Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)
Yunus merhaba,
Öncelikle yeni malzemelerini güle güle kullan Eğer cumartesiden gidersen benim araçta yer olur ama cuma için yapacak birşeyim yok malesef. Araç bulamazsan mutlaka bir kaç gün kala haber ver bana, görüşmek üzere.
yunuscom' Alıntı:Herkese merhaba,
Geçen sene yapılan kış kampını kaçırmam sebebiyle bir sendir iple çektiğim kamp nihayet geldi çattı. Ve dün büyük bir hevesle soluğu adrenalin outdoor mağazasında aldım, gezenbilir üyesi olmamın avantajını sonuna kadar yasadığım bir alış-veriş oldu ve bu vesileylede burdan Mert Kiğılı (Deep) arkadaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum. marmot marka bir uyku tulumuyla beraber loap marka bir çadır aldım, uyku tulumumdan yana endişem yok ama çadır konusunda biraz ekonomi yapma zorunluluğum oldu, bakalım artık şansa ne çıkarsa, umarım fırtınada kalmam Gelelim en büyük sorunuma malesef arabamı sattım ve suan arabam yok o yuzden cuma gününden istanbuldan yola çıkacak arkadasların araclarında yer varsa ve misafiir kabul etmek ısterlerse boş koltuklara talibim. yer olmazsa artık c.tesi günü diğer seceneği deneyeceğim (otobüs). Bu konuda yardım etmek ısteyecek arkadasların dönüşlerini rica ediyorum. Eğlenceli ve huzurlu bir kamp dileğiyle...
Yunus merhaba,
Öncelikle yeni malzemelerini güle güle kullan Eğer cumartesiden gidersen benim araçta yer olur ama cuma için yapacak birşeyim yok malesef. Araç bulamazsan mutlaka bir kaç gün kala haber ver bana, görüşmek üzere.