Gezenbilir Bolkarlar - Medetsiz Zirve Tırmanış Raporu (16 - 17 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cidowsky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,695
Ynt: Gezenbilir Bolkarlar - Medetsiz Zirve Tırmanış Raporu (16 - 17 Temmuz 2011)

Efe Ağabey açıklama yapmama gerek kalmamış.

Gölge - Güneş durumunu çok iyi açıklamışsın. Diğer rota gerçekten çok daha güzel.
2009 da ki etkinlikte kırmızı rotayı kullanmıştık ama tam sırt hattında değildik de daha aşağıdan yamaçta yan geçiş yapıyorduk.

Lakin yan geçiş yaptığımız zemin zaman zaman çarşaklaşıyor zaman zaman da kayalık ve çürük zemin durumuna dönüyordu. :(
Daha o an yükselip sırta çıkalım demiştim ama çıkmayı kimsenin gözü kesmemişti.
;D

Bakınız fotoğraflar.
2. fotoğrafta yürünen patika çok belli zaten.

[attachment=1]

[attachment=2]

Medetsiz Yan Geçiş 001.jpg

Medetsiz Yan Geçiş 002.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Bolkarlar - Medetsiz Zirve Tırmanış Raporu (16 - 17 Temmuz 2011)

Darkay lı rehberlerin spor ayakkabılı ,kıyafeti yetersiz kişileride 55 kişilik guruba dahil edip en amatörün bile yapmayacağı yanlış rota seçimi sonucu medetsizde hedef hayal oldu.Oysa geri döndürülen guruptan sonra erdak ve darkay karışımı bir gurup herkezin kullandığı standart rotadan zirve yaptılar.facebook ta ekladikleri fotolardan da zirve rotasıda oldukça temiz.Bu fotoları gördükçe kızgınlığım katlandı Darkay ı kınıyorum.

İşte temiz rotadan fotolar ERDAK sitesinden :mad: :mad: :'( :'(

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.207110339337328.46076.137864542928575&type=1

hasan bey bu yıl yaptıgımız programların neredeyse hiç birinde zirve yapamadık herşeyde bi hayır vardır seneye daha iyi bi kondüsyon yapıp dağlara gideceğiz ;Dher şey bizim için bi tecrübeee

geri kalan fotolar

IMG_8804-1.JPG

IMG_8802-1.JPG

IMG_8801-1.JPG

IMG_8799-1.JPG

IMG_8798-1.JPG

emreciğim teşekkür ederim makro çekmeyi bende çok seviyorum belki başarının sırrı bu :D

IMG_8761-1.JPG

IMG_8760-1.JPG

IMG_8756-1.JPG

IMG_8755-1.JPG

IMG_8754-1.JPG

;D ;D ;D ;D

IMG_8748-1.JPG

IMG_8747-1.JPG

IMG_8746-1.JPG

IMG_8745-1.JPG

IMG_8744-1.JPG

hasan110' Alıntı:
Darkay lı rehberlerin spor ayakkabılı ,kıyafeti yetersiz kişileride 55 kişilik guruba dahil edip en amatörün bile yapmayacağı yanlış rota seçimi sonucu medetsizde hedef hayal oldu.Oysa geri döndürülen guruptan sonra erdak ve darkay karışımı bir gurup herkezin kullandığı standart rotadan zirve yaptılar.facebook ta ekladikleri fotolardan da zirve rotasıda oldukça temiz.Bu fotoları gördükçe kızgınlığım katlandı Darkay ı kınıyorum.

İşte temiz rotadan fotolar ERDAK sitesinden :mad: :mad: :'( :'(

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.207110339337328.46076.137864542928575&type=1

Otoban gibi rotaymış hocam.Benimde içim gitti doğrusu.

Paylaştığınız bütün karelere içim giderek baktım, hepside çok güzeller emeklerinize sağlık, teşekkürler ediyorum, umarım seneye hep birlikte oralarda olabiliriz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR