Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reha Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 332
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,305
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

mekandan manzaralar

Resim 002.jpg

Etiketler

hidoki' Alıntı:
Biz günlük hayatın stresinden, koşuşturmasından ve baskılarından kurtulup kendimizce eğlenmeye, paylaşmaya, gülümsemeye çalışıyoruz arkadaşım.. 10 kişi de olsa 1000 kişi de olsa amaç öncelikle beraber olmanın hazzını yaşayabilmek, ticari boyut var ama ikinci planda.. bir de bardağın dolu tarafını görmeye çalışıyoruz, hava durumu seçim düşünecek olsak kışın en soğuk zamanlarındabelimize kadar çamura batarken bile birbirimizle dalga geçip de gülümseyemezdik... gönlünüzden kopan hediyeler için de ayrıca teşekkür ederim, zira hediye sohbeti muhabbeti artırmak için güzel bir araçtır.. sevgi ve muhabbetle.

Çok doğru bir tespit.
Aynı fikirdeyim..

NOT: bu etkinliği ka çır ma yın bit pazarına çıkaracak hiç birşeyin dahi olmaza ,boğazın karadeniz giriş manzaralı 65 dönüm mekan bu manzara karşısında bir bardak çay içmek bile büyük keyif ,hatta mutlaka ailece gelin derim, kafeteryada yiyecek içecek vardır yağmur dahi yağsa sıkıntı yok yer geniş.

ben çok tırsıyorum :(
tamda evden gereksiz saydığım şeyleri başkalarına sahiplendirmişken yerlerine (ve hatta belki daha da fazlası) yenileri gelecek gibi.
Bana daha büyük bir ev lazım :(

pancarmotorcu' Alıntı:
NOT: bu etkinliği ka çır ma yın bit pazarına çıkaracak hiç birşeyin dahi olmaza ,boğazın karadeniz giriş manzaralı 65 dönüm mekan bu manzara karşısında bir bardak çay içmek bile büyük keyif ,hatta mutlaka ailece gelin derim, kafeteryada yiyecek içecek vardır yağmur dahi yağsa sıkıntı yok yer geniş.

Elinize sağlık çok net ve faydalı bir tarif oldu, kısmetse yarın beraberiz, hatta ekip olursa okey bile atarız, sevgiyle :smiley:

eftaLYa' Alıntı:
ben çok tırsıyorum :(
tamda evden gereksiz saydığım şeyleri başkalarına sahiplendirmişken yerlerine (ve hatta belki daha da fazlası) yenileri gelecek gibi.
Bana daha büyük bir ev lazım :(

Esra Face için bir pointer bir de golden arkadaş var orda haberin ola :smiley:

hidoki' Alıntı:
Esra Face için bir pointer bir de golden arkadaş var orda haberin ola :smiley:
+1 Golden daha var. TORA hanım diyoruz kendisine. :D

BOBO' Alıntı:
Hasan Bey kaç araç sığabilir buraya tam anlaşılmıyor ?
Erken mi gelmek lazım acep ? ;)

şöyle izah edeyim; en az 1000 araçlık yer var :smiley:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri