Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 550
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,637
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

eh en sonunda bu da benim Karaoolum işte naçizane

Image(021).jpg

Image(022).jpg

Image(023).jpg

Etiketler

arkadaşlar bir wj kullanıcısı olarak wj leri tavsiye bende etmem herhangi bir elektrik sorununu oldumu sorunu çözmesi gerçekten bir ölüm...işte son manavgat gezimin sonucunu aşagıdaki fotodan anlayabilirsiniz :eek:

Görüntü057.jpg

dostum geçmiş olsun ama haksızlıkda olmasın baksana profl resminde o karlardan almış seni canavar belki biraz üşütmüştür en fazla ;D

hay allah geçmiş olsun çok can sıkıcı bi durum gerçekten

bu arabaya tırmanıyor musun abi :D sahi nasıl biniyorsun yau ???

cem bey bitti mi sonunda?

cok guzel gorunuyor, dahasını isteriz..

Çok kolay değil ama binilip inilebiliyor bir şekilde. :smiley:

Ömer Bey teşekkürler.. Bitmek diye birşey yok onu anlayalı çok oldu ama en azından artık hazır. Ufak tefek denedim gayet iyi. Bu haftasonu Bozhane tımanma yarışı var, O'nu bahane edip gezmeyi düşünüyorum.

maşallah çok güzel makine allah kaza bela vermesin nazardan saklasın

PrometheusTR' Alıntı:
boyası falan ne kadar temizmiş öyle yau, güle güle kullan :smiley: maşallah :smiley:

Üstünde doğal olarak çokça çizik var. Boyanın renk tonu ve kalitesindenmidir bilmiyorum ama gayet iyi görünüyor.

iksje' Alıntı:
Üstünde doğal olarak çokça çizik var. Boyanın renk tonu ve kalitesindenmidir bilmiyorum ama gayet iyi görünüyor.

Belki elekrtostatic boyadır ;D çizilmez jeep boyası ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.