Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reha Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 332
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,300
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

reha' Alıntı:
Selamlar
neden olmasın ... hem ziyaret hem de ticaret olur... Aslına bakarsanız, 12 Haziran tek secenek gibi idi. Maalesef sıvanlar, okulların tatile girmesi vs. vs. seçeneklerimizi çok azatlmış idi ;-( reha
Diğer hafta olsa idi ben gelemezdim sınavlar dolayısıyla. :( Çok mu şanslıyım ne.. ::smiley: :D

Etiketler

ne diyelim arkadaşlar muaafakiyetler dilerim. biz taşradakilerde ööle burnumuzu çeker dururuz artık ;D

Assasin' Alıntı:
Diğer hafta olsa idi ben gelemezdim sınavlar dolayısıyla. :( Çok mu şanslıyım ne.. ::smiley: :D

Daha sonraki haftalarda da sınavlar devam ediyor Deniz.
Sonra ardından Gezenbilir Festivali geliyor.

Festivalden sonra yapılacak bir Bit Pazarı etkinliği ise Temmuz sıcaklarına kalırki en çok satışı buzlu limonata yapıp getirecek eleman yapar.
;D

Merhaba, ben ve eşimde herhangi bir problem çıkmazsa, geçen cuma aldığımız ve adını dahi koyamadığımız Defender'ımızla katılacağız. Bu etkinlik çok iyi olacak, çünkü özellikle Defender'la ilgili soracağım çok şey var. Bir de sizlerle yüz yüze tanışma fırsatını çok çabuk yakaladık. :smiley:

Esra konuşalım, saatler uyarsa konvoy yapalım. :smiley:

Katılımcılar ;

1) Serhat-Deniz Temizce ---- Kocaeli-İzmit ----
2) Özgür ÖZDELİCE ---- Sarıyer-İstanbul ----
3) Başak Çamursoy ---- Nişantaşı- İstanbul
4) Esra Akeroglu ---- Nişantaşı- İstanbul
5) Reha Yurdakul ---- Levent, Istanbul
6)bekir gümüş ........ gayrettepe istanbul.
7) Arkın KAPLAN ------------- Başakşehir
Hidayet AVŞAR -- Fatih
9 ) Yüksel Selçuk -- Kurtköy
10) Süleyman PELİT -- Taksim
11) Emre MEŞELİ -- Ümraniye
12) Fulya -- Fatih
13) Nursel -- Fatih
14) İlknur -- Mecidiyeköy
15) Rukiye -- Fatih
16) Efe Karaismailoğlu ----------- Kemerburgaz
17) Nevzat Adıgüzel ----------- Bursa
18) Devrim Kaya ------------- Gebze
19) Emrah Cerit -------------- Gebze
20) Şafak Kot --------------- Gebze
21) Sedat Açıl --------------- Bakırköy
22) Meltem Aşçıoğlu -------------- Yenibosna

Katılımcılar ;

1) Serhat-Deniz Temizce ---- Kocaeli-İzmit ----
2) Özgür ÖZDELİCE ---- Sarıyer-İstanbul ----
3) Başak Çamursoy ---- Nişantaşı- İstanbul
4) Esra Akeroglu ---- Nişantaşı- İstanbul
5) Reha Yurdakul ---- Levent, Istanbul
6)bekir gümüş ........ gayrettepe istanbul.
7) Arkın KAPLAN ------------- Başakşehir
Hidayet AVŞAR -- Fatih
9 ) Yüksel Selçuk -- Kurtköy
10) Süleyman PELİT -- Taksim
11) Emre MEŞELİ -- Ümraniye
12) Fulya -- Fatih
13) Nursel -- Fatih
14) İlknur -- Mecidiyeköy
15) Rukiye -- Fatih
16) Efe Karaismailoğlu ----------- Kemerburgaz
17) Nevzat Adıgüzel ----------- Bursa
18) Devrim Kaya ------------- Gebze
19) Emrah Cerit -------------- Gebze
20) Şafak Kot --------------- Gebze
21) Sedat Açıl --------------- Bakırköy
22) Meltem Aşçıoğlu -------------- Yenibosna
23) Levent GÜNGÖR ------------- Üsküdar

ceranus' Alıntı:
Ufuk yer konusu önemli bence de, Mogan'da öyle geniş bir alan var mı bidiğin, önceden gidip görsek :smiley:

Gölbaşında oturan bir kardeşiniz olarak cevap veriyorum; moganda belediyenin hemen karşısında küçük bir park var çok güzel ama hafta sonu aşırı yoğun olması nedeni ile kullanamayız keza diğer mogan parkları da aynı şekilde yoğun oluyor. Çankaya belediyesine bağlı ahlatlıbel tesisi bu konuda daha uygun olur çünkü otoparkı çok geniş ve bazen motorsiklet ve klasik araçların etkinlik yaptığını görmüştüm belediye ile irtibata kolay geçebilecek arkadaşlar var ise yardım edebilirler:smiley: bir de kültür merkezi bu konuda çok uygun(fuarların yapıldığı alan Tandoğan'da ) girer girmez sola dönünce söğütlük var tam onun altı olabilir mesela:smiley: haaa illa mangal yakacaz diyen olursa bu alanların hiç biri olmaz:smiley: ona göre bir göl kenarı mesela kurt boğazı piknik alanı olabilir:smiley: Herkez düşüncesini yazarsa Ankara grubu olarak bizde birleşip bit pazarı etkinliği yapabiliriz:smiley:

Kılıç 78' in teklifine katılıyorum. Ben Ankara'dayım. Bu siteye üyeyim. O gün İastanbul'da olmam mümkün değil , şimdi üveymiyim? Bu projeniz bakalım site de bir başlık açmanıza vesile olacakmı?

yaşlı' Alıntı:
Kılıç 78' in teklifine katılıyorum. Ben Ankara'dayım. Bu siteye üyeyim. O gün İastanbul'da olmam mümkün değil , şimdi üveymiyim? Bu projeniz bakalım site de bir başlık açmanıza vesile olacakmı?

Selçuk bey selam.

Zaman içinde hep Ankara hemde İzmir'de bu tip bir etkinlik yapılacaktır.
Böyle bir etkinlik yapabilmek için uygun ve güvenli bir alana ihtiyaç duyulacağı malumunuzdur.

Ankara'da ki arkadaşlarımız da bu konu hakkında zaten görüş alışverişinde bulunuyorlar.
He deyince olabilecek birşey olmadığını sizde farketmişsinizdir.

Bu konular da desteklerinizi ve paylaşımlarınızı bekliyoruz herzaman.
Ben İzmir'de olmama ve etkinliğe katılamayacak olmama rağmen bu konu başlığında herkesten çok mesajım bulunuyor.
Gezenbilir üyelerinin beraberce uygun bir ortamda huzur ve güven içinde bir etkinlik yapabilmesi için.

İzmir'denim ama elimi taşın altına koyacak olanda benim.

Daha ortada etkinlik yok iken İzmir'de Bit Pazarında neler satacağımı yazdım bu sayfalarda.

Bakınız;
TezzMertek' Alıntı:
Ömerciğim bizde yapalım kasım ayında :smiley:

Evde kullanmadığım ambalajında şişme yastıklar vardı. Sonra bir adet atıl mangal. Sadece 2009 Ağustosunda bozdağ'da kullanmıştım 1 kez.
;D

Ankara'da etkinlik isteyen arkadaşlarımız da benim gibi böyle bir liste yapmaya başlamalılar şimdiden.

TezzMertek' Alıntı:
İzmir'denim ama elimi taşın altına koyacak olanda benim.

Daha ortada etkinlik yok iken İzmir'de Bit Pazarında neler satacağımı yazdım bu sayfalarda.

Bakınız;
Ankara'da etkinlik isteyen arkadaşlarımız da benim gibi böyle bir liste yapmaya başlamalılar şimdiden.
Bütün bitlerini getir Boluya ... aç tezgahını meydan geniş ve güvenli..... Bak al sana Bolu da bir aktivite olayı daha.... ;)

Sen dinleme Ahmet abiyi Murat Boluda ben yokum götürme bitlerini, sen bana kargola onları dinleme sen onu :smiley:

loganrory' Alıntı:
Sen dinleme Ahmet abiyi Murat Boluda ben yokum götürme bitlerini, sen bana kargola onları dinleme sen onu :smiley:
Şşşşşttt.... Herkese ortak noktada bit pazarı kuruyoruz hem de iki gün.... nerde ticari zeka...? ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri