Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,678
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Günaydın arkadaşalar resimler hafıza kartındaki bir problemden dolayı silinmiş
herkesten özür diliyoruz.....

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Güzel bir etkinlik olmuş kaçırmışım :'(

Böyle şaka olmaz
lütfen sabırsızlıkla bekliyorum ...
:D

ben geziye boludan katıldım bu benim böyle bir organizasyona ilk katılımımdı.gerçekten organizasyonu yapan serkan beyden kampçıların odun ihtiyacını karşılayan kardeşlerime kadar herkesin öz veriyle davranmaları çok güzeldi.emeği geçen herkese çok teşekkürler

yapmayın yaaaaaaaa serkan bey nayır nolamaz yaaaa amaannn çok üzüldüm yahu cidden

şakamıydı bu serkan bey ne olur şaka oldugunu söleyin ne olur

eeeeeeee o kadar eğlendik birde şakamız olsun değil mi ;D ;D ;D
ancak kendimize geldik birazdan yüklemeler başlıyacak

yaaa çok kötüsünüz :D yüreğime inecekti bu resimleri indirip facebookuma msn alanıma picasa webime koyup herkese göstermem lazım :D 1 ay anlata anlata bitiremem ben zaten şimdi bu etkinliği zaten yüklensin fotolar çiftlikteki toplu foto çekimini koyacam admin resmi olarak 4. alay 1. tabur askerleri ve komutan çido :D

:smiley:Birkaç resimde bizden ; Bu güzel organizasyon için çok teşekkürler, emeğinize sağlık

discovery' nin uçuş fotolarını yakalayan varsa ne olur eklesin.

emeği geçen herkeze başta serkan üzere çok teşekkürler. tüm detayları düşünülerek yapılan organizyando en ufak bir aksaklık olmadan (sevtap hanımın dönüş yolunda motoru nu bitirmesi haricinde) bitiren tüm arkadaşlara düzce valisini bizi yanlız bırakmayıp beraber olduğu için ve ayrıca 7 muhtarımızada teşekkürler.
hepinize kucak dolusu sevgiler.

Başta Serkan bey olmak üzere Dosota ve misafirperver Düzce halkına teşekkürler...Çok ayrıntılı düşünülmüş bir organizasyondu.Şelaleler ise muhteşemdi.

hülya günaydın canım sağ ve salimsin değilmi :D ayrıldıktan sonra sorun çıkmadı değilmi :D

Serkan Bey,
Şahsınıza ve emeği geçen tüm arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum. Bize çok güzel bir haftasonu yaşattınız. Başta yöre halkı olmak üzere, sayın Vali ve diğer görevlilerin konukperverliği, etkinliği sahiplenmeleri son derece anlamlıydı. Onları bu etkinliğe inandırıp, böylesine bir destek sağlayabilmek de sizin şahsi başarınız diye düşünüyorum. Size, yöre halkına, tüm gezenbilir ailesi katılımcılarına tekrar tekrar teşekkürler.
Tekrarlarında görüşmek üzere..:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.