hasan110' Alıntı:Murat Hocam; Alper beyin düşüncesi kamp alanına kadar araçla gelebilmek.Sabah 09:00 Kipa otoparkına buluşmaya geleceğiz.
SERKANEFE' Alıntı:Offroad deneyimi olmadan ki aracımda offroad uyumlu değil , aracı çizmeden bu alana rahatlıkla çıkabilir miyim ? Eğer evet ise ismimizi yazdırmak istiyoruz.
ersin.yurddaşer' Alıntı:Hasan Bey, Kipa değil IKEA otoparkı. Hoş, orda kipada olabilir ama... Biz IKEA otoparkında olacağız.![]()
COMPETUS' Alıntı:Uzun zamandır takip ettiğim bir çadır.Değerleri ve ağırlıgı tek kişilik faaliyetler için çok iyi.Kalite fiyat orantısına göre fiyatı çok cazip.Tek kişilik olmasından dolayı çok fazla talep olmadığından rakkamı oldukça aşağı çekilmiş.Hayırlı olsun güle güle kullan murat hocam.Kurulu şeklini yakın çekimde resimleyip gönderebilirseniz ben de değerlendirmek istiyorum.
Selamlar,
Murat
zucchero' Alıntı:Ersin Hocam yedek bot demek benim zaten içine sığamadığım çantaya kaçak kat çıkmam demekUyku tulumunu kendi çantasına sığdırmaya sığdırdım. Darısı çadırın başına
Dün de çadırın altına branda yaptırdım. Güzel oldu gibi ama herşey esas sahada belli olacak. Murat Hocam bu arada senin çadırı da çok merak ediyorum...
zucchero' Alıntı:Anladım Ersin Hocam.... Ben dönüşte onca is(inşallah ateş olur da..) ve etkinlik sonrasında otobüstekileri rahatsız etmemek adına temiz bir set elbise düşünüyordum yanına bir de ayakkabı ekleriz.