Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 475
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,533
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

kızılderili var orda bolu içinde cafesi var ona uğramanızı ve bolu meydanında kahve dünyasının s ahibi hakan bey var o arkadaşımıza uğramanızı tavsiye ederim telefonunuzu bana yollarsanız o arkadaşlarında numaralarını ben size vereyim

Etiketler

ulusotomotiv' Alıntı:
o bölgede yerel halkında onayını alın geçmiş senelerde bu konuda cok sorun yaşandı kalkıpda şöyle böyle zarar verdiniz diye karşınıza cıkarlarsa şaşırmayın o bölgede yardım destek lazım olursada haber vermeniz yeterli

Merhaba,

Sizin bahsettiğiniz problem 2006 yılında yaşanan bir problemdi.O bölgedeki orman işletme görevlilerinden,Yaylada sözü geçen çok değerli dostlarımıza kadar yüzeysel olarak görüşmeler tarafımca yapıldı.Efe bey'in bahsettiği gibi bu pazar keşif gezisine gittiğimizde tek tek ziyaretlerini yapıp onaylarını alacağız.

evet doğrudur murat 2006 da yaşananlardan sonra daha etkinlik olmadı anlaşmaları yazılı almanıza sadece naçizane fikrim olarak tavsiye ederim

ulusotomotiv' Alıntı:
evet doğrudur murat 2006 da yaşananlardan sonra daha etkinlik olmadı anlaşmaları yazılı almanıza sadece naçizane fikrim olarak tavsiye ederim

Teşekkür ederiz.Bolu'ya geldiğimizde uğramaya çalışırız.Umut otomotiv ve Mavi otomotiv uzun yıllardır ticaret yaptığımız insanlardır.

aynı tarihlerde antalyada etkinlik var eğer gitmezsem boluya geleceğim bende zaten

cidowsky' Alıntı:
günaydın ben gene karanlıga kalacağım zaten gündüz çadır kurmayı bilmiyorum ben :D
Cido farketmez nasıl olsa çadırlar bir şekilde kurulur gönüller bir olsun havalı büyük pompa her zaman hazır
yatak şişirmek için yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için!!

ulusotomotiv' Alıntı:
kızılderili var orda bolu içinde cafesi var ona uğramanızı ve bolu meydanında kahve dünyasının s ahibi hakan bey var o arkadaşımıza uğramanızı tavsiye ederim telefonunuzu bana yollarsanız o arkadaşlarında numaralarını ben size vereyim
Ulus otomotiv kızılderi derken gerçek kızılderilimi kızılderililer hayatta takdir ettiğim ve sözlerini ciddiye aldığım üzerinde yaşadığımız yalancı ve iki yüzlü dünyada ender insanlardandır ve eğer dediğiniz gibi bu arkadaş kızılderili kökeninden geliyorsa pazar günü bütün işimi gücümü es geçip bende Efe ve Murat'la BOLU' ya gidiyorum
kim tutar beni vatan sağ olsun.

ulusotomotiv' Alıntı:
aynı tarihlerde antalyada etkinlik var eğer gitmezsem boluya geleceğim bende zaten
Ulus otomotiv Antalya uzak Bolu yakın Antalya uzak Bolu yakın anlarsınız ya.. ;) :'(

Cido farketmez nasıl olsa çadırlar bir şekilde kurulur gönüller bir olsun havalı büyük pompa her zaman hazır
yatak şişirmek için yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için!!

adnan abi işin şakası tabi o elbet kurulur çadır :D ayrıca bu kampa kız kardeşim eşi ve bi arkadaşlarının gelme ihtimali var akıllarını çeliyorum yavaştan yavaştan o zaman bi yatağa ve pompana ihtiyacım olcek :D yatak efe abiden pompada senden :D yanlış anlaşılmasın bizimkisi aile çadırı :D

MKG' Alıntı:
Sevgili Ertürk , Bolu Aladağlar Kış kampı ve 100 kişi ???? büyük sorumluluk
Mustafa Abicim takılıyorum...

Arkadaşlar gecen sene aynı bölgede yapmış olduğumuz kamp fotoğraflarını...

IMGA0093.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri