Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 300
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,156
Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Jeep34' Alıntı:
Forum sitemiz tabiiki burası..
Her ne kadar tamamlanma aşamasında da olsa derneğimizin resmi sitesi ''tr'' uzantılı olacak tabiiki. Başvurular yapıldı. Şimdilik www.gezenbilir.org
Tamamdır, çok güzel olmuş...
Tebrikler yeniden....
Ben kayıt oldum.....
Üyelik linkleri kapalı, resmi dernek üyeliği linkleri di mi onlar?
İnşallah o linklerde hemen açılır...
Aranızda 30.000 üyesi olan bi Resmi Dernek bilen var mı? :smiley:

Etiketler

Şimdi, bence, naçizane,
Bu gezenbilir.com, gezenbilir.org' a yönlendirilsin hemen.....
g.....Com yazan g........org u karşısında görsün ki tanısın. İçindeki Forum yazan düğmeyi yanar döner, janjanlı yapılsın, o düğmeye tıklanınca buraya geliniyor zaten....

Bence, naçizane.....

Şimdilik lokal yeri kiralamadık. Ataşehirde, organizasyonları planlamak ve projeleri yürütmek için 2 oda çalışma ofisi tuttuk. 1. Hedefimiz 4-5 dönüm arazi icinde büyükçe tomruk ev yaptırıp lokalimizi bize yakışır şekilde doğada kurmaktır.
Biteceği günü sabırsızlıkla çekiyorum :smiley:

Jeep34' Alıntı:
.......2 oda çalışma ofisi tuttuk. 1. Hedefimiz 4-5 dönüm arazi icinde büyükçe tomruk ev yaptırıp lokalimizi bize yakışır şekilde doğada kurmaktır.
Vayyy, çok güzel fikir....:smiley:
Tebrik ederim...

Zamanla herşey olacak. Büyük adımı atmış olduk, bundan sonra atacağımız her adımla daha da büyüyeceğiz.

Gezenbilir.org sayfasının içeriği ise henüz tamamlanmadı, bitince eksiksiz olacak. ;)

Jeep34' Alıntı:
Şimdilik lokal yeri kiralamadık. Ataşehirde, organizasyonları planlamak ve projeleri yürütmek için 2 oda çalışma ofisi tuttuk. 1. Hedefimiz 4-5 dönüm arazi icinde büyükçe tomruk ev yaptırıp lokalimizi bize yakışır şekilde doğada kurmaktır.

abi mütiş fikir mümkün oldugu kadar şehirden uzak olsun aynı zamandada şehre yakın olsun mümkünse en az 1500 rakımdan sonra bir yerlerde olsun ;D ;D :smiley: :smiley:

olmuşken kendi trail etabıda olsun demi ama vede 5 metrelik bi mangalada sahip olsa hiçte fena olmaz :smiley:

alpreklam' Alıntı:
olmuşken kendi trail etabıda olsun demi ama vede 5 metrelik bi mangalada sahip olsa hiçte fena olmaz :smiley:

aynen katılıyorum mümkünse yanında güldür güldür akan kaynak suyuda olsun

Hayırlı olsun, emeği geçenlere teşekkürler..

Tüm gezenbilir ailesine hayırlı olsun.
Günümüze kadar herkes elinden gelen katkıyı nasıl yaptıysa bundan sonra daha fazlasıyla yapacağından emin ve heyecanla gelişmeleri bekler vaziyette olacağız...

Ek bir soru, yeni olduğum için soracağım; g......com da üye olan herkes aynı şekilde g...org'un da üyesi olarak devam edecek mi? Yoksa yeniden üye kaydı yaptırmamız gerekecek mi?

Dernek üyeliği ile gezenbilir.org site üyeliği ayrı şeyler. Dernek üyeliğini henüz duyurmadık ama kısa zamanda duyurulacaktır. Tüm arkadaşlara ilgilerinden ve güzel temennilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bize en çok lazım olan da sizlerin bu manevi destekleridir zaten...

emeği geçenleri kutluyor,elimizden geleni yapmaya hazırız diyorum

hayırlı uğurlu olsun hepimize, planlanan organizasyonlar içinde elimizden geleni yaparız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR