hidoki' Alıntı:Esraaaaa pirzolaya çadır geldi bile baksana ) diğerini de ben alayım
Emekle yapılan her işin , her ürünün yanındayız abi , hayırlısı ile.sisdagili61' Alıntı:Merhabalar, bu seneden geçti,
Bir sonrakine muhtar olarak gelebilirsem; bol miktarda muhtar çakmağı (sigara yakmak için değil zippo yu yendiği için kampçılara lazım olur) yanında benim memleketimde yapılan ve sahip olduğumuz topraklar üzerinde değil, kürre-i arz üzerinde daha iyisini yapabilecek ustanın olmadığı; dövme demirden yapılma, keser, nacak, balta, kirendi (bazıyerde tahra derler), makas (kağıt, teneke, kumaş fark etmez hepsini keser; babam terzilik yaptı 60 sene ve o makası kullandı hala kullanıyor)
Çok ciddiyim, köye gidince nekadar bulursam alacağım gerçi benim arabada var.Bu ürünleri tavsiye ederim bulabilirseniz alın hepsi el emeği alınteri,
Kalın sağlıcakla.
Assasin' Alıntı:Emekle yapılan her işin , her ürünün yanındayız abi , hayırlısı ile.
Saygılar , selamlar olsun. Deniz.
Bana da olmuyor değil arada..hidoki' Alıntı:bu cümleyi okuyunca sağında solunda "beğen" linki aradım, face ne yapmış bize )
Ewet Reha bey yolu tarif edecektiniz .Metro ile ulaşım olduğu yazıldı ama tam olarak yer neresi metrodan indikten sonra nekadar yürümemiz gerekiyor yada taksi ile gelmiş olsak nereyi adres vermemiz gerekeçek ?djizzet' Alıntı:reha bey pazar yerini tarif edicektiniz