Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (21 - 23 Nisan 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 209
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,441
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (21 - 23 Nisan 2012)

Offroad deneyimi olmadan ki aracımda offroad uyumlu değil , aracı çizmeden bu alana rahatlıkla çıkabilir miyim ? Eğer evet ise ismimizi yazdırmak istiyoruz.

Etiketler

Katılımcılar :

01-TezzMertek (İzmir) Minibüs-
02-Ersin Yurddaşer - (İzmir) Minibüs-
03-Timur Yurdakonar (İzmir) Minibüs-
04-Sibel Bayçın (İzmir) Minibüs-
05-Alper Agat (İstanbul - kendi aracıyla)
06-Seçkin Güven (İstanbul - kendi aracıyla)
07-Bora Çakmak (Ankara) Minibüs-
08-Kadir Tunca(1 kişi kendi aracı ile)
09-Tasim Güler (Bursa) Minibüs-
10-Halil İGİT (İzmir) Minibüs-
11-Hasan URAL (Sakarya-İstanbuldan gelen Alper Beyin aracı ile)
12-

Murat Hocam; Alper beyin düşüncesi kamp alanına kadar araçla gelebilmek.Sabah 09:00 Kipa otoparkına buluşmaya geleceğiz.

hasan110' Alıntı:
Murat Hocam; Alper beyin düşüncesi kamp alanına kadar araçla gelebilmek.Sabah 09:00 Kipa otoparkına buluşmaya geleceğiz.

Hasan Bey, Kipa değil IKEA otoparkı. Hoş, orda kipada olabilir ama... Biz IKEA otoparkında olacağız. :smiley:

SERKANEFE' Alıntı:
Offroad deneyimi olmadan ki aracımda offroad uyumlu değil , aracı çizmeden bu alana rahatlıkla çıkabilir miyim ? Eğer evet ise ismimizi yazdırmak istiyoruz.

Evet rahatlıkla çıkabileceğinizi düşünüyorum.
Çekilmiş fotoğraflarda yolun son bölümünde bulunan yokuşu çok net çekmemişim ama yol epey genişti.

Budak - LOÇ 2011 00013.jpg

Büyükdeliller Kamp Yolundan.jpg

ersin.yurddaşer' Alıntı:
Hasan Bey, Kipa değil IKEA otoparkı. Hoş, orda kipada olabilir ama... Biz IKEA otoparkında olacağız. :smiley:

;D ;D IKEA ----KİPA ( İsimleri tutturamadım ama otopark 'ı tutturmuşum :D )

Alper beyden aldığım son mailde....... direk Büyükdeliler köy ve araç giderse kamp alanına gidelim diye yazmış.Kesin son durumu daha sonra bildireceğiz.

Merhaba Arkadaşlar,

Son durum nedir.?

Özelden Cep Telefon numaralarınızı yollar mısınız.?

Son durum Alper beyin aracıyla Direk olarak Büyükdeliler köyüne geçiyoruz. 09:00 gibi Bursa da olabilirsek uğramaya çalışırız.Telefonları özelden aldım ve attım yolda iken de arayıp bilgi veririm.Selamlar

Evet Arkadaşlar.

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Biz bu akşam 02:00'de otobüse biniyoruz.
Tahminen 06:00 - 07:00'da Bursa'da olacağız.

Daha önce programda yazdığımız gibi 09:00 - 10:00'da hareket edilecekti.

Sakarya'dan gelecek Hasan Beyi beklememize gerek kalmadı. Alper Beyler ile geldiği için.

Bora Ankara'dan çok önce gelecekmiş. Otogarda bekçilik yaparım diyordu sanırım özel mesajda.
;D

Kadir ağabeyde kendi aracı ile erkenden yola çıkacakmış. Direkt Büyükdeliller Köyüne hareket ederim diyor.

Tasim ağabeyin ayarlamış olduğu Minibüs 08:45'de İKEA Otoparkına gelecek ve 09:00'da hareket edeceğiz.
Bu saatte otoparka ulaşabilirseniz hep beraber 3 araç arka arkaya gidebiliriz.

Yok eğer yetişemezseniz yol üzerine uygun bir noktada buluşuruz artık.

Ek dosyada katılımcı arkadaşlarımızın Telefon numaraları bulunmaktadır.

Bu dosya akşam silinecektir.

Heyecan dorukta, geri sayıma başladık...
Akşam yavaşatan başladım çantayı hazırlamaya (Biraz Buruk, hep ikitane hazırlardım :-[ )

Tasim ağabeyle konuştum şimdi; saatleri teyitleştik, 09:00'da minübüs Ikea otaparkta, 10,30 gibi köydeyiz. Köyde ufak tefek alışveriş yapabileceğimiz bakkal varmış, kamp yerinede yarım saat.

Tasim ağabeyin bi uayrısı, daha doğrusu hatırlatması var; Kar oldukça yumuşak ve sulu olduğu için mutlka yedek ayakkabı bulunsun yanınıza diyor. Malum sulu kar yağmurdan daha fazla ıslatır. Tozluk yedek çorap vs. unutmamalı...

COMPETUS' Alıntı:
Uzun zamandır takip ettiğim bir çadır.Değerleri ve ağırlıgı tek kişilik faaliyetler için çok iyi.Kalite fiyat orantısına göre fiyatı çok cazip.Tek kişilik olmasından dolayı çok fazla talep olmadığından rakkamı oldukça aşağı çekilmiş.Hayırlı olsun güle güle kullan murat hocam.Kurulu şeklini yakın çekimde resimleyip gönderebilirseniz ben de değerlendirmek istiyorum.

Selamlar,
Murat

Adaşım Selam.
Çadır dün elime ulaştı. Evin salonuna kurdum.
İlgili konu için

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86578.new#new

Beni de heyecan sardı. Orada her türlü ocak-ateş olayı beni düşündürüyor ama bir hal çaresine bakarız elbet. İnşallah ocak beni yarı yolda bırakmaz.

Gece 1'de biniyorum. Gece yolculuğu kısa sürdüğünden 6:15-6:30 gibi orada olurum diye düşünüyorum. Uykusuzluğa pek dayanamam ve otobüste de pek uyuyamam dolayısıyla bir köşede uyukluyo olurum.

Ersin Hocam yedek bot demek benim zaten içine sığamadığım çantaya kaçak kat çıkmam demek :smiley: Uyku tulumunu kendi çantasına sığdırmaya sığdırdım. Darısı çadırın başına :smiley: Dün de çadırın altına branda yaptırdım. Güzel oldu gibi ama herşey esas sahada belli olacak. Murat Hocam bu arada senin çadırı da çok merak ediyorum...

Hava durumuna baktığımda Cumartesi yağmurlu, Pazar ise sadece sabah yağmurlu. Rüzgar (30 km / saat civarlarında) dolayısıyla hissedilen sıcaklık cumartesi gece -7 'lere düşüyor.

Haydi hayırlısı...

ben çadırın altına havakabarcıklı plastik aldım...yağmur olabileceğini düşündüğümen yağmurlukta alayım dedim. mağazalardaki yağmurluk fiyatları abartıydı eminönünde bir balıkcı mağazasından 15 tl'ye balıkcıların kullandığı yağmurluktan aldım...isteyen olursa alıp kampa getirebilirim...sarı, yeşil renkleri var.

15 Lira mı.?
Çok tuzlu.

Turşu kurulur valla.
;D

Sağolun Alper bey.
11 Senelik sarı kabanım yanımda.

zucchero' Alıntı:
Ersin Hocam yedek bot demek benim zaten içine sığamadığım çantaya kaçak kat çıkmam demek :smiley: Uyku tulumunu kendi çantasına sığdırmaya sığdırdım. Darısı çadırın başına :smiley: Dün de çadırın altına branda yaptırdım. Güzel oldu gibi ama herşey esas sahada belli olacak. Murat Hocam bu arada senin çadırı da çok merak ediyorum...

Yanlış anlaşılma olmasın, yedek bot demek istemedim. Yedek ayakkabı, yükü azaltmak adına bir çok etkinliğe botlarımı giyip gidiyorum. Bu sefer hafif bi ayakkbı giyicem, kamp yerinde değiştiririm ki dönüşte kuru ayakkabı olsun ;)

Anladım Ersin Hocam.... Ben dönüşte onca is(inşallah ateş olur da..) ve etkinlik sonrasında otobüstekileri rahatsız etmemek adına temiz bir set elbise düşünüyordum yanına bir de ayakkabı ekleriz.

zucchero' Alıntı:
Anladım Ersin Hocam.... Ben dönüşte onca is(inşallah ateş olur da..) ve etkinlik sonrasında otobüstekileri rahatsız etmemek adına temiz bir set elbise düşünüyordum yanına bir de ayakkabı ekleriz.

Evet. Tam takım kıyafet ve ayakkabı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri