Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (21 - 23 Nisan 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 209
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,445
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (21 - 23 Nisan 2012)

Katılımcılar :
01-TezzMertek (İzmir)
02-Ersin Yurddaşer (İzmir)
03-Timur Yurdakonar (İzmir)
04-Sibel Bayçın (İzmir)
05-Alper Agat (İstanbul - kendi aracıyla)
06-Seçkin Güven (İstanbul - kendi aracıyla)
07-Bora Çakmak
08-Kadir Tunca
09-Tasim Güler (Bursa)
10-Halil İGİT (İzmir)

Etiketler

Katılımcılar :

01-TezzMertek (İzmir)
04-Sibel Bayçın (İzmir)
07-Bora Çakmak
08-Kadir Tunca(1 kişi kendi aracı ile)
09-Tasim Güler (Bursa)
10-Halil İGİT (İzmir)

TezzMertek' Alıntı:

Uzun zamandır takip ettiğim bir çadır.Değerleri ve ağırlıgı tek kişilik faaliyetler için çok iyi.Kalite fiyat orantısına göre fiyatı çok cazip.Tek kişilik olmasından dolayı çok fazla talep olmadığından rakkamı oldukça aşağı çekilmiş.Hayırlı olsun güle güle kullan murat hocam.Kurulu şeklini yakın çekimde resimleyip gönderebilirseniz ben de değerlendirmek istiyorum.

Selamlar,
Murat

Murat Hocam,
Okey olmasa da King ya da İhale oynayabilirdik biraz daha geniş olsa :D
Şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun. Pollerin değişimi iyi fikir ayrıca karlı zeminde altına da birşey de serilise hiçbir sorun çıkarmaz gibi görünüyor.

Yakın çekim fotoların telif ücret konusunu konuşmak için ayrı bir konu başlığı açsak mı adaşım.
;D

Tamamdır. Teslimat yapılsın hele. Denemek için Bursa'ya götüreceğim.

COMPETUS' Alıntı:
Uzun zamandır takip ettiğim bir çadır.Değerleri ve ağırlıgı tek kişilik faaliyetler için çok iyi.Kalite fiyat orantısına göre fiyatı çok cazip.Tek kişilik olmasından dolayı çok fazla talep olmadığından rakkamı oldukça aşağı çekilmiş.Hayırlı olsun güle güle kullan murat hocam.Kurulu şeklini yakın çekimde resimleyip gönderebilirseniz ben de değerlendirmek istiyorum.

Selamlar,
Murat

Karlı zemin mi.??
;D

Kar olsa da olmasa da her daim çadırlarımın altına branda seriyorum ben. Hem yalıtım hem çadırın ömrünü uzatmak için.

Murat,

Yeni çadırın hayırlı olsun. Benimle çadır arkadaşlığı yapmamak için çadır almana gerek yorktu :p söylesen yeterdi ;D

Aaah ah bebişimiz geliyor bi süre çadırımda yalnız kalacam anlaşılın. Sonra 3 kişi olarak yola devam 8) :smiley:

Bursa dan yeni haberler var mı? kar durumu falan?

Hadi artık gelsin şu hafta sonu...

Murat Hocam,
8000 taban sızdırmazlığının dayanımı nedir? Örneğin erimiş vıcık vıcık kara ya da 1 cm kadar suya dayanabilir mi?

Bu rakamların gerçek hayatta neye tekabul ettiğini bir türlü çözemedim. 10.000 gördüklerim içerisinde en yükseği ve dolayısıyla sadece bu skala üzerinden değerlendirebiliyorum.

8000 - 10000 ?

Ocak 2005'de çadır aldığımdan beri çadır altlığı olarak branda kullandığım için bilemiyorum. Test etmedim hiç.
2002'de Isparta Barla dağında kulübe ait Rhino 4-400 model çadırda sağanak yağmura yakalanmıştık.
Kamp yerimizde mecburen çukurumsu bir düzlükte idi.
Çadırın altında su yatağı gibi bir su birikmişti ama içeriye girmemişti hiç.

O zaman bu U-400'e hayran olmuştum ve ilk fırsatta (2 sene sonra) bende kendime aynı modeli almıştım ve hala da kullanıyorum.

İstanbul'dan kendi araçları ile gelecek olan arkadaşlar İkea Otoparkında Tasim ağabeyin ayarlamış olduğu minibüse binecek değil mi.?
Yoksa köye kadar kendi araçları ile mi gitmeyi düşünüyorsunuz.?
Bu konuda bir şeyler yazamadık.

Katılımcılar :

01-TezzMertek (İzmir)
04-Sibel Bayçın (İzmir)
07-Bora Çakmak
08-Kadir Tunca(1 kişi kendi aracı ile)
09-Tasim Güler (Bursa)
10-Halil İGİT (İzmir)
11-
12-

sugural' Alıntı:
Güzel etkinlikmiş..Biz de 2 kisi cadirimizla gelmek istiyoruz..Ne yapmaliyiz, gelebilir miyiz? :smiley:

21 Nisan sabahı Bursa Otogar yanında ki İkea Otoparkında olabilirseniz araçta yer var görünüyor.

17 Kişilik minibüsün en arka koltuklarına çantaları yığsak bize 12-13 kişilik yer kalır. Maliyeti de kişi sayısına böleceğiz.
Minibüs 300 istemişti.

TezzMertek' Alıntı:
8000 - 10000 ?

Ocak 2005'de çadır aldığımdan beri çadır altlığı olarak branda kullandığım için bilemiyorum. Test etmedim hiç.
2002'de Isparta Barla dağında kulübe ait Rhino 4-400 model çadırda sağanak yağmura yakalanmıştık.
Kamp yerimizde mecburen çukurumsu bir düzlükte idi.
Çadırın altında su yatağı gibi bir su birikmişti ama içeriye girmemişti hiç.

O zaman bu U-400'e hayran olmuştum ve ilk fırsatta (2 sene sonra) bende kendime aynı modeli almıştım ve hala da kullanıyorum.
zucchero' Alıntı:
Murat Hocam,
8000 taban sızdırmazlığının dayanımı nedir? Örneğin erimiş vıcık vıcık kara ya da 1 cm kadar suya dayanabilir mi?

Bu rakamların gerçek hayatta neye tekabul ettiğini bir türlü çözemedim. 10.000 gördüklerim içerisinde en yükseği ve dolayısıyla sadece bu skala üzerinden değerlendirebiliyorum.

Aldığım su geçirmez kıyafetleri evde duşu kullanrak küçük bir tesete tabi tutuyordum. Sonra farkettimki testi geçenler dahi su alabiliyor. Nedeni Vücut ısısı ile su, evdeki duştan çok daya küçük (8000?-1000?) parçacılar halinde sızmaya başlıyor ve ıslaklığın süresine göre su geçirebiliyor.
Aynı şekilde çadırların taban sızdırmazlığıda oluşan ısı farkından ve sulu zeminle muhattab olduğu süreye bağlı olarak özellikle ek ve dikiş yerlerinden su sıza bilir. Ama bu gibi bir durumu hiç yaşamadım ve yaşayanada rastlamadım (yazlık çadırlar hariç :smiley: ). Çadır tabanında oluşabilecek micron ebatındaki bir delik bile çadırınızın su almasına neden olabilir, bu yüzden bende Murat gibi herdayim ayrı bir altlık kullanıyorum.

Kar durumuna bağlı olarak yürünecektir.

Kasım 2011'de kamp yerine kadar araç ile çıkmıştık ama Nisan ayındayız ve sürekli yağan yağmurlar sebebi ile kampa giden orman yolunun son 2-3 km.si balçık çamura dönmüş olma ihtimali yüksek.

Kamp malzemelerinizi tek çantaya sığacak şekilde yerleştirmeniz tavsiye olunur.

Araçları İkea Otoparkına bırakmayı düşünüyoruz. Bu konularda bizlere Bursa'lı arkadaşlarımız daha ayrıntılı bilgi vereceklerdir.

merhabalar,

Sakaryadan bir arkadaşı alacağımız için geliş saatimiz net değil. 3 kişi (2 istanbul + 1 sakarya ) minibüs kullanmayacağız.

selamlar...

Ersin ve Murat Hocam,
Bilgiler için teşekkürler... Forumu başka konularla kirletmeme rağmen sabırla yanıtladığınız için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri