Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 588
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,524
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

arkadaşlar geziye gelen ve emeği geçen herkeze teşekkür ederim güzel bir geziydi araçları arıza yapan yürki ve disco mehmete geçmiş olsun

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

Böyle olacağı belliydi. Arabayı amma bagarttınız oralarda. Ama güzel araba dedik biz sanırım nazar değdi. Eksper oto Serkan a bir sorun. Oda tayfadan ve jeep hurdacısı. 0 212 549 63 40
Jyrays' Alıntı:
Herkeşe teşekkür yardım için. Şimdi yeni aks ariyorum ve sonra araçı kurtarmaya giderim...

Arkadaşlar Bende resim hiç yok diyebilirim..Kusura bakmayın Koltukta oturmaktan
Hiç fırsatım olmadı... ;D ;D ;D

08-03-09_1352.jpg

08-03-09_1353.jpg

08-03-09_1354.jpg

08-03-09_1358.jpg

fatih abicim sana ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Hepinizin emeğine sağlık, yaşanması gereken bir gündü ama maalesef aracım bu şartlara uygun değil, olduğunda yanınızdayım, kaçarı yok bilesiniz ;) ;)

emegi geçen herkeze ayazaga gurubuna,nefis balıklar için can,a ,ekmekler için hakan kumbasara.ugur ve mustafa abilere,serkana,tayfuna teşekkür ederim güzel ve zevkli bir geziydi araçları arıza yapan arkadaşlarada geçmiş olsun

Standart vitara ile gelenler vardı ki bazı donanımlılardan bile daha iyi geldiler. Kalanları zaten ceke çeke getirdik.
ufuk28' Alıntı:
Hepinizin emeğine sağlık, yaşanması gereken bir gündü ama maalesef aracım bu şartlara uygun değil, olduğunda yanınızdayım, kaçarı yok bilesiniz ;) ;)

Standart aracları ile bu güzel ortama katılan tüm arkadaşları (bir kasa balıkları olsun ya da olmasın :smiley: )tebrik ediyorum.

Biz ilk konvoy olarak 14 arac, diğer konvoylardan biraz daha şanslıydık şüphesiz. Gerçi aramızdaki tüm araçların en azından uygun lastiklerinin olması da bir avantajdı. Ilk su geçişinde de takılan olmayınca, yaklaşık 30 dakikalık bir koltuk macerasından sonra parkuru tamamladık. Sıradaki konvoyun gelmesi için en azından 1.5 - 2 saat beklememiz gerekti. Son konvoyun varısı için geçen süreyi hiç hesaplamadım bile.

Organizasyonu kesinlikle her yönüyle çok başarılı buluyorum. Emek sahibi dostlara tekrar teşekkür ediyorum. Kendi adıma da bir tecrübe daha edindiğimizi düşünüyorum. Bir dahaki büyük organizasyonda, standart araçlar ön sırada, hafif ve donanımlı araçlar ikinci sırada, donanımlı araçlar son sırada ve moglar :smiley: en son sırada olmalıymış.

Artık gezi için başlık açmak zorlaştı... Bunun yarısı kadar katılım olsa bile ciddi bir efor gerektirecek...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON KONULAR

Geri