Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reha Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 332
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,300
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Sarıyer bu iş için çok zor bir nokta

Anadolu veya Avrupa yakasında merkezi bir nokta gerekiyor..

Kadıköy Eski Salıpazarı ...
Topkapı Surları önü , Gülhane parkı , Sultanahmet meydanı gibi ( izin sorun değil )..

Örnek MARİNE 2.el pazarı ( WESTMARINE) pazarı tam bir fiyasko idi..

onun gibi olacak ise zamana ve paraya yazık..
örnek bizim hediye edilecek el telsizlerimiz çok hesaplı ,satılacak takoz , kablo gibi malzemelerimiz var...

Ben şans diye buna derim.
Temmuz'da ki Gökçeada seyehatime gerekli tüm malzemeleri bulmak dileği ile ;)

GMRS' Alıntı:

Topkapı Surları önü , Gülhane parkı , Sultanahmet meydanı gibi ( izin sorun değil )..

örnek bizim hediye edilecek el telsizlerimiz çok hesaplı ,satılacak takoz , kablo gibi malzemelerimiz var...

80 bin metrekareye yayılan geniş bir mekandayız.
:smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Daha sonraki haftalarda da sınavlar devam ediyor Deniz.
Sonra ardından Gezenbilir Festivali geliyor.

Festivalden sonra yapılacak bir Bit Pazarı etkinliği ise Temmuz sıcaklarına kalırki en çok satışı buzlu limonata yapıp getirecek eleman yapar.
;D
Aynen abi , benim bu haftadan sonra ayın 26sına kadar her haftasonu sınavım var.Lys vs. uğraşıyoruz. :D

Bu pazar oylarımızı kullandıktan sonra Eymir'e gideceğiz, biz seninle daha önce buluşarak bu araştırmaları yapalım o zaman Ufuk :smiley:

dogasever' Alıntı:
Zerrin, Cankaya belediyesinin Ahlatlibel de spor tesisleri var ya o bolgeye bir bakalim , ayrica Muhye taraflari da uygun gibi, o bolgede yerli tanidiklarim var.. haftaya gidip bir bakalim.

Oldumuya ..... :( biz online olarak katılsak reha abi ???

selamlar

Selamlar
maalesef ben biraz çağ dışı kaldım korkarım.. Online/Sanal ortam.. bana tad vermiyor karşılıklı sohbet/tartışma .. yüzyüze olmadıkça ;-(
reha

bir avcı büyüğümüzün 90 mod 4x2 L 200 ü için 2 adet 15 jant için ok 144 yada muadil petlas arıyoruz.bit pazarı başlıklı bir konu açılsa fena olmaz sanırım

arwin' Alıntı:
Şşşşşttt.... Herkese ortak noktada bit pazarı kuruyoruz hem de iki gün.... nerde ticari zeka...? ;D ;D

senin alt korumadan hevesini aldıysan 12 haziranda alayım abi yok öyle hep bana hep bana :smiley:

Seçim olmasaydı Bursadan bu güzel etkinliğe katılırdım.
Kötü bir tarih üzüldüm.

Bir sanrakine İnşallah. Sağlıcakla kalın

GMRS' Alıntı:

Osman bey konuya (doğa sporlarıyla ilgili malzemelerin satışına) ve katılımcılara (doğa sporlarına ilgili kişilere) uygun olması açısından bırakın Sarıyer'ın yeşillik tepelerini, Kemerburgaz'da binek araçların giremeyeceği orman içinde kamplı bir etkinlik düşünüyorduk ama seçimden dolayı kamp yapamayacağımız için herkesin ulaşabileceği bir alanda karar kıldık. Topkapı Surları dibinin, Gülhane Parkının veya Sultanahmet Meydanının bizlerle pek ilgisi olduğunu zannetmiyorum. Yine de öneriniz için çok teşekkür ederiz.

yol' Alıntı:
Osman bey konuya (doğa sporlarıyla ilgili malzemelerin satışına) ve katılımcılara (doğa sporlarına ilgili kişilere) uygun olması açısından bırakın Sarıyer'ın yeşillik tepelerini, Kemerburgaz'da binek araçların giremeyeceği orman içinde kamplı bir etkinlik düşünüyorduk ama seçimden dolayı kamp yapamayacağımız için herkesin ulaşabileceği bir alanda karar kıldık. Topkapı Surları dibinin, Gülhane Parkının veya Sultanahmet Meydanının bizlerle pek ilgisi olduğunu zannetmiyorum. Yine de öneriniz için çok teşekkür ederiz.
Aynen öyle , Tarihi Yarımada'yı başka zaman gezeriz gezenbilir olarak. :D

reha' Alıntı:
Selamlar
maalesef ben biraz çağ dışı kaldım korkarım.. Online/Sanal ortam.. bana tad vermiyor karşılıklı sohbet/tartışma .. yüzyüze olmadıkça ;-(
reha

Reha abi haklısın... onun üçün dirki Antalya ya geldiğinizde bir alo yeter... :smiley: Balkanlara giderkende seni rahtsız edeyim fırsat olursa..
selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri