Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan caner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,462
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı)

mid' Alıntı:
inanamiyorum kendime! cunku fotolara bakiyorum ama hatirlayamiyorum :'(

sabah eskikaragacta bulusup, tarlalarin arasindan golyaziya gittik degil mi? hani bir grup golyazidaydi; daha sonra aksamustu katildilar sabahki gruba...

dert edindim! ??? ??? ???

Biz neredeyse tüm günü Eskikaraağaç Köyü'nde ve Apolyont Gölü'nün ortasındaki adalarda geçridik. Akşamüstü de Gölyazı'ya balık yemeye gittik. Sanırım o nedenle denk gelemedik. Bir daha ki sefere umarım görüşürüz :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı)

Sedat paşam döktürmüşün yine... fotoğrafların hepsi birbirinden güzel .

Ooo harika fotoğraflar var yine. Benim makinada geldi. Aham şaham bişey olmasada başlangıç için beni pişirir ))

Sırada neresi var ?

Abi sen bunları hangi ara çektin ya:smiley:)
Hiç çaktırmıyorsun hani:smiley:)

:( üzgünüm :( bu çocuk orda olmadan çekseydin daha iyi olurdu bence? gerçi alışık bir manzara ama ben olsaydım çekmezdim.

papatya' Alıntı:
:( üzgünüm :( bu çocuk orda olmadan çekseydin daha iyi olurdu bence? gerçi alışık bir manzara ama ben olsaydım çekmezdim.
Bence herşeyden evvel ailesinin onu koruması gerekirdi. Böyle kareler paylaşılsın ki zaten bilinen bazı gerçekler iyice ortaya çıksın. Çok zor biliyorum ama belki bu paylaşımlar verilen tepkilerle, bazı zihniyetlerin değişmesine bir nebze olsun katkı sağlar...

Sedat'ın çektiklerini hiç göremeyeceğime alıştırmıştım kendimi...
Ve sonunda...hepsi de birbirinden güzel...Fotoğraflara bakarken tekrar aynı günü yaşadım...

Hepsi çok güzel arkadaşlar ellerinize sağlık,grup halinde gezerken aynı şeyleri farklı açılardan çekebiliyoruz.Hatta bazen aynı açıdan.Mesela Sedat'ın ağzında gazete taşıyan leyleğin bir iki karesi de bende var.Hepsini arka arkaya getirip slayta koysak çizgi film gibi olur.O derece yani ;))

Yaşar Kemal'in dediği gibi her yer kızıla kesmişti
glyaz245.jpg

Köydeki hemen hemen bütün bahçelerde mis gibi güller, rengarenk çiçekler vardı .

glyaz004.jpg

Köyün bıçkın delikanlısı benden kaçarken :smiley:

glyaz029.jpg

İskambil kağıdı gibi

glyaz056.jpg

Cool balıkçı

glyaz097.jpg

Nail Beyin adasından
glyaz202.jpg

Ahmak ıslatan kayıkları :smiley:

glyaz095.jpg

Nursencim, o kadar makinene laf atıyorsun ama bak, maşallah, nasıl da çekmiş ;) Ellerine sağlık :smiley:

Diyorum size ben Nursen de iş var ;)

Ama hani bir sürü fotograf yuklemiştin sen buraya...
Yoksa suikast mi duuzenlediler sana Nursen???

aura' Alıntı:
Yoksa suikast mi duuzenlediler sana Nursen???

Geleceğin bir gazetecisi olarak sansüre hayır, diyorum :D

Ammmaa,Derya... intikam,intikam ;D

Hihiii
yok yook o herkese yapılmaaaaz...

;D ;D

İnanmıyorum silmişler.

KADINA ŞİDDETE VE SANSÜRE HAYIIIIR

:smiley:

Arkadaşlar herkese selamlar,
Gezinin fotografik akışına bende katılmak istedim. Bakalım benim kara kutuma neler düşmüş ;)

Fotoğraf ekibimiz ;

DSC_9690.jpg

Caner Bey ve Amina gün doğumu esnasında doğanın eşsiz dokusu içerisinde fotoğraflarını ararken;

DSC_9503.jpg

Gün doğarken doğanın detaylarında saklı olan renklerin ritim ve doğal varlıkların dokusu ;

DSC_9515.jpg

DSC_9496.jpg

Gündoğumunu izledikten sonra Uluabat Köyü'ne doğru ilerlerken yolumuzun üzerinde fotoğrafta görülen balıkçılara rastladık. Turna avlamak için atılan oltalar boş değildi.

DSC_9522-1.jpg

Uluabat Köyü'nde kahvaltımızı yaptıktan sonra Eskikaraağaç Köyü'ne Leylek Festivali'nin gerçekleşeceği etkinlik alanına doğru ilerledik. Festivalin kahramanları leylekler çoktan çatılarda ki yuvalarında yerlerini almışlardı.

DSC_9571.jpg

Gölün eşsiz manzarasına hakim çatılar üzerinde yer alan leylek yuvaları bizlere harika kareler sundu.

DSC_9554.jpg

Eskikaraağaç Köyü'nde kiraladığımız tekneler ile gölün ortasında yer alan ve üzerinde Eski Bizans Dönemi'ne ait manastırı bulunan Nail Bey Adası'nı ziyaret ettik.

DSC_9606.jpg

DSC_9630.jpg

DSC_9643.jpg

Ardısıra giden teknelerimizle gölü keşfettik;

DSC_9669.jpg

Gölyazı her mevsim çekici olmayı bilen bir mekan ;

DSC_2731.jpg

Tüm fotoğrafsever dostlarıma sevgiler.

Renkler harika ya... Fotoğraflara tekrar bakmak, büyük bir zevk, teşekkür Hasan :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,705
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR