Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
Evet sevgili Arkadaşlarım..
Bende bir kaç kelime etmek isterim elbette.Öncelikle bu organizasyonu hazırlayan ve emeği geçen tüm insanlara vermiş oldukları güzelliklerden ötürü çok ama çok teşekkür ederim. Büyük düşünülmüş,güzel vede eksiksiz sayılabilecek bir organizasyondu. Sayın Serkan Tut kardeşime,klüb başkanı Sayın İsmail Aydın beyede gösterdikleri ilgiden dolayı ayrıca tebrik eder,teşekkürü borç bilirim.Düzce valisi Sayın Bülent Kılınç beye,İl turuzim müdürü Sayın Özcan Budak Beye,İl Jandarma Komutanlığına ve Belediye Başkanlığınada böyle bir etkinliğe emek verdikleri içinde takdir,teşekkür ve minnetimi sunarım.
Her ne kadar Arkadaşımız Mürşat'a sayın Vali beyin bir küreği çok görüp göndermemesi kampımızda dilden düşmesede,Serkan kardeşimizin Muhtar bey ile birlikte verdikleri 30 yumurta sözünü tutarak,sabah saatlerinde bizzat çadırıma teslim etmeleri bile bence çoook ama çok fazlası ile yeterdi...
Ve elbette her etkinlikte maalesef araya karışan bir kaç kendini bilmez ve zayıf egosunu, ailelerin ve çocukların bulunabildiği bu türde ortamlarda sadece boy gösterebilme veya ispat edebilme(ama neyi olduğu meçhul) maksadıyla olduğunu düşündüğüm silah atma meselesi belkide bu etkinlikteki tek (-) eksi olan durumdu..Ama onlarda bir yerde haklı dağın sahibi kendini evinde gösterirmiş.. Anlayana..
Daha önce tanımadığım bir çok güzel insanı görmek,tanımak,kaynaşmak ve yaşamak işin en keyifli olanıydı..
Doktorum tekrar güzel gitarın ve yorumun için teşekkürler,vokalistlerine hayranım,bir sonrakinde takımı eksiksiz tekrar görmek isterim...
Behiç bey, Allah sana kolaylık versin,Hadise yüzünden senin hatunun ahına geldik,İstanbul'a kadar kaput kapatamadık neredeyse...
Sizede aşkolsun Alper bey,hanım korkusuna diyecek tek kelime bulamadım.. Birini tanımadınız ya,inanın koptum...
Unutmadan, sözüm hala geçer ki, (Baba-Oğul ve DMax suda çırpınıyor...!!!) her karesine 10 TL.. ödeyeceğim.
ama artık asla büyük konuşmayacağım, sonra olan bana oluyor..
Serkan bey yarışlarda kesin ŞİKE var.. Lastik meselesi... !!!
Ayrıca Düzce'li gençlerden şikayetçiyim, hiç biri sözünün eri değil..Özellikle isimlerini unutmayacağım 2 kişi, berber Harun ve arkadaşı Çoban Arif.Birinin sözü KEMENÇE,diğerininki ise,KUZU getirip çevirme yapmasıydı..Ama Göremedik,gören varsa söylesin..
Ve organizasyondaki en büyük eksik..... Hani DANSÖZ...???
Biraz ağır ve kaba olan keskin dilim için kusura bakmayın..Biraz gerçek,biraz latife..
Herşey gönlünüzce ve yüreğinizce olsun dileklerimle,Bir kaç amatör karede ben katkıda bulunayım..
Sevgi ve Saygılarımla
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]