Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reha Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 332
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,369
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Sifir Nokia CARK-91 arac kiti birilerinin ilgisini ceker miydi? :smiley:

Etiketler

Merhabalar, bu seneden geçti,
Bir sonrakine muhtar olarak gelebilirsem; bol miktarda muhtar çakmağı (sigara yakmak için değil zippo yu yendiği için kampçılara lazım olur) yanında benim memleketimde yapılan ve sahip olduğumuz topraklar üzerinde değil, kürre-i arz üzerinde daha iyisini yapabilecek ustanın olmadığı; dövme demirden yapılma, keser, nacak, balta, kirendi (bazıyerde tahra derler), makas (kağıt, teneke, kumaş fark etmez hepsini keser; babam terzilik yaptı 60 sene ve o makası kullandı hala kullanıyor)
Çok ciddiyim, köye gidince nekadar bulursam alacağım gerçi benim arabada var.Bu ürünleri tavsiye ederim bulabilirseniz alın hepsi el emeği alınteri,
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar, bu seneden geçti,
Bir sonrakine muhtar olarak gelebilirsem; bol miktarda muhtar çakmağı (sigara yakmak için değil zippo yu yendiği için kampçılara lazım olur) yanında benim memleketimde yapılan ve sahip olduğumuz topraklar üzerinde değil, kürre-i arz üzerinde daha iyisini yapabilecek ustanın olmadığı; dövme demirden yapılma, keser, nacak, balta, kirendi (bazıyerde tahra derler), makas (kağıt, teneke, kumaş fark etmez hepsini keser; babam terzilik yaptı 60 sene ve o makası kullandı hala kullanıyor)
Çok ciddiyim, köye gidince nekadar bulursam alacağım gerçi benim arabada var.Bu ürünleri tavsiye ederim bulabilirseniz alın hepsi el emeği alınteri,
Kalın sağlıcakla.
Emekle yapılan her işin , her ürünün yanındayız abi , hayırlısı ile. :smiley:
Saygılar , selamlar olsun. Deniz.

Assasin' Alıntı:
Emekle yapılan her işin , her ürünün yanındayız abi , hayırlısı ile. :smiley:
Saygılar , selamlar olsun. Deniz.

bu cümleyi okuyunca sağında solunda "beğen" linki aradım, face ne yapmış bize :smiley:)

Muhabbetiniz bol olsun ama günlerdir sayfa açık her yeni mesajı heyecanla kontrol ediyor ve çoğunda hayal kırıklığına uğruyorum.
Somut bilgiler beklerken eğlenip geçilen mesajlar görmek hevesimi kırıyor.
Üstelik sırf teşvik edebilmek için gönlümden koptuğu için
katılımı artırmak için ismini yazdıran her keze,kaç kişi olursa olsun herkeze hediyem olacağını söylerken
sizlerden ne bir çaba nede takdir görememek bana katılımın 50 isme ulaşmasına rağmen 10 kişiyi geçmiyceği izlenimi uyandırıyor.
Umarım hava durumu seçimler vs sebeplerle bu ilk adım hüsrana uğramaz.

Selamlar
açıkcası bu tür etkinliklerin yan etkilerinden biri de "biraz eğlenip, çalışma hayatının sıkıntılarını hafifletebilmek", o yüzden bizleri mazur görün. Ancak, mesajınızdan, "kafanızdaki sorulara somut cevap alamadığınızı" anlıyorum. Eğer atladığımız bir konu/soru var ise cevaplamaya çalışayım. iyi aksamlar dilerim, reha

Sizede iyi akşamlar Reha bey,

Soru yada cevap değil benimki.
Tabiki eğlenceli bir şekilde yapılmalı ve asıl eğlence organizasyon günü organizasyon yerinde olacaktır.
Benim bozulduğum konu yukardada belirttiğim gibi ne bir çaba nede takdir görmemek.
Ben neler getirebilceğimi pek açıklamadım ,bahsettiğim hediyeyide,
Çünkü amaç organize olmanın dışına çıkıp maddeselleşmesin diye.
Örneğin bir foto makinesinden bahsedildi ve şimdiden pazarlığı başladı.
Burdaki amaç başarılı bir organizemi yoksa kelepir ürün tedariğimi?
Organize başarılı olursa zaten hem eğlence hem uygun ürün temini de sağlanmış olacaktır.
Linki yeni gören biri 14 sayfa boyunca konuyu unutup ya eğlenmeye yada pazarlığa başlar sanırım.

Rıza

Selamlar
buradaki amacımız belli ve ilk başta açıkladık. Hem birarada olmak hem de elimizdeki kelepir malzemeyi bir ihtiyacı olan arkadaşımız ile paylaşmak. Getirilecek malzemenin açıklanması yada açıklamaması konusuna gelince.. O da katılımcı arkadaşların tercihidir.

Açıkcası, çaba konusunda ne kast ettiğnizi de anlayamadım.. ama bir eksiğimiz olduğunu yada eksik/yanlış yapığımızı düşündüğünüz konu var ise, sanırım onu da paylaşmanız hepimizin faydası için olacaktır.
iyi geceler dilerim, reha

Gündüz aklıyla sakince tekrar gözden geçirmek daha iyi olur sanırım.
Belkide gece rehavetiyle alınganlık yada dikkatsizlık yapıyorumdur.
İyi geceler.

öncelikle etkinlige emegi geçen herkese teşekkürler.Benim için en güzel yanı yeni dostlar tanımak olacaktır .Belki birilerinin işine yarar diye küçük bir liste oluşturmak istedim
Model uçak Hangar 9 ultimate full set hiç uçmadı %80 montajı tamamlanmış
Canon S1 makinelere uygun su altı hausingi
Pathos openpro 110 zıpkın
Omer med mimetic dalış elbisesi
Omer alien maske
Omer zoompro şnorkel
agırlıklar
sırt çantası
isviçre çakısı
dalış bıçakları
sualtı feneri
aklıma gelenler bunlar şimdilik

reha bey pazar yerini tarif edicektiniz

djizzet' Alıntı:
reha bey pazar yerini tarif edicektiniz
Ewet Reha bey yolu tarif edecektiniz .Metro ile ulaşım olduğu yazıldı ama tam olarak yer neresi metrodan indikten sonra nekadar yürümemiz gerekiyor yada taksi ile gelmiş olsak nereyi adres vermemiz gerekeçek ?

keşke gelebilseydim bu etkinliğe bir sürü yedek malzemem var pumaya geçince onlar elde kaldı :smiley:)

Arkadaşlar;

Alttaki haritada "B" ile gösterilen yer Hacı Osman Otobüs Durağı. Metro durağı da hemen hemen aynı noktaya çıkarıyor. Ne yazık ki İstanbul Metrosunun güncel bir haritası henüz webte yok. Bu noktadan ister yürüyerek (1200 mt civarı) ister "A" ile gösterilen yerden taksi tutarak "Araba Yolu Caddesini" takip ederek Kırmızı ile gösterdiğim yerdeki Dallas Halı Saha'ya ulaşabilirsiniz. IETT ile gelmek isteyenler Cumhuriyet Mahallesi Durağında inebilirler. Bu durak Dallas Halı Sahanın hemen yanındadır.

Yarın görüşmek üzere.

[attachment=1]

hacı osman.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri