Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reha Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 332
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,313
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

göktu' Alıntı:
defender a parça getirin bol bol da
alalım ya

valla hayalini kurdğum olay buydu işte ya ;D
Abi biz komple defender'ı tezgaha koyacağız sanırım. Sen al git yedek olarak dursun kapında. :D

Etiketler

göktu' Alıntı:
defender a parça getirin bol bol da
alalım ya

valla hayalini kurdğum olay buydu işte ya ;D

Birde şu ruhsat işi halloldumu göktuğ kardeş kayıkta mangalı yakarsın gibime geliyor

İçeriye kamyon alıyorlar mı? malum bende çok eşya var da... ;D

İBB Şehir Rehberinden Etkinlik Alanı

tarabya dallas kafe.jpg

Gezenbilir Bit Pazarı etkinliğini haritada görünce,
81 de Çayıbaşında askerken (Ç 204 çıkarma gemisi) o bölgeyi öyle sevmiştimki fakat bazı sebeplerden Trabzon - Beşikdüzü'ne gitmem gerekliydi.
O dönem Kilyos yolu kavşağında bir akaryakıt istasyonu vardı sanırım TÜRK PETROL idi, hemen arkasında İstanbulda en güzel Karadeniz pidesi yapan yerlerden PİDE PAN diye bir mekan vardı,
Giresun - Görele'li gerçekten işini bilen ve seven kişilerdi, birkaç sene önce tekrar gitmiştim dayı yiğen bir kaçamak yapmıştık.Duruyorsa uğrayın derim birde eski radyo kolleksiyonları vardı çocuklar kesin görmeli.
Kalaın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Gezenbilir Bit Pazarı etkinliğini haritada görünce,
81 de Çayıbaşında askerken (Ç 204 çıkarma gemisi) o bölgeyi öyle sevmiştimki fakat bazı sebeplerden Trabzon - Beşikdüzü'ne gitmem gerekliydi.
O dönem Kilyos yolu kavşağında bir akaryakıt istasyonu vardı sanırım TÜRK PETROL idi, hemen arkasında İstanbulda en güzel Karadeniz pidesi yapan yerlerden PİDE PAN diye bir mekan vardı,
Giresun - Görele'li gerçekten işini bilen ve seven kişilerdi, birkaç sene önce tekrar gitmiştim dayı yiğen bir kaçamak yapmıştık.Duruyorsa uğrayın derim birde eski radyo kolleksiyonları vardı çocuklar kesin görmeli.
Kalaın sağlıcakla.
Hala duruyor Abi. Hala da şahane walla.

Umarım benim gibi gelemeyen arkadaşlar için de bir kaç görsel ekleyebilirsiniz arkadaşlar
pazar alanından...
Birşeyler alıp satamasak bile en azından görsellerle yetinriz artık....

Tebrikler arkadaşlar.

Başarılı bir etkinlik diliyorum sizlere.
Etkinliği oluşum mutfağında emeğimiz olmasına rağmen İzmir'de ikamet ettiğim için tezgah açamayıyorum.

Malzeme depomu bir incelesem epey malzeme çıkardı ortaya.

Kuzu Pirzola' Alıntı:
ben yüksek ihtimal alışveriş yapmaya gelicem malum annem raflarda kullanmadığım şeyleri hemen değerlendiricek bir şey bulduğu için:smiley:

benim evde satılacak birilerine yarar birşeyler mutlaka çıkar. sen onlarla oynarsun kuzucuk. Photoshop Magazin var mesela çok sayı.. :smiley: Okuduğum kitaplar var. Onlarda sembolik ücretlerle yeni sahiplerine gitsin.

Sabah erken kalkabilirsek eşimle oy kullanıp Bursa'dan gelebiliriz :D

çok güzel bir düşünce her zamanki gibi güzel etkinliklerden biri .gelmeye çalışıcam seçim felan etkilemez ama inşallah başka engel çıkmaz.

Cok guzel bir etknlik olacagina eminim. Belki gezmeye belki de arabaya bir seyler koyup sergilemeye esimle birlikte gelebiliriz. Maksat eglence olsun. Onculuk yapanlara cok tesekkurler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR