Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı Duyurusu (21-22-23 Nisan 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,976
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zerrin merhaba
biz büyük ihtimalle geçen seneki gibi pazar günü uğrayacağız ; günübirlik geleceğimiz için listeye adımızı eklemiyorum

Etiketler

Benim son an iptallerim hep olabiliyor...

Ama, çok büyük ihtimal Cumartesi öğle sularında şehri kafamdakilerle birlikte arkamda bırakmış olurum ;) Bilmem anlatabildim mi? ;)

Alp giderken benide arkana takmayı unutma. Çeki halatım var. Beni cekerek götürürsün değilmi.
Nede olsa 230 hp 178 hp yi ceker. Boşuna bende yakıt yakmayayım. ;D ;D ;D ;D
Hatta arkama bide savaş beyin x5 i taksak baya da karlı olur diyom bu iş
;D ;D ;D ;D ;D ;D

jeomad' Alıntı:
Alp giderken benide arkana takmayı unutma. Çeki halatım var. Beni cekerek götürürsün değilmi.
Nede olsa 230 hp 178 hp yi ceker. Boşuna bende yakıt yakmayayım. ;D ;D ;D ;D
Hatta arkama bide savaş beyin x5 i taksak baya da karlı olur diyom bu iş
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Başımla beraber ;D ( ;D frene basıp çekemedim diye beni madara etmicene söz ver ;D )

outlaw06' Alıntı:
Ben ;bu yazdığına en az, seni görmüş kadar sevindim zaten benim güzel kalpli abim.

Teşekkürler kardiş ;D

Alfonse' Alıntı:
Başımla beraber ;D ( ;D frene basıp çekemedim diye beni madara etmicene söz ver ;D )

Teşekkürler kardiş ;D
Alp bey yolda siz onları arazide de onlarmı sizi çekcek yoksa ??? ??? ;D ;D

jeomad' Alıntı:
Sayın Cömert siz öne düşüp bir 1 Cheroke + 1 L200 + 1 X5 i etkinliğe cekerek götürseniz ne süper olur değilmi :smiley:
Noktayı koymuş olursunuz
Hemde en ekonomiği olurdu değilmi ama benim zincirin değişmesi lazım yani yolda zincir keseriz. O yüzden bu seferlik affınız ltf. ;D ;D

Cumartesi akşamdan gitmeye de niyetim var ama büyük ihtimal pazar sabah gidip akşama doğru dönme durumum olabilir.Ordakiler böyle bir durumu kabul etmezseler bizde 100 metre uzaktan izleriz insanları mangalımızı yakar döneriz ne yapalım:smiley:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri