Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemalhanoray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 205
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,448
Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011)

Evet Artık Söz Sizde Onur K :smiley: Gelecek Hafta Nereye Gidiyoruz ?

Etiketler

m atilla kupeli' Alıntı:
ula millet bi kendine gelsin ya. kemalhanı en ıyısı oraya bırakalım anca ateşi soner :D :D :D

Facebook'ta Yazmış Onur Abi 1-2 Güne Kadar Bu Haftaki Gezi Duyurusunu Yaparız Diye O Yüzden Yazdım Yoksa Bende Hala Kendime Gelemedim Abi :smiley:

dede son kaleye çıktı ya benim yüz kaslarım dondu bugünde adana sert rüzgarlı kar soğunu var halen kendime gelemedim ya nevrım döndü birde defenderin kara direksiyonu üzerine tuz biber oldu sorma kollarım tutmuyor desem yalan olmaz ;D ;D ;D :D :D

foremost' Alıntı:
dede son kaleye çıktı ya benim yüz kaslarım dondu bugünde adana sert rüzgarlı kar soğunu var halen kendime gelemedim ya nevrım döndü birde defenderin kara direksiyonu üzerine tuz biber oldu sorma kollarım tutmuyor desem yalan olmaz ;D ;D ;D :D :D

olmadı haftaya niğde/çiftehan kaplıcası yapalım ;) bende yorulmuşum. ne esiyordu kalede ;D

kemalhanoray' Alıntı:
Abi Sanırım eve Gidene kadar farketmedin :smiley:
yok bee kemalhan farkındaydım herşeyin ama ne yaparsın yedek pantolon olmayınca öyle açıkta gezmek zorunda kaldım.. sonrada adımız teşhirci oldu (atilla abinin yüzünden)

fatih.d' Alıntı:
haklısın abi yaaa.. iyi gelir kaplıca.. yoksa bu soğuğu üzerimizden atamicazz

demekki herkes üşümüz biraz :D niğde olayı bir fikirdi tabide o kadar gitmeye grek yok aslında haftaiçi bugünlerde hamam işini halledeyim ben ;D

Arkadaşlar çok güzel bir gün geçirmişsiniz aranızda olmayı isterdim ama yeni aracımın evrakları tamamlanmadığı için katılamadım yakın zamanda 45 kalibrelik magnumumla aranızdayım ;D ;D adınıda kırmızı elma koydum :p

Fatih gecmiş olsun:smiley:) atillanından gozunden hiç kacmıyor..:smiley:) şnorkel espirisi tam offroatda yakıstı :smiley:)

TUĞRUL' Alıntı:
Arkadaşlar çok güzel bir gün geçirmişsiniz aranızda olmayı isterdim ama yeni aracımın evrakları tamamlanmadığı için katılamadım yakın zamanda 45 kalibrelik magnumumla aranızdayım ;D ;D adınıda kırmızı elma koydum :p

abi hayırlı olsun. gördüm kırmızı mitsubishi magnumu yani kırmızı elmayı :D

walla bugun mesai bir zorladı birzorladı inanamazsınız kareler super bu hafta bizde makine işini hallediyoruz sonrakilerde bizde çeker koyarız artıkın...

Bir kac tanede benden..

IMG_0095.jpg

IMG_0130.jpg

IMG_0137.jpg

IMG_0139.jpg

IMG_0140.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR