schweps' Alıntı:CB için bir buluşma kanalı var sanırım. Benim ekranda D21 olduğunu biliyorum ama diğer telsizlerde nasıl anılıyor bilmem.
Ben D21'de veya söyleyeceğiniz kanalda tutacağım telsizi.
CB bandı kullanıyorsanız FM 21 de oluruz.mohawk' Alıntı:Kampa katılacak olan amatör telsizci arkadaşlarımız varsa hangi kanalda olacaklarını bilmek isteriz. Gece gelirken bize yol göstermek için
rahan35' Alıntı:Iyi aksamlar,
Kamp alaninin karli olup olmadigina dair halen net bir bilgi yok mu? Malum kara hasretiz ve 700km mesafe gelecegiz
Arkadaşlar kusura bakmayın internete yeni girebildim bugün. Hala bol bol yerimiz var, Cumartesi sabahı yola çıkacağız.Züpürge' Alıntı:Merhaba arkadaşlar
Kampa İstanbul'dan 2 kişi katılacağız, işlerimizi ayarlayabilirsek.
Aracımız 1987 model Toyota HZJ75. (ekteki resim temsilidir )[attachment=1]
Muhtemelen Cumartesi sabahı yola çıkacağız. Yaklaşık 5 kişilik yerimiz mevcut. Gelmek isterseniz kapımız açık
Tamam. Bilgi için teşekkürler. Dinlemede olacağız. 73Repla_Acamta' Alıntı:Amatör UHF 433.500 frekansında simplex olarak temas kurmak mümkündür. Şayet başka amatörlerde olacak ise bölgede herkesin bu frekansta dinlemede durması konusunda mutabık olabiliriz sanırım.
Ayrıca Kartepe Rölesi o bölgede faal olarak kullanılabilir diye umuyorum. 439,275 MHZ -7600 shift 88.5ton Kartepe rölesinin ayarları.
Ben her iki frekansta da dinlemede olacağım. TA1ALP 73
Bunu bilmiyordum iyi olduyol' Alıntı:Arkadaşlar Gezenbilir'in ortak CB kanalı 5'tir. Kanallarını (Almanya gibi) farklı ülkelerin standartına göre ayarlamış telsizler için 5D'dir