pancarmotorcu
ONLY ?????? CAN DO IT
Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)
mekandan manzaralar
mekandan manzaralar
hidoki' Alıntı:Biz günlük hayatın stresinden, koşuşturmasından ve baskılarından kurtulup kendimizce eğlenmeye, paylaşmaya, gülümsemeye çalışıyoruz arkadaşım.. 10 kişi de olsa 1000 kişi de olsa amaç öncelikle beraber olmanın hazzını yaşayabilmek, ticari boyut var ama ikinci planda.. bir de bardağın dolu tarafını görmeye çalışıyoruz, hava durumu seçim düşünecek olsak kışın en soğuk zamanlarındabelimize kadar çamura batarken bile birbirimizle dalga geçip de gülümseyemezdik... gönlünüzden kopan hediyeler için de ayrıca teşekkür ederim, zira hediye sohbeti muhabbeti artırmak için güzel bir araçtır.. sevgi ve muhabbetle.
pancarmotorcu' Alıntı:NOT: bu etkinliği ka çır ma yın bit pazarına çıkaracak hiç birşeyin dahi olmaza ,boğazın karadeniz giriş manzaralı 65 dönüm mekan bu manzara karşısında bir bardak çay içmek bile büyük keyif ,hatta mutlaka ailece gelin derim, kafeteryada yiyecek içecek vardır yağmur dahi yağsa sıkıntı yok yer geniş.
eftaLYa' Alıntı:ben çok tırsıyorum
tamda evden gereksiz saydığım şeyleri başkalarına sahiplendirmişken yerlerine (ve hatta belki daha da fazlası) yenileri gelecek gibi.
Bana daha büyük bir ev lazım
+1 Golden daha var. TORA hanım diyoruz kendisine.hidoki' Alıntı:Esra Face için bir pointer bir de golden arkadaş var orda haberin ola
pancarmotorcu' Alıntı:mekandan manzaralar
BOBO' Alıntı:+1 Golden daha var. TORA hanım diyoruz kendisine.
Yok yok hep beraber eğleneceğiz... ;Dhidoki' Alıntı:o zaman onlar bizden çok eğlenecek gibi
eftaLYa' Alıntı:face i getirmeyeceğim.
BOBO' Alıntı:Hasan Bey kaç araç sığabilir buraya tam anlaşılmıyor ?
Erken mi gelmek lazım acep ?