Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı Duyurusu (21-22-23 Nisan 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,976
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
egeli' Alıntı:
Merhabalar..

Ankaralı karavancı arkadaşlardan katılacaklar var mı?...

Gecen sene olduğu gibi bu senede ben ve Rıfat Ağbi kesin olarak gidiyoruz.ama diğer karavancı arkadaşlarımızdan da gelecekler olacağını düşünüyorum..

takip diyelim şimdilik ; belki geçen seneki gibi günübirlik katılırız

Harikasınız hepiniz de arkadaşlar... geçen yıl yaptığımız kampın fotoğrafları çok güzel..Bu yıl çok daha coşkulu bir şekilde hepbirlikte kutlayacağız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı, bayraklarımızın hepimizin yanında olacağından eminim..

Selamlar, sevgiler

Karavan alma işi yattı havaya bağlı olarak motosiklet ya da araba ile çayyolundan geleceğim.

artık işi gücü meşguliyeti bi kenara bırakıyorum ve gene ordayım

Ali abi hani beni arıyordun ne oldu geliyormusn gelmiyormusn ona göre cuma akşamı yada cmtesi gece planı yapıcam haber bekliyorum

gene bir kamp sloganı bulalım gecen seneki gibi

oğlan aldırma)

Zerrin hanım, Büyük ihtimalle ailecek geleceğiz.

Tüm gezenbilir ailesine selamlar.

Etkinlik yerini neden Bolu yapmadınız? İstanbul ve Ankara'nın tam ortasında buluşurduk! Program düşünülürken Ankaralı arkadaşlara torpil mi geçildi yoksa ;) ? Ama programı değerlendireceğiz yinede İstanbul'dan arkadaşlarla, sanırım biz özel araçla geleceğiz. Program tarihleri çok uzun bizim için ? Etkinliğe katılan amatör telsizci arkadaşlar varsa onlardan da bir irtibat frekansı rica edelim lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri