Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 426
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,092
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

Iyi aksamlar,

Kamp alaninin karli olup olmadigina dair halen net bir bilgi yok mu? Malum kara hasretiz ve 700km mesafe gelecegiz :smiley:

Etiketler

schweps' Alıntı:
CB için bir buluşma kanalı var sanırım. Benim ekranda D21 olduğunu biliyorum ama diğer telsizlerde nasıl anılıyor bilmem.
Ben D21'de veya söyleyeceğiniz kanalda tutacağım telsizi.

Şenol Bey,
FM 21 zaten ortak kanal.
Uygundur.

mohawk' Alıntı:
Kampa katılacak olan amatör telsizci arkadaşlarımız varsa hangi kanalda olacaklarını bilmek isteriz. Gece gelirken bize yol göstermek için:smiley:
CB bandı kullanıyorsanız FM 21 de oluruz.
Selamlar.

rahan35' Alıntı:
Iyi aksamlar,

Kamp alaninin karli olup olmadigina dair halen net bir bilgi yok mu? Malum kara hasretiz ve 700km mesafe gelecegiz :smiley:

İyi akşamlar Aras bey,

Yaklaşık 3 saat önce kartalkayadan gelen arkadaşımdan aldığım bilgi doğrultusunda kamp alanında yaklaşık 25-30 cm kar mevcut.Yarın sabahtan kamp alanıyla ilgili kar durumunu net olarak bildireceğim.

Selamlar,

Amatör UHF 433.500 frekansında simplex olarak temas kurmak mümkündür. Şayet başka amatörlerde olacak ise bölgede herkesin bu frekansta dinlemede durması konusunda mutabık olabiliriz sanırım.

Ayrıca Kartepe Rölesi o bölgede faal olarak kullanılabilir diye umuyorum. 439,275 MHZ -7600 shift 88.5ton Kartepe rölesinin ayarları.

Ben her iki frekansta da dinlemede olacağım. TA1ALP 73

Züpürge' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar
Kampa İstanbul'dan 2 kişi katılacağız, işlerimizi ayarlayabilirsek.
Aracımız 1987 model Toyota HZJ75. (ekteki resim temsilidir :p)[attachment=1]
Muhtemelen Cumartesi sabahı yola çıkacağız. Yaklaşık 5 kişilik yerimiz mevcut. Gelmek isterseniz kapımız açık :smiley:
Arkadaşlar kusura bakmayın internete yeni girebildim bugün. Hala bol bol yerimiz var, Cumartesi sabahı yola çıkacağız.

Cumartesi sabah saat 7:00 da ekip olarak 3 araç ile TEM'de Mehmetcik Vakfı Tesileri'inde olacağız.Hareket saatimiz 7:30 gibidir.İlgilenenlere :smiley:

Hataydan yok mu kimse yahu . Çok istiyodum katılmayı . Nolurdu şöyle ortalarda bir yerde yapsanız şu kampı . :(((( KAçırdık işte .

Arkadaşlar şu an itibariyle 74 kişiyiz.İki yıldır etkinliğimizi Gezenbilir kış kampı olarak duyuruyorduk.Seneye bu katılıncı sayısını 2 ile çarpacak olursak etkinliğin adı Gezenbilir Kış Festivali olacaktır diye düşünüyorum.

Repla_Acamta' Alıntı:
Amatör UHF 433.500 frekansında simplex olarak temas kurmak mümkündür. Şayet başka amatörlerde olacak ise bölgede herkesin bu frekansta dinlemede durması konusunda mutabık olabiliriz sanırım.

Ayrıca Kartepe Rölesi o bölgede faal olarak kullanılabilir diye umuyorum. 439,275 MHZ -7600 shift 88.5ton Kartepe rölesinin ayarları.

Ben her iki frekansta da dinlemede olacağım. TA1ALP 73
Tamam. Bilgi için teşekkürler. Dinlemede olacağız. 73
TB2NDM

Arkadaşlar Gezenbilir'in ortak CB kanalı 5'tir. Kanallarını (Almanya gibi) farklı ülkelerin standartına göre ayarlamış telsizler için 5D'dir :smiley:

Murat kelimeleri ağzımdan aldın bende hayrola yaz kampı gibi ne oluyoruz diyordum. Gezenbilir kış festivali süper. :'( :D

yol' Alıntı:
Arkadaşlar Gezenbilir'in ortak CB kanalı 5'tir. Kanallarını (Almanya gibi) farklı ülkelerin standartına göre ayarlamış telsizler için 5D'dir :smiley:
Bunu bilmiyordum iyi oldu :smiley: :smiley: :smiley:

Amatör telsizci arkadaşların frekans belirlemeleri çok iyi oldu, 433.500 de dinlemede olacağım.73
TB2PMK

Arkadaşlar bu gibi kış kamplarına yeni katılacak arkadaşlarımıza bir öneride bulunmak istiyorum . ben aracımla gittiğim dağ ve kamp faliyetlerinde aracımdan eksik etmediğim malzemelerden biri HAVALI YATAK'tır . nacizane önerim madem herkes arabasıyla geliyor bunlardan birertane edinin . bu hava yatakları zemin ile sırtınız arasında 15 cm lik bir boşluk oluşturduğu gibi resmen çadırda ikiz yatak konforuda yaşamanız cabası :smiley: üzerine bir örtü veya battaniye serdinizmi alltan gelen sovuğu %15 lere kadar düşürüyor .

iki kişilikleri 30 tl pompası 10 tl konfor ve rahatlığı paha biçilemez . alışveriş merkezlerinde bulabilirsiniz. bilenler bilmeyenlere bulanlar bulamayanlara yardımcı olsun .
Yoksa vallaha sabaha kadar diş ve çene tıkırtınız kabusunuz olur :smiley: bilmediğiniz öğrenmek istediğiniz birşey varsa utanmayın sorun .

NOT : ALMAYA GİDERKEN ÇADIRINIZIN ÖLÇÜLERİNİ YANINIZA NOT ALIP GİTMEYİ UNUTMAYIN Kİ ALACAĞINIZ YATAĞIN ÖLÇÜLERİ İLE KIYASLAYABİLESİNİZ.

Bu çadırdaki ,yatağın içindeki hava nasıl olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri