edaghan' Alıntı:Arkadaşlar;
Discovery Seri 1'in 2.0lt MPI modelinin motor aksamları ve radyatörü gibi taşıması ağır malzemeler var bende... MPI parçası isteyen olursa önceden haber ederse sevinirim. Hacimli ve ağır oldukları için Bit Pazarı'na getirmeyi planlamıyorum...
BOBO' Alıntı:Engin Merhaba;
EN azından yazılı olarak asarsın orda.
Daha sonradan gerçeklerini alıcıya gönderirsin
Ne dersin ?
Enginedaghan' Alıntı:Arkadaşlar;
Discovery Seri 1'in 2.0lt MPI modelinin motor aksamları ve radyatörü gibi taşıması ağır malzemeler var bende... MPI parçası isteyen olursa önceden haber ederse sevinirim. Hacimli ve ağır oldukları için Bit Pazarı'na getirmeyi planlamıyorum...
reha' Alıntı:Engin
sen dert etme. ben evine gelir, taşırım ;-) maksat "işlem hacmi" olsun ;-) reha
reha' Alıntı:Engin
sen dert etme. ben evine gelir, taşırım ;-) maksat "işlem hacmi" olsun ;-) reha
Assasin' Alıntı:Olmaz mı. Satılık 1988 model dizel Defender var. İsteyen arkadaşlar pazar alanında canlı canlı görebilir.
Öncelikle böyle bi etkinliğin düşünülmesi çok güzel eminim herkesin evinde eskiden kullandığı ama şimdi atıl duran fakat bi başkasının kullanacağı ekipmanlar vardır çok güzel fikir tebrik ederim,Ufuk abi Ankara grubu olarak bizlerde Ankarada da böyle bi etkinlik yapalım çok faydalı olacağına eminimdogasever' Alıntı:Tebrikler arkadaslar, super bir fikir ve cok guzel bir etkinlik olacagi simdiden belli.. Ankara grubu olarak Zerrin ile konusup onumuzdeki haftalarda bir tane de biz gerceklestirelim ama sizlerin olumlu -olumsuz deneyimlerinizden de yararlanalim bu arada..
Hepinize kolay gelsin.
Ufuk/Dogasever