim.Alfonse' Alıntı:;D pek güzel karar ;D sevindim Savaş görüşeceğimize![]()
jeomad' Alıntı:Alp giderken benide arkana takmayı unutma. Çeki halatım var. Beni cekerek götürürsün değilmi.
Nede olsa 230 hp 178 hp yi ceker. Boşuna bende yakıt yakmayayım. ;D ;D ;D ;D
Hatta arkama bide savaş beyin x5 i taksak baya da karlı olur diyom bu iş
;D ;D ;D ;D ;D ;D
outlaw06' Alıntı:Ben ;bu yazdığına en az, seni görmüş kadar sevindim zaten benim güzel kalpli abim.
Pazar ne yapalım diye sormuştum sana bu sabahoky' Alıntı:
Alp bey yolda siz onları arazide de onlarmı sizi çekcek yoksa ??? ??? ;D ;DAlfonse' Alıntı:Başımla beraber ;D ( ;D frene basıp çekemedim diye beni madara etmicene söz ver ;D )
Hemde en ekonomiği olurdu değilmi ama benim zincirin değişmesi lazım yani yolda zincir keseriz. O yüzden bu seferlik affınız ltf. ;D ;Djeomad' Alıntı:Sayın Cömert siz öne düşüp bir 1 Cheroke + 1 L200 + 1 X5 i etkinliğe cekerek götürseniz ne süper olur değilmi![]()
Noktayı koymuş olursunuz
Zerrin hn. Günübirlik sabah gelip gevezelik yapıp geri dönenleri kabul ediyormusunuz ??? ???ceranus' Alıntı:Ceranus - Zerrin Yiğiter
;D ;Doutlaw06' Alıntı:Abi sen çekme garantisi ver zinciri ben şimdi alayım![]()