Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 426
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,072
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

yunuscom' Alıntı:
Herkese merhaba,

Geçen sene yapılan kış kampını kaçırmam sebebiyle bir sendir iple çektiğim kamp nihayet geldi çattı. Ve dün büyük bir hevesle soluğu adrenalin outdoor mağazasında aldım, gezenbilir üyesi olmamın avantajını sonuna kadar yasadığım bir alış-veriş oldu ve bu vesileylede burdan Mert Kiğılı (Deep) arkadaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum. marmot marka bir uyku tulumuyla beraber loap marka bir çadır aldım, uyku tulumumdan yana endişem yok ama çadır konusunda biraz ekonomi yapma zorunluluğum oldu, bakalım artık şansa ne çıkarsa, umarım fırtınada kalmam :smiley: Gelelim en büyük sorunuma :smiley: malesef arabamı sattım ve suan arabam yok o yuzden cuma gününden istanbuldan yola çıkacak arkadasların araclarında yer varsa ve misafiir kabul etmek ısterlerse boş koltuklara talibim. yer olmazsa artık c.tesi günü diğer seceneği deneyeceğim (otobüs). Bu konuda yardım etmek ısteyecek arkadasların dönüşlerini rica ediyorum. Eğlenceli ve huzurlu bir kamp dileğiyle...

Yunus merhaba,
Öncelikle yeni malzemelerini güle güle kullan :smiley: Eğer cumartesiden gidersen benim araçta yer olur ama cuma için yapacak birşeyim yok malesef. Araç bulamazsan mutlaka bir kaç gün kala haber ver bana, görüşmek üzere.

Etiketler

Cumartesi sabah için konvoy oluşursa ben de katılmak isterim

Kamp bölgesi için hava durumu tahminleri...Sıkı bir kamp olacağa benziyor :smiley:

hava durumu.jpg

buda pazar ve pazartesi günkü tahmin

hava durumu.jpg

Uzun zamandır Sedat'a mızmızlanıyodum kamp diye, hazırlayanların emeğine sağlık:smiley:

Kamp olduğuna göre tabii ki çadır konaklamalı olacak ancak bizim maviş henüz 1 yaşında olduğundan gece çadırda kalırsak hasta olabilir, bizim durumumuzda olanlar için bir alternatif söz konusumudur???

EKARAIS' Alıntı:

efe abi şimdiye kadar çaktırmamaya çalışıyordum ama ben bir kediyim ;D kedi kız

Sırt Çantalarımız ve kıyafetlerimiz için kaliteli Gezenbilir Nakış Logolarımız kullanımımıza hazırlanmıştır Arkadaşlar.

4x12 Cm. Gezenbilir Nakış Logo;
[attachment=2]

Bu nakışları kıyafetlerimizin uygun yerlerine diktirebiliriz.
Şapkalarımızın yanlarına , sırt çantalarımızın kemerlerine ve daha bir çok yerde kullanma şansımız olacaktır.
(Ederi : 2,50 Lira )

6x18 Cm Gezenbilir Nakış Logo;
[attachment=1]

Çadır yağmur örtülerimizin en alt kenarına – Araç Brandalarının kenarına, sırt çantalarımızın yağmurluklarına dikilebileceğini düşünüyorum.
(Ederi : 5,00 Lira )

GB - Nakış Logo (6x18 cm) .jpg

GB - Nakış Logo (4x12 cm) .jpg

sevgili murat fiyat olarak ne kadardır ve nasıl temin edebiliriz ben altında turuncu yazı ile yoldan çıkanların yeri olandan istiyorum bir tane bu kampa alabilirmiyim bir tane

Efe ve Reha Ağabeylerden temin edebilirsiniz Çiğdem.

Sıfırın değeri yoktu değil mi.? ;d

Fiyatı yazdım ama gönlünüzden ne koparsa. Hepsi Gezenbilir Dernek yararına satışa sunulacak.

yol' Alıntı:
Yunus merhaba,
Öncelikle yeni malzemelerini güle güle kullan :smiley: Eğer cumartesiden gidersen benim araçta yer olur ama cuma için yapacak birşeyim yok malesef. Araç bulamazsan mutlaka bir kaç gün kala haber ver bana, görüşmek üzere.

Sedat abi teklifin için çok teşekür ederim, süper olur benim için, zaten seninle konuşacaklarım vardı :smiley: . o halde c.tesi görüşmek üzere ben cepten ulaşırım sana. Telefon numaran değişmemiştir umarım.

aaa pardon gördüm yeni tamamdır.

Şimdilik takip..

selamun aleyküm millet biz akademi offroad la mart sonuna duşunuyorduk ama işallah ayarlıya bilirek aranızda olmak isteriz
çok yakın takipteyiz bol eylenceli bir kamp olması dileğiyle organize eden arkadaşlarımıza simdiden teşekkü ederim

TezzMertek' Alıntı:
Sırt Çantalarımız ve kıyafetlerimiz için kaliteli Gezenbilir Nakış Logolarımız kullanımımıza hazırlanmıştır Arkadaşlar.

4x12 Cm. Gezenbilir Nakış Logo;
[attachment=2]

Bu nakışları kıyafetlerimizin uygun yerlerine diktirebiliriz.
Şapkalarımızın yanlarına , sırt çantalarımızın kemerlerine ve daha bir çok yerde kullanma şansımız olacaktır.
(Ederi : 2,50 Lira )

6x18 Cm Gezenbilir Nakış Logo;
[attachment=1]

Çadır yağmur örtülerimizin en alt kenarına – Araç Brandalarının kenarına, sırt çantalarımızın yağmurluklarına dikilebileceğini düşünüyorum.
(Ederi : 5,00 Lira )

Arkadaşlar Gezenbilir Nakış Logolarımızın alışverişinin kolay olması açısından fiyatları yuvarlatmak zorunda kaldık.
Anlayışınız ve Gezenbillir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneğine olan katlkılarınız için çok teşekkürler.

TezzMertek' Alıntı:
Arkadaşlar Gezenbilir Nakış Logolarımızın alışverişinin kolay olması açısından fiyatları yuvarlatmak zorunda kaldık.
Anlayışınız ve Gezenbillir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneğine olan katlkılarınız için çok teşekkürler.
Murat Bey araba çıkartmalarını nerden temin edebiliriz?

Selamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri