Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan caner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,463
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı)

nesur hocam ben düzelttim...siz http ile başlayan linki kopyalıyorsunuz...oysaki IMG code yazan yerdeki linki kopyalayıp mesaja yapıştıracaksınız...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı)

Saolun hocam ya
tamda çözmüştüm olayı ki yetiştiniz imdadıma
çok saolun:smiley:)
yorumlarınızı bekliyorum hocam
03090004.jpg

Hocam tüm arkadaşların çektikleri fotoğraflar birbirinden güzeller...Hepinizin ellerine vede ayaklarına sağlık...Yanlız sizin çektiğiniz fotoğraf özellikle dikkatimi çekti...Sizin foto sayasinde henüz göremediğim gezenbilir.com montumuzu görmüş oldum...

Teşekkürler...

Montlar güzel ama sadece Hasan da ve Sedat ta vardı.
şimdi çok farklı bir fotoğraf eklemek istiyorum ve lütfen yorumlarınızı ekleyiniz.
03090005.jpg

Nesur hocam fotoğraflardaki canlılık çok güzel. Kurban ve çocuk fotoğrafı ayrı bir lezzette.

Ben de kaldığım yerden devam edeyim

Eskikaraağaç köyü'nden
497967475_5f13073d28.jpg

Adaya giderken
498057833_9abafe6ed6.jpg

Gölyazı Beldesi
498195657_a0818d05a3.jpg

Gölyazı'nda ağ tamiri yapan balıkçı
498195663_1eb60b5178.jpg

sevgili Caner inanırmısınsanki seninle hep aynı kareleri çekmişiz:smiley:)))
03030002-1.jpg

Caner bey sizin fotoğraflarınızda çok hoş...Ellerinize sağlık...

nesur' Alıntı:
sevgili Caner inanırmısınsanki seninle hep aynı kareleri çekmişiz:smiley:)))

Hocam siz Edirne Kakava Şenlikleri Gezi konusuna bakmadınız herhalde :D :D :D

Sağolsun arkadaşlar peş peşe sıra olmuşlar ve öndeki kimin fotosunu çekmişse, peşindekilerde sırayla onu çekmişler...(Bu geziye katılan ve bu güzel fotoları bizlere sunan arkadaşlarımın affına sığınarak yazdım)

:( :( :( :( :(

yüklemeyiin fotograf burda çatırttt diye çatlayacammmm,güzellll kareler yakalamışsınızz

kusen aferim sana ;)

nesur' Alıntı:
Montlar güzel ama sadece Hasan da ve Sedat ta vardı.
şimdi çok farklı bir fotoğraf eklemek istiyorum ve lütfen yorumlarınızı ekleyiniz.
03090005.jpg

Ben çok acımasız bir kaç kelam edeceğim. Ama içimden...Tabi ki fotoğrafınıza değil; bu miniği o sahnenin içine dahil eden büyüklerine!
Çocukluğumdan beri Kurban Bayramlarını sevmem. Bizimle paylaştığınız fotoğraftaki gerçek yüzünden...
Üstelik ailem asla böyle bir şeyi bana yaşatmadığı halde...Sadece sokaklarda gördüklerim işlemiş içime...
Dinimizin gereklerinin yerine getirilmesine tabi ki itirazım olamaz. Ama masum düşüncelerle dolu beyinlere bunun dinin ya da yaşamın bir gerekliliği olduğunu anlatmak o kadar zor ki...Zaten hepimiz belirli bir zamandan sonra hayatın zorluklarıyla karşılaşmıyor muyuz? Bırakalım o minik yürekler; en azından belirli bir olgunluğa erişene kadar bazı şeylerden uzak; masalsı dünyalarında mutlu olsunlar...
Naçizane fikrim...
Bu arada tüm arkadaşlarımızın çektiği fotoğraflar birbirinden güzel. Ama bu fotoğrafınız verdiğiı mesaj açısından en beğendiğim kare oldu. Ellerinize sağlık...

Aslında benimde işlemek istediğim konu buydu yerde boşta bir bıçak ve babasının ısrarlarına rağmen yüzünü çeviren masum bir çocuk

http://picasaweb.google.com.tr/omordo/GLyaz/photo#5064497155610008402

Bu güzel geziyı tertip eden herkeze selamlar

_MG_4676.jpg

_MG_4661.jpg

_MG_4633.jpg

_MG_4624.jpg

_MG_4597.jpg

o montlardan biri sabah saatlarinde benim yardımıma yetişti..
gercekten de güzelmiş ben de alacağım bi'tane..

cok güzel bu fotoğraflar coook!!!
yüreğinize sağlık arkadaşlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR