Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,676
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Eve gireli yaklaşık yarım saat oldu.Ayağımın tozuyla yazmak istedim.Bu etkinlikte desteklerini esirgemeyen ve bizzat katılan başta Sayın Düzce valimize,Serkan beye,Düzce halkına ve emeği geçen diğer tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler,gönül dolusu sevgi ve saygılarımla.Tam anlamıyla mükemmel bir organizasyondu.Muhteşem doğasıyla çok keyif veren biryer ve etkinlikti..Merakla fotoğrafları bekliyorum.Bütün arkadaşlara selamlar :smiley: :smiley: :smiley:

Etiketler

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Muhtesem bir organizasyondu.. Serkan bey ve diger arkadaslara sonsuz tesekkurler. ~Duzce kalbimizde inanilmaz bir yere sahip oldu Ben kendi adima cok etkilendim Inanilmaz bir misafirperverlik.....doga harika yazicak kelime bulamiyorum (birazcik yoruldum :smiley: ) Tekrar cok tesekkur ediyorum Tum dostlara selamlar...

güzel geçtiğine sevindim

resimleri bekliyorum ....

Çok güzel bir organizasyon oldu başta Serkan Bey olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

herkese günaydın yaa ben böle muhteşem bi etkinliği anlatacak kelime cümle henüz keşfedemedim keşfettiğim an duygularımı siiznle paylaşacağım :D

gelemediğimize çok üzgünüz, güzel bir etkinlik olduğuna eminiz,
bize gördüklerinize anlatacak resimleri ve videoları bekliyoruz.

Çoluk-çocuğun arasında silah atmayı marifet sayanların dışında,herşey mükemmeldi.Sayın Düzce Valimize,misafirperver Düzce Halkına ve emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...

Arkadaşlar imrendirdikçe imrendiriyorsunuz, gelemeyenlere yapmayın bu eziyeti :D Fotoğraf yükleyin birazda bari gözlerimiz doysun :smiley:

Cumartesi yağan yağmur ve topuk yaylası gezisindeki soğuk havaya rağmen harika bir geziydi,organizasyon mükemmeldi,emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler..

günü birlik gelseydim keşke, üzüldüm kaçırdığıma :(

yaaa arkadaşlar ben orda olmama ve cumadan gitmeme rağmen ne o bölgeye nede etkinliğe doyabildim hadi şu resimleri yükleyinde indirelim baka baka doymaya çalışalım hehe:D

tek kelimyle harikaydı herkeze çok teşekkürler

Yoksa ......
kimse resim çekmedimi ?

ya dolu resim var 30 sayfayı bulur ama hiçkimse daha ayılamadı sanırım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.